- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.801
inşallahhh olur canımm işe başlarsın sende hemncikk kafanda dağılır hemm
inş. yine depresif halime geri döndüm ankamalle gittiğimde anılarım canlandı yine geldi gözümünn önüne çok merak ediyorum msjlaşıyo mudur acaba kızla? ya neden ben bu kadar takıldımmmmm buna
evet canımm sen niye takıldın bunaa bukadar yahuuuuu takılma boşver ister msjlaşsın isterse ... boşver balımm yaa adamın kişiliği okadarmış bence şükret ki erken farkettin
oufffhakikatten kötü oldum yaa. off deniz yaaa sen yasemine msj atmasaydın benle onla tanışmamış olacaktım offff
yok artık yaniiiişurda iş başvurusu yapalı 3 saat olmuşken biraz önce aradılar görüşme için aman Allahımm yaşasınnn
hadi yaa süperrr ohh negüzel işte çok sevindim canımm hadi hayırlı olsunn
slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun
ben dünün listesini yapıp geliyorum
selam kızlar.
öncelikle kandiliniz mübarek olsun.
okuldan 1 saat önce fln geldim sınav okuyorum geldiğimden beri.fenalık geçircem birazdan.
sizler napıyosunuz
kızar merhabalar gündüz giremedim şimdi bi geçmişi okuyup geliyim bakalım neler yazmışsınız
nette ufak bi araştırma yaptımda şokk mağazası en düşük maaşı veren mağazaymış :/ üff yaaa yine hayallerimin içine edildi iyi mi
tamam canım başlarız toparlanmaya ihtiyacım var.. tam bir yaşında benim sıpa senin ki ne kadar????iyi haftaya başlarız canım,senin bebiş kaç yaşında....
valla ben başka sporları bilmeme.. en çok yürüyüşü severim ama açık hvada olacakkbugün hoca sakın kardio yapma kas yaparsın bol bol tempolu yürü hatta koş dedi 2 ayda bütün kilolarını verirsin dediiiii
esra bişey olmaz o kadardan.. ama önemli olan abartmamak ve telafi edebilmekben kötü bişey yaptım bir bardak çamlıca gazoz içtim içtikten sonra pişman oldum allah beni affetsin
ohhhh hadi hayırlısı.. inşallah güzel bi de iş bulursunnevetttt bugün itibariyle okulum bitmiş bulunmaktadır ohhh mezun oldum sonunda yuppii yuppiii
hoşgeldin canım. özlettin kendini.yarın detaylı konuşuruz.
hımm bi de bugünümü yazayım
sabah klasik diyet kahvaltı
ara
yarım kase çilek
öğle
domates+5-6 çatal patates kızartması+2 dilim ekmek+yeşillik
ara şimdi yapcam yarım muz yerim
akşam
fırında çipura+salta+1 bardak meyve suyu
evlenmekten vazgeçtim. topiklere baktımda ne kadar çok sorunu olan var. normalde 1 kadın 1 erkek evlenmesi gerekirken buna ailelerde dahil oluyo :44:
içimden bi ses diyorki gizem sen kilo aldın
yok artık yaniiiişurda iş başvurusu yapalı 3 saat olmuşken biraz önce aradılar görüşme için aman Allahımm yaşasınnn
kaptan fatoş bugün de gelemedi ama onun yetiştirmesi gereken zor bi projesi vardıı yoğunn du bayaa
canımm akşam menünn negüzelmiş öyleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?