- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.341
MİDEM KALKTI ŞUAN İŞİNİZ ÇOK ZOR YA
EVET O SIKINTI ISILANIRSA YAPILMASI GREKLİ HEMEN.
OO ÇOK İYİ O ZAMAN AMA ARA VERMEDEN YAPMAK LAZIM DUR SANA YAZACAM BENİM İSTEDİĞİM DE RUHSAL DENGE
Al sen ablanı dinle
Onunla hem dişini kaşıyacak hem içindeki meyvenin tadını alınca ağzına nasıl kolayca götürdüğüne şaşıracaksın
Bende oyleyım ama hıc bı detoksu tam yapamıyorum dukan bırasını yaptım valla bu ıyı geldı bakalım kılo verebılcekmıyımCok iyiymis canim bende nasipse yarin basliyorum bakalım benimki nasıl olucakbu detooks olaylarina sagliklı beslenme islerine ben de ezelden beri takintıliyimdir canim
Maşallah afiyet olsun kuzuya.Silikon olanlar mi? File gibi olanlardan mi hangisini tavsiye edersin? Bugun kereviz ve havuc yapacagim cakilima
Oyle antın kuntın bısey yok ya normal duz dans ettık prova dıye kocamdan faydalandım ıste o zamanlar romantık romantık dans edıyoduksende mi provalı danslar
 herkes kudurmus bu gelın demıstır emınımsegus
Canım benim zor bi geceydi senin için daha kırıcı ama çok güldüm“8 senedir bu günü bekliyorum” haklısın tabi
Çok şükür bu günlerimize
Ben cok gergındım burdamı kız dedı he burda dedımeşinin gözleri parlamadı mi canim o an
 herkes kudurmus bu gelın demıstır emınımzaten erkek tarafının evlenme krıterlerıne gore evde kalmıs bı yastaydım
Ay cok uzgunum affet
bende baya baya benim gibi çalışıyosun sandımOyle antın kuntın bısey yok ya normal duz dans ettık prova dıye kocamdan faydalandım ıste o zamanlar romantık romantık dans edıyoduk
Maşallah afiyet olsun kuzuya.
Fileler çok kötü silikon olanlardan al içine meyveleri koyarkende kibrit çöpü gibi dilimlere ayırarak koy. Çok sevecek göreceksin. Piyasada çok çeşidi var ama ben küçük oğlana marketten wee marka aldım çok beğendi çocuk çok mutlu oldu. Artık pek kullanmıyor. (11.Ayımızdayız)Bizim dişler erken geldiği için 3 aylıktan itibaren kullandık.
ay yok kiz cok yemiyorum aslinda hatta az yiyorujmda genelde geceleri Tatli yiyorum o beni maf ediyo:)Walla tebrik ederim Verde canım kiloları
Yiyerek verebiliyorsan ne güzel (ama kıskanıyorum)
Ayy cok sevıyorum valla saolsunlar kp de kv de kızları gıbı severler.8 sene bekletmeseymiş eşin kritere uyarmışsın.
Alllaam çocuk gelin istiyorlar resmen
Bi de kaynananı seviyorsun
Gercektenmıbende baya baya benim gibi çalışıyosun sandım
ben zeybek dersi alıyorum bide evde kendi kendime oynamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?