Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzu bu hafta servis yok okulun,ben bırakıp alıyorum oğlumu öyle olunca anca yetişiyorum ama mümkün olduğunca yazmaya çalışıyorum............

yine de güzel menü olmuş elma diyeti olmasa bile

selinay2002,fdm,pinkcat87+,aynalar+,
Benzer Konular

bu kadan kişi var bekliyom yazan yok.................:97::97::97:

bu arada 260 kalorilik bi dondurma yedim diğer yediklerimde 450 kalori vardır akşama bişe yemesem iyi olacak san2ırım...........,

kuzu bu hafta servis yok okulun,ben bırakıp alıyorum oğlumu öyle olunca anca yetişiyorum ama mümkün olduğunca yazmaya çalışıyorum............

tamam canım dediğim gibi önceden önlem alıyım dedim sonra kötü şeyler yaşanmasın diye korkuyorum çünkü

selinay2002,fdm,pinkcat87+,aynalar+,
Benzer Konular

bu kadan kişi var bekliyom yazan yok.................:97::97::97:

dimi yazın uleeