- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.381
Sen niye uyanıksın bu saatte cumartesi çalışmıyor musunNaptınız kızlar bugün kendimi enerjik hissediyorum diyetime başlamadım ama başlamış ve sindirim sistemim on numara çalışıyor gibiyim umarim icraatlarını da görecem sistemimineee kimler tibete başladı benim yarın 3.cü günüm
Cok dogrucnmCanım sizde işler nasıl yürüyor bilmiyorum. Kendi işlerimizi yapan şubenin durumunu değerlendirince bankacıların belli aralıklarla şube değişikliği yaptırıldığını görüyorum. Sanırım seninde öyle yoksa tamamen başka bir şehre mi yönlendiriliyorsun
Dilerim senin için hayırlısı olur daha rahat daha mutlu çalışırsın ve iyiki böyle olmuş dersin. Dert etme kendine senelerce emek verip meslek sahibi olup iş bulamayanlar, uyduruk sektörlerde kıytırık işler yapmak zorunda kalanlar var.
Herşey gönlünce olsun
Cnm bnm bölgede calısıyrdm on yıldırYani şube değişecek sadece dimi . Il ve ilçe değişmeyecek
Bakalım tıbet sende nasıl etkı edecek ama bırebır uy en az bı haftaNaptınız kızlar bugün kendimi enerjik hissediyorum diyetime başlamadım ama başlamış ve sindirim sistemim on numara çalışıyor gibiyim umarim icraatlarını da görecem sistemimineee kimler tibete başladı benim yarın 3.cü günüm
Istemedigin bi yere mi cikti kuzum.. herseyde vardir bi hayir.. uzme kendini orda da yeni insanlar taniyacaksin mekan farkliligi olacak.. insallah ulasim sorunun olmaz.. sıkma canını tebdili mekanda ferahlık vardir.. yemektende bi ben heralde kopamiyorum uzulsem yerim mutluysam yerimKızlar bugun tayınım ıle ılgılı gorustuk koordınatorle
Bankacıyım
Yerım degısıyor
Moralım boZuldu
Gun boyu bıse yemedım pek
Ama benı mutlu eden sey yemek yenek
Bu aksam yemek ıstyrm
Kendıme gelemye ıhtıyqcım var
Yemezsem yarın gider zaten
Herseyın hayırlısı
Tuhaf hıssedıyrm kendımı
Cok garıp
Ahah aynı vallaIstemedigin bi yere mi cikti kuzum.. herseyde vardir bi hayir.. uzme kendini orda da yeni insanlar taniyacaksin mekan farkliligi olacak.. insallah ulasim sorunun olmaz.. sıkma canını tebdili mekanda ferahlık vardir.. yemektende bi ben heralde kopamiyorum uzulsem yerim mutluysam yerim
Maşallah canım allah daim etsin hiç bozmasın :) rüyamda seni gördüm sanki gördüm de seni . Oğlunu ama 3 yaştan büyük şekildeBu akşam pek uğramamışsınız takıma bende yalıkavaktaydım. Geldik otele mahkum olduk. Biraz değişik insan gördümiyi oldu. Alışveriş yaptım marinada. Beni kazıklamalarına izin verdim sevindiler. İhtiyaç işte ne yapalım yoksa aptal değiliz yalnız kadın iyice abarttı bana bot satıyordu bu mevsimde bot niye süper indirim varmış 1990 Euro
Sonra çocukların acil ihtiyaçlarını aldım (mecbur alıcam) kendime gözlük saat falan seçmiştim bi kaç İtalyan aksesuar işte 1-2 elbise ne varsa hepsini bıraktım. Oh olsun resmen aptal muamelesi ya “sizin bacaklarınıza yakışır” ne acaba. Bu lafları yutanlar var mıdır?
Sonra bi cafede oturduk eşimle çok iyi geldi walla
Allahım seneler geçmiş çocuklarımız olmuş hâlâ aşk baş köşede. Çok seviyorum kocamıkendisinede söyledim.
