- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.381
Cennet Kokulum + İpek Acar videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
bu şarkıyı çok sevdim. çok duygulandım. bende artık anne olmak istiyorum galiba yavaş yavaş.
ee hanımlar napıosunuz benim cnm sıkılıo yapck bişey yok film mi izlesem acaba
bende aynı canım aslında uyusam iyi olur yorgunum ama uyumak istemiyom
yarın 2 ye 20 kala sınavlar başlıyo benim.yine canavarlarla uğraşcam.hadi ben geç kalkıyorum ya sen bence sen yat uyu
hep böyleyim
o zaman cok cabuk yorulursun bir de bir sürü bebeyle uğraşıosun.bakma ben yakınıyorum o kadar ama seninki daha bi zor.elalem evinde birine zor bakıyo sen kaç taneye bakıyosun resmen.bence güzelce uykunu alman gerekiyor.mesela ben dün cok gec yattım 4 gibi flln.bgn 10 da kalktım.okulda mayışık mayışık gezdim.öğleden önce 2 derse girdim öğleden sonra da tek başıma 40ar kişiyi 3 sınav yaptım.hiç oturmadım.sınav bitti hemen aşağıdan kağıtları alıp yukarı cıktım diğer sınav için.öyle yoruccuydu ki.ama uykumu iyi alsaydım bu kadar çabuk tükenmezdi enerjim.
canım bende dün 1 de yattım sabah 7 de kalktım 6 ya kadar okuldaydım sabah 8.30 dan beri bugün koşuşturmadan o kadar yoruldum ki ama o anda anlamadım telaştan topuklu ayakkabı giyecektim dedim şimdi rahat edemem iyikide giymemişim yoksa berbat olurdum. benim sorun uykusuzluk hep böyleyim ya buda etkiliyo bence kiloyu saat 10 da uyumak gerekiyormuş ama nerde saat 12 olmadan yatağa girmem haftasonlarını hiç sorma
regl oldum bende karnım neden şişti diyordum cumaya kadar iner kilomda da değişiklik olur inşallah cumaya kadar biraz gider
selam kızlar arkadaşım gitti bende damladım buraya
sabaha kadar tek tabanca artık bir pc bir tv biraz kitap derken vakit geçer
yat uyu ben de size diyorum kendim yapmıyorumpc tv kitap aynen.showda karadağlar var o bitince bugün ne giysem başlar.onu izlerim.sonra kitabı alırım elime uyuyakalırım benim gecem böyle hep
hee bu arada bugünki menüme 177 kalorilik bir paket altınbaşak kepekli yulaflıda eklendi yarım nescafe ile birlikte
malum sabaha kadar nasıl dayanılırdı yoksam
hemen sığınacak bişey bulmazsam olmaz tabisi :86::86:
ben de meyve yemekle yememek arasında gidip gidip geliyorum
eşim yokken ben uyuyamıyorum malesef canım yarasalar gibi gün ışıyınca koltuk üstünde uyuyakalıyorum
bende onu izliyorum motive oluyorum hep 36 38 bedenlik çıtırları koyuyolar zaten
geç yatacaksan az kaloriili olanından yiyebilirsin canım
yanıma arkadaş lazım zaten
evt ya şişkoları beenmiolar.ama cok kötü alay ediyolar ya nur yerlitaşla diğer adam adını unuttum.resmen yerden yere vuruyolar kadınlarıkadınlar da yüzsüz teşekkür ediolar
zaten karılarla uğraşmaktan bu erkek modacılarda bir kadın havasına giriyo zamanla
millet manyak diyorum nasıl kendilerini yerdne yere vurdurmak için oraya çıkıyolar hayret doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?