Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben iyiyim canım çocuklar sporsuz kaldığımda şişmanlıyorum diye koşturuyorlar beni. Sabah tüm oteli ve çevresini koştuk bugün 14.000 adım oldum şimdiden. Ama çooooook Yorgun’um. Çarşamba ya kadar eşimde burada ama hiç faydası yok bana. Tembel olmuş iyice.:sinirli:
Bir arkadaşım ev durumunu sormuştu sanırım segus segus
inşallah olacak gibi evin sahibi şu günlerde eşimi arayıp duruyor satmak İçin. :dua:
ayy cok sevındım canım hadı ıns olur:dua:

tugbaFB tugbaFB
Canım seni listeden silerken çok üzüldüm:cry:
Ay bende unutmuşum mezun olduğumu :KK70: dur bi kilo verdiğimi yazayım dedim ama ismimi göremeyince şok yaşadım :KK57: neyse mezun apoletim gelsinde daha kolay olur alışmam :KK70::KK36:
iyiyim kuzum tatil öncesi işlerim arttı bitirmeye çalışıyorum bi yandanda son tatil alışverişlerini yapıyorum
sen ne yapıyosun nasılsın?
bol bol gezdin sanki hafta sonu
trambolin sporunu da yapmışın :KK70:

ama evlenme yıl donumumdu kız dıyet dusunmedım hıc gezerken :KK70:
hee tamam haketmişin kilo almayı o zaman :KK70::KK70: dukan birası yapsana bu hafta
750 ml suya 2 yeşilçay atıyosun hafif soğuyunca 1 sade soda ve yarım limon sıkıyosun ve gün içinde bunu bitiriyosun ek olarakta 2.5 litre su içiyosun
haa birde wc ye yakın oturuyosun :KK70:

iyi yapmışsın valla bizde bulsak keşke :KK70::KK70:
:D :D gel senide götüreyim . birde yeni alışkanlığım avmde top gördük mü voleybol oynuyoruz :D
hazirliklar nasil gidiyo bakalim kuzum?

SchonerDuft SchonerDuft baya eglenceli gecmis haftaniz beliydi:)
güzel geçti ya günde 2 3 saatten fazla yürüdük neredeyse
:KK70::KK70::KK70:
Ne sandın canım 40-50 kilo sanıyormuş herkes. Ortalama 60 kiloda olan bir insanın kemikleri 3-6 kilo arası olur. Mineral, organik madde ve Sudan oluşur. Süngerimsi yapıda olanlar dahada hafif gelir.
Bu bilgiden sonra bizim takımdan hiç kimse iri kemikliyim diyemez. :KK70::KK70::KK70:
bende öyle sandım eee bu ağırlıklar hep yağdan mı .. etten mi organlar mı ağır yoksa kan ve su ağırlığımı ? kafam mı ağır :D
Ben iyiyim canım çocuklar sporsuz kaldığımda şişmanlıyorum diye koşturuyorlar beni. Sabah tüm oteli ve çevresini koştuk bugün 14.000 adım oldum şimdiden. Ama çooooook Yorgun’um. Çarşamba ya kadar eşimde burada ama hiç faydası yok bana. Tembel olmuş iyice.:sinirli:
Bir arkadaşım ev durumunu sormuştu sanırım segus segus
inşallah olacak gibi evin sahibi şu günlerde eşimi arayıp duruyor satmak İçin. :dua:
YAAA ne güzel işte istediğini ye iç kontrollü şekilde . ev içinde şimdiden gözün aydın diyelim sana adam aramaya başladı ise olur gibime geliyor
aynen valla evde curcuna tımarhane gıbı ev işe geldim kafam dinlendi :KK70: bu hafta cok dıkkat edemem belkı dıyehaftaya detoks denıyım dedım:süslü:
neden edemezsin ki ?
benim evde bir sürü çamaşır birikti katlamam lazım hafta sonu evde durmayınca hep kaldı . şimdide 6 saatten az uyku ile duruyorum
Ay bende unutmuşum mezun olduğumu :KK70: dur bi kilo verdiğimi yazayım dedim ama ismimi göremeyince şok yaşadım :KK57: neyse mezun apoletim gelsinde daha kolay olur alışmam :KK70::KK36:

iyiyim kuzum tatil öncesi işlerim arttı bitirmeye çalışıyorum bi yandanda son tatil alışverişlerini yapıyorum
sen ne yapıyosun nasılsın?
bol bol gezdin sanki hafta sonu
trambolin sporunu da yapmışın :KK70:
voleybolumu oynadım :D trambolinimi yaptım artık orya spora gidicez çocuklara şimdiden üzülüyorum :D yürüyüşümü de yaptım ama kilom 69,80 dü sanırım :D reglim bugün 7.ci günü umarım şişlik falan gider onla beraberde 1 kilo gider :D
bktın mı bikiniye peki ? hep öyle olur zaten tatil olunca işler artar :D

iyiyim bebegim yoruldum bayaaa gözlerimi acamıyorum uykusuzluktan
cuma randevum vardı cumartesi gnüm vardı dünde eşimin patronları piknige davet etmiş oraya gittik bişey yapmadım ama baya yordu ben acık hava

sen napıyosun
çalışmaya çalışıyorum çok yorgun ve uykusuzum :( açık hava iyi gelmiştir mis gibi .

hee tamam haketmişin kilo almayı o zaman :KK70::KK70: dukan birası yapsana bu hafta
750 ml suya 2 yeşilçay atıyosun hafif soğuyunca 1 sade soda ve yarım limon sıkıyosun ve gün içinde bunu bitiriyosun ek olarakta 2.5 litre su içiyosun
haa birde wc ye yakın oturuyosun :KK70:
Sallama yesılcaymı yaparım bak bunu.

Back
X