Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

MİDEM KALKTI ŞUAN İŞİNİZ ÇOK ZOR YA

EVET O SIKINTI ISILANIRSA YAPILMASI GREKLİ HEMEN.

OO ÇOK İYİ O ZAMAN AMA ARA VERMEDEN YAPMAK LAZIM DUR SANA YAZACAM BENİM İSTEDİĞİM DE RUHSAL DENGE
evet bzen zorluyo canım ama sukur yınede severek yapıyorum ısımı

Hepinizi öpüyorum kızlar çıkıyorum
Takım içi eşleşmeler yapacağız bu akşam , kendi aramızda da yarışıyoruz artık eşleştirme için önerisi olan paylaşsın
Bu arada spor İçin takım yapıp paylaşacağım herkesi yazıyorum ( oturduğumuz yerden zayıflayamayız malûm)

Cok iyiymis canim bende nasipse yarin basliyorum bakalım benimki nasıl olucak bu detooks olaylarina sagliklı beslenme islerine ben de ezelden beri takintıliyimdir canim
Bende oyleyım ama hıc bı detoksu tam yapamıyorum dukan bırasını yaptım valla bu ıyı geldı bakalım kılo verebılcekmıyım

Silikon olanlar mi? File gibi olanlardan mi hangisini tavsiye edersin? Bugun kereviz ve havuc yapacagim cakilima
Maşallah afiyet olsun kuzuya.
Fileler çok kötü silikon olanlardan al içine meyveleri koyarkende kibrit çöpü gibi dilimlere ayırarak koy. Çok sevecek göreceksin. Piyasada çok çeşidi var ama ben küçük oğlana marketten wee marka aldım çok beğendi çocuk çok mutlu oldu. Artık pek kullanmıyor. (11.Ayımızdayız)Bizim dişler erken geldiği için 3 aylıktan itibaren kullandık.

segus
Canım benim zor bi geceydi senin için daha kırıcı ama çok güldüm “8 senedir bu günü bekliyorum” haklısın tabi
Çok şükür bu günlerimize
 herkes kudurmus bu gelın demıstır emınım zaten erkek tarafının evlenme krıterlerıne gore evde kalmıs bı yastaydım

Bişey anlatıp öyle gideyim.
Dün tatlı reyonuna ev şeklinde pasta yapıp koymuşlar en az 20 kişilik benim büyük oğlanda kaptığı gibi getirmiş üzerine mumlar maytaplar kardeşlerini sevindirecek
Kimse bişey demedi ama biz utandık yani rezillik.
Tabi bende kocaman 1 dilimi gömmek durumunda kaldım

eşinin gözleri parlamadı mi canim o an
Ben cok gergındım burdamı kız dedı he burda dedım hep ortalıkta dalga gectı ama benı cok sakınlestırdı saolsun gunduz cuma namazına gıttı bıde yagmur yagmasın akrabalardan bırı olmesın dıye dua etmıs darbe nerden aklına gelcek ama ınsan genel olarak dua etmezmı okadar sey atlatmısız dugune kadar

Bizim dislerin sikintisi bayadir var kabardi da ha cikti ha cikacak diye bekliyoruz hala patlamadi. Bi kac gun icinde alayim bende sagol canim

Walla tebrik ederim Verde canım kiloları
Yiyerek verebiliyorsan ne güzel (ama kıskanıyorum)
ay yok kiz cok yemiyorum aslinda hatta az yiyorujmda genelde geceleri Tatli yiyorum o beni maf ediyo:)

ben size bidahaki aldigimda buraya resim olarak etcam sandicimi:)
su aksam eve gitigimde Tatli yada abur cubur yeme istegim olmasa simdiye 60 kilo olurdumda hic icimdende gelmio tatliyi birakmak

MİNİK ADAYLARIMIZ
20 TEMMUZ

@Buki_89 (66,50/ / /%)yine Sabit, anca hafta sonu aldiklarimi verdimmmm
@gamzelim080 (76,4///%)
@selcanmehmetcan( 76.0/75,9 /0,1/1,3%)

@Nidsalii (62,2/61,9/0,3/%0,48)
bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@Turkuaz07 (72,40/71.5/0.9/1.24%)
başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (73,8///%) sbt
başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran
@Miray12_34 (67,3///%)
başl.t:19 haziran başl.k:,hedef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…