- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.941
Yok ben 7 aydır iki kez oldum regl doğumdan beri yani bugünkü strese bağlı yemek oldu ..İyi menun ,senindemi reglin yakin
Hamileligim boyunca cok sey araştırdım ama bu gözümden kacmisarastırmak lazım kuzum
sa6-13 temmuz Spor Listemiz
Fit ördekler
drdotty 250
poncikbirgelincik
SchonerDuft
nilesss
bi-zuzu
Buki_89 120+210
BitmeyenUmidim 270+150
Fat ördekler
Luluuu94 220
segus
@tgb1907
Silent Scream
Miray12_34
@tobosoludulcinea
lilipit :
1. Sayfadaki puanlamaya göre hesap yaparak bildirim yapınız
Tamam canımCnm hem misafir var hem cocuklarim hasta
Benim bu hafta sporyapmam imkansiz
sa
Hayırlısı olsun üzülme seni bekleyen daha iyi bir iş vardır inşallah. Allah bir kapıyı kapatır, bir kapıyı açarmış.Dualarınız için Allah razı olsun lakin olmadı Bu son başvuruydu ama açık kapı yok malesef
1. Çocuktan sonra hiç bozulmuyor vücut yeniden toparlanır vücudunuz. Bazıları hızlı toparlanıyor diye sizin moraliniz bozulmasın. Ben ilk oğlum 1 yaşına geldiğinde 62-63 kiloydum ama 2 yaşına geldiğinde 60 kiloydum ve karnımda son derece düzgündü. Üstelik özel bişey yapmadan. Ailemin fiziksel özellikleri de genelde uzun ve iri tipleriz en kısamız 175 cm kilo ortalaması da 70-75 arası. Benim vücudum toparlandıysa hepiniz toparlanırsınız kuzum.Hamileligim boyunca cok sey araştırdım ama bu gözümden kacmisneyse olan oldu insallah sporla toparlayabilirim
Sen aynı bensin
Bir ton ilaç kullanıyorum zaten istesemde yokIcme kuzum bosver pıs o pıs
17 gibi ceviz büyüklüğünden büyük 2 3 parça tavuk ve salata yedim çok tokum şuanAksama kadar bunlamı durcaksın
Biz sana gelelim o zaman ömrü billah bir daha görmek istemezsin hasta olarak biziAyyy hıc sevmem boyle hastayı daha sargıya dokunmadan acıyo dıyosunuzdur bıde sızuzak durun benden
Geçen haftadan kötüydüm öksürük ile başladı bugün ilaç içiyorum inşallah iyi gelir. salgın var diyorlar sen dikkat et kendinekuzum noldu sanaaa iğne yicek kadar neyn var
Vitamin ilaçlarım var c e d vitaminleri birde omega 3 kullanıyorum. Yeterli sanırım birde meyve yerim şekerpare ve şeftali var evdeAyy cok gecmıs olsun canım dıkkat et bol vıtamın al bosver dıyetı sımdı.
Igneden korkuyorum eşim yanımdaydı o olmasa korkardım uyumaya ya uyanmazsam diyeGecmis olsun canim dikkat et eşin gececi mi? Antibotik igne seni turp gibi yapar aslinda
Bdv çok tehlikeli hiç bulaşma bence
İn cin top oynuyor buralarda.
BDV okuyayım bari.
İnşallah @SchonerDuft iyileşmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?