Şimdide kuzucuklarımın uykusunu izliyorum.
Çok şükür bugünlere
Başla kuzum kitabını temin edip okumak istiyorum bende iştahım kapandı ama kâbus gördüm dün ya eşim yok diye yanımda ya da tibettenBende yapmak istiyorum canım sabah başlıyorum o zaman
Hafta sonu gitmiyorum kuzum mecbur kalmadıkça. Görümcem bende oturduk bayağı onunlaSen niye uyanıksın bu saatte cumartesi çalışmıyor musun
Anladım kuzum hayırlısı olsun.Cnm bnm bölgede calısıyrdm on yıldır
Bankacılık gıbı degıldı işim
Ofis olarak hayal et
Sube az bıraz daha uzakta
Ancak işi hıc bılmıyrm bakalım
Diyet farklı birşey tecrübeli ellerle hazırlandı .tibeti deneyin sabah 3 dk nı alıyor o kadar kısa sürüyor uzun zaman ayırmaya gerek yokBakalım tıbet sende nasıl etkı edecek ama bırebır uy en az bı hafta
Nasıl bı dıyet bılmıyrm ama :)
Nasıl cnm o detay verırmısınMaşallah canım allah daim etsin hiç bozmasın :) rüyamda seni gördüm sanki gördüm de seni . Oğlunu ama 3 yaştan büyük şekildegeçende bukiyi görmüştüm bilinç altı sanırım
Başla kuzum kitabını temin edip okumak istiyorum bende iştahım kapandı ama kâbus gördüm dün ya eşim yok diye yanımda ya da tibetten
Hafta sonu gitmiyorum kuzum mecbur kalmadıkça. Görümcem bende oturduk bayağı onunla
Anladım kuzum hayırlısı olsun.
Diyet farklı birşey tecrübeli ellerle hazırlandı .tibeti deneyin sabah 3 dk nı alıyor o kadar kısa sürüyor uzun zaman ayırmaya gerek yok
Kabızlık cektigimi biliyorsun zaten huzursuz bağırsak sendromu var.Nasıl cnm o detay verırmısın
Supermıs sonucunu merak edıyrm ınsallah bu sefer hızlıca gıderKabızlık cektigimi biliyorsun zaten huzursuz bağırsak sendromu var.
Dorty sağolsun bir el attı bana . Listemde peynir yok her meyve sebze yok . Sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek öğlen yoğurt arındırıcı sebzeden çorba salata akşam saatr göre ya sebze ya da protein salata şeklinde
Maşallah canım allah daim etsin hiç bozmasın :) rüyamda seni gördüm sanki gördüm de seni . Oğlunu ama 3 yaştan büyük şekildegeçende bukiyi görmüştüm bilinç altı sanırım
Başla kuzum kitabını temin edip okumak istiyorum bende iştahım kapandı ama kâbus gördüm dün ya eşim yok diye yanımda ya da tibetten
Hafta sonu gitmiyorum kuzum mecbur kalmadıkça. Görümcem bende oturduk bayağı onunla
Anladım kuzum hayırlısı olsun.
