- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.401
elma ye en babası 60 kalori
yatmadan önce süt ayran falan içsen.papatya çayı da iyi geliyomus.yoğurt ye.ben uyandığımda dayanılmaz bi baş agrısıyla uyanıorm gec yattığım için.gece uykusunu alamıyoz sabaha karşı yatıyoruz.o da yeterli olmuyo sanırım.bir de ben 8 saat uyumassam cok kötü oluyorum o gün.bir kitap vardı aklıma geldi aptallar sekiz saat uyur diyeama napıyım vücudum alışmış
hhehe ordaki adamın konusmaları hareketleri cok komikbi de bi kadın gelinlik giyip gelmişti onu hatırlıyorum ben en komik olarak
ne güzel cnm..:) ben de hürrem saçı istiyorum ama cesaretim yok.kızlar çok enerjikim nedenide yarındna sonra annemle abim geliyo bana
he birde arkdaşımın iltifatlarını es geçemem diyete başladığımdan beri görüşememiştik tabi saç rengimi felanda görmmeişti harika olmuşsun sana bakmaktan kendimi alamıyorum deid
elma tok tutar diyolar ya.bende ters etki yapıyo.midemi kazındırıyo aç karna yersem.ondan elmadan uzak duruyorum aç karna
elma tok tutar diyolar ya.bende ters etki yapıyo.midemi kazındırıyo aç karna yersem.ondan elmadan uzak duruyorum aç karna
evet canım okumuştum o kitabı ben o kitaba göre biraz akıllı oluyom galiba
ne güzel cnm..:) ben de hürrem saçı istiyorum ama cesaretim yok.
ayy aynen canım yaa benide acayip acıktırıyo
ama gündüzleri bende ihç açlık belirtisi peydah olmuyo saat 9 dan sonra gözüm dönüyo :86::86:
evet canım ya elma tok tutar diyorlar benide hiç tok tutmuyo
ben okumadım işime gelmediiD
ya bana arkadaş iğrenç vahset filmlerini seviorum diye bi film vermişti bu da cok iğrenç bişeye benzio ara ara bakıyorum da :26: napsam izlesem mi acaba yarın benim okuldaki belalılarıma uygularım aklımda bulunsun
potoshopla pc den bi resmine o saç rengini ekleyebilirisn nasıl durduğunu görmek için
benim kuzen beni yapmıştı geçenlerde açık sarı saç yapmıştı amann allahımm resmen bir çingene olmuştum
ben okumadım işime gelmediiD
ya bana arkadaş iğrenç vahset filmlerini seviorum diye bi film vermişti bu da cok iğrenç bişeye benzio ara ara bakıyorum da :26: napsam izlesem mi acaba yarın benim okuldaki belalılarıma uygularım aklımda bulunsun
filmin adı ne ben vahşeti filmlerini sevmiyom ya korku filmi hastasıyım ben
o zaman test edilip onaylanılmıştır.elma aç karna yendiğinde ters etki yapıyor ve acıktırıyor.o zaman ne yiyoruz ayşencim akşam 9dan sonrakflakes sütle hem uyku getirir hem de tadı güzel
guinea pig die eski bir film 6 serisi var attı hepsini.ben cok severim korkunç iğrenç vahşi bol kanlı filmleriama bu aralr film izleyeediim için formdan düşmüşüm sanırım
ayy çok severim korku filmlerini ben yaa eşimde hayatta izlemez korkuyomuşözellikle böyle bi yerlerde bi kaç kişi sonra öle öle bi kişi sağ çıkar ya bayılırım
eşim benim bir psikopat olduğumu düşünüyo bunları söyleyince
ama gece izlemeye hayatta cesaret edemem zaten yeterince diken üstünde sabahlıyorum
gündüz takılıyorum bende
guinea pig die eski bir film 6 serisi var attı hepsini.ben cok severim korkunç iğrenç vahşi bol kanlı filmleriama bu aralr film izleyeediim için formdan düşmüşüm sanırım
onuda bol k fleksli seviyorum o da 200 kalori civarında oluyo
bizim seveceğimiz bizi tok tutan bişey çıkarsalar ya şu gıda sektöründekiler
bnm erkek arkımda aynı senin eşin gibi.hiç sevmez öle filmleri.çok atışırdık üniversitedeyken film konusunda.film kiralıyoduk ben korku vahset seciodum o daha aksiyon tarzı secerdi.ahh ahh ne günlerdi şimdi o zamanlardaki gibi olabilmek için neler vermezdim.onun sectiği filmlere katlanırdım keşke yanımda olsaydı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?