Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen niye uyanıksın bu saatte cumartesi çalışmıyor musun

Cok dogrucnm
Cok sukur ısım ıyı
Ben zManında uzman yardımcılıgı sınavını kazanarak gırdım bankaya
On yıldır bankadayım
Kıdemlı uzman ve yönetmen oldum
Bölgede calısıyordm
Subecılıgı bılmıyrm
Istemıyrmda ama oldu ıste
Once uzak dedıler
Ona sınırlendm
Bebegm var bnm
Insan dusunur
Olmaz dedım
Nıspeten daha yakın bır yer olacak
Subede maasımda artar bıraz
Hayırlısı Allahtan napalım ama tuhaf hıssedyrm gercekten
Ama zayıflamak guzel
Bıraz daha zayıflayıp alısverıs yapayım demı :)
Subede daha şık olmak lazm:)

Bakalım tıbet sende nasıl etkı edecek ama bırebır uy en az bı hafta
Nasıl bı dıyet bılmıyrm ama :)

Istemedigin bi yere mi cikti kuzum.. herseyde vardir bi hayir.. uzme kendini orda da yeni insanlar taniyacaksin mekan farkliligi olacak.. insallah ulasim sorunun olmaz.. sıkma canını tebdili mekanda ferahlık vardir.. yemektende bi ben heralde kopamiyorum uzulsem yerim mutluysam yerim

Ahah aynı valla
Yemek herturlu ıyı gelıyor ınsana
Ben kendıme ödül koydum
İstediğim kiloya ulaşınca mactan 1000 tllık alısverıs ypıcam
Ahha
Oda bana motivasyon oluyor
Bayanların ıkı hassas noktası
Bir tatlı
Ikı kozmetik ahaha

Maşallah canım allah daim etsin hiç bozmasın :) rüyamda seni gördüm sanki gördüm de seni . Oğlunu ama 3 yaştan büyük şekilde geçende bukiyi görmüştüm bilinç altı sanırım
Bende yapmak istiyorum canım sabah başlıyorum o zaman
Başla kuzum kitabını temin edip okumak istiyorum bende iştahım kapandı ama kâbus gördüm dün ya eşim yok diye yanımda ya da tibetten
Sen niye uyanıksın bu saatte cumartesi çalışmıyor musun
Hafta sonu gitmiyorum kuzum mecbur kalmadıkça. Görümcem bende oturduk bayağı onunla
Cnm bnm bölgede calısıyrdm on yıldır
Bankacılık gıbı degıldı işim
Ofis olarak hayal et
Sube az bıraz daha uzakta
Ancak işi hıc bılmıyrm bakalım
Anladım kuzum hayırlısı olsun.
Bakalım tıbet sende nasıl etkı edecek ama bırebır uy en az bı hafta
Nasıl bı dıyet bılmıyrm ama :)
Diyet farklı birşey tecrübeli ellerle hazırlandı .tibeti deneyin sabah 3 dk nı alıyor o kadar kısa sürüyor uzun zaman ayırmaya gerek yok

Nasıl cnm o detay verırmısın

Nasıl cnm o detay verırmısın
Kabızlık cektigimi biliyorsun zaten huzursuz bağırsak sendromu var.
Dorty sağolsun bir el attı bana . Listemde peynir yok her meyve sebze yok . Sabah 2 yumurta 1 dilim ekmek öğlen yoğurt arındırıcı sebzeden çorba salata akşam saatr göre ya sebze ya da protein salata şeklinde

Supermıs sonucunu merak edıyrm ınsallah bu sefer hızlıca gıder

Nasil yapiliyor bilgi verirmisin

Bu sabah tartıda 74 Peri görmenin mutluluğunu yaşıyorum
Sabah oğlumla 40 dk yürüyüş yaptık
Bugün diyetime daha iyi uyuyorum dün hastalıktan uyanmadım pek
Ama çok şükür daha iyiyim
Daha da iyi olalım inşaallah

Supermıs sonucunu merak edıyrm ınsallah bu sefer hızlıca gıder
Inşallah ama sabah 2 yumurta yiyemedim zorladım kendimi bugün protein ağırlıklı olacak muhtemelen yarın tam yaparım umarım
Nasil yapiliyor bilgi verirmisin
Bende tam bilmiyorum bu kilo vermeden ziyade sindirim i düzenleme için anladığım kadarı ile zaten bende bu yüzden veremiyorum kilo

İnşallah hep iyi ol canım.
Oğlunun sana daha uzuuuuun yıllar ihtiyacı olacak. Kilo İçin üzülme her hafta 2 kilo veremezsin ya. Yavaş gitsin ama kalıcı olsun. Zaten hemen 74 ü görmüşsün hedefe kaldı 9

Sindirimini destekleyecek birebir uy kiloda vereceksin birde vücudun hangi besinlerle rahatlıyor kilo veriyorsun onu tespit edecek. Haftaya bakliyatlar girince işin içine kilo verme azalır ama bu hafta vereceksin

Bana da eşim koydu hedefime ulaşınca bana ne istersem alacakmış:)) sandı altin kiyafet falan istiycem...porshe istedim naapcan dedim krediyle porş olmasada arabayi satar ustune aliriz porşa benzeyen bisey diye cevap aldım.. 55 i bekliyorum porşa benzeyen ne alcak bana

Maasallah kuzum dikkat etmek lazim baska turlu gitmiyo lanet kilolar.. gecmis olsun bu arada simdi nasilsin

Sindirimini destekleyecek birebir uy kiloda vereceksin birde vücudun hangi besinlerle rahatlıyor kilo veriyorsun onu tespit edecek. Haftaya bakliyatlar girince işin içine kilo verme azalır ama bu hafta vereceksin
Tek sıkıntı 2 yumurta yiyemiyorum midem çok kötü oldu . Bugün kısmen uyabilirim dışarda yemek yicez görümcem bende olunca böyle oldu. Pazar alışverişini de yapmam lazım bamya alacam
Valla eşin şok olmuştur ahahah çok güldüm ya

O dediğinin eşi benzeri yok canım. Seni mutlu edecek bişey alsın
Dışarıda salatalara sos koymasınlar kendin ilave edersin yağını limonunu ızgarada yapılan etlere de marine etmek için bi sürü şey koyuyorlar. Balık mı yeseniz acaba. Yumurtayı 1 tane yiyebilirsin peynir olmayınca doymazsın diye 2 verilmişti. Zaten proteinler var listende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…