Diyet farklı birşey tecrübeli ellerle hazırlandı .tibeti deneyin sabah 3 dk nı alıyor o kadar kısa sürüyor uzun zaman ayırmaya gerek yok
Ah ah kuzum ilaçtan oldu temizlensin diyeGecmıs olsun yaa neler oldu böyle
Inşallah ama sabah 2 yumurta yiyemedim zorladım kendimi bugün protein ağırlıklı olacak muhtemelen yarın tam yaparım umarımSupermıs sonucunu merak edıyrm ınsallah bu sefer hızlıca gıder
Bende tam bilmiyorum bu kilo vermeden ziyade sindirim i düzenleme için anladığım kadarı ile zaten bende bu yüzden veremiyorum kiloNasil yapiliyor bilgi verirmisin
İnşallah hep iyi ol canım.Bu sabah tartıda 74 Peri görmenin mutluluğunu yaşıyorum
Sabah oğlumla 40 dk yürüyüş yaptık
Bugün diyetime daha iyi uyuyorum dün hastalıktan uyanmadım pek
Ama çok şükür daha iyiyim
Daha da iyi olalım inşaallah
Sindirimini destekleyecek birebir uy kiloda vereceksin birde vücudun hangi besinlerle rahatlıyor kilo veriyorsun onu tespit edecek. Haftaya bakliyatlar girince işin içine kilo verme azalır ama bu hafta vereceksinInşallah ama sabah 2 yumurta yiyemedim zorladım kendimi bugün protein ağırlıklı olacak muhtemelen yarın tam yaparım umarım
Bende tam bilmiyorum bu kilo vermeden ziyade sindirim i düzenleme için anladığım kadarı ile zaten bende bu yüzden veremiyorum kilo
Bana da eşim koydu hedefime ulaşınca bana ne istersem alacakmış:)) sandı altin kiyafet falan istiycem...porshe istedim naapcan dedim krediyle porş olmasada arabayi satar ustune aliriz porşa benzeyen bisey diye cevap aldım.. 55 i bekliyorum porşa benzeyen ne alcak banaAhah aynı valla
Yemek herturlu ıyı gelıyor ınsana
Ben kendıme ödül koydum
İstediğim kiloya ulaşınca mactan 1000 tllık alısverıs ypıcam
Ahha
Oda bana motivasyon oluyor
Bayanların ıkı hassas noktası
Bir tatlı
Ikı kozmetik ahaha
Maasallah kuzum dikkat etmek lazim baska turlu gitmiyo lanet kilolar.. gecmis olsun bu arada simdi nasilsinBu sabah tartıda 74 Peri görmenin mutluluğunu yaşıyorum
Sabah oğlumla 40 dk yürüyüş yaptık
Bugün diyetime daha iyi uyuyorum dün hastalıktan uyanmadım pek
Ama çok şükür daha iyiyim
Daha da iyi olalım inşaallah
Tek sıkıntı 2 yumurta yiyemiyorum midem çok kötü oldu . Bugün kısmen uyabilirim dışarda yemek yicez görümcem bende olunca böyle oldu. Pazar alışverişini de yapmam lazım bamya alacamSindirimini destekleyecek birebir uy kiloda vereceksin birde vücudun hangi besinlerle rahatlıyor kilo veriyorsun onu tespit edecek. Haftaya bakliyatlar girince işin içine kilo verme azalır ama bu hafta vereceksin
Valla eşin şok olmuştur ahahah çok güldüm yaBana da eşim koydu hedefime ulaşınca bana ne istersem alacakmış:)) sandı altin kiyafet falan istiycem...porshe istedim naapcan dedim krediyle porş olmasada arabayi satar ustune aliriz porşa benzeyen bisey diye cevap aldım.. 55 i bekliyorum porşa benzeyen ne alcak bana
Bana da eşim koydu hedefime ulaşınca bana ne istersem alacakmış:)) sandı altin kiyafet falan istiycem...porshe istedim naapcan dedim krediyle porş olmasada arabayi satar ustune aliriz porşa benzeyen bisey diye cevap aldım.. 55 i bekliyorum porşa benzeyen ne alcak bana
Dışarıda salatalara sos koymasınlar kendin ilave edersin yağını limonunu ızgarada yapılan etlere de marine etmek için bi sürü şey koyuyorlar. Balık mı yeseniz acaba. Yumurtayı 1 tane yiyebilirsin peynir olmayınca doymazsın diye 2 verilmişti. Zaten proteinler var listendeTek sıkıntı 2 yumurta yiyemiyorum midem çok kötü oldu . Bugün kısmen uyabilirim dışarda yemek yicez görümcem bende olunca böyle oldu. Pazar alışverişini de yapmam lazım bamya alacam
Valla eşin şok olmuştur ahahah çok güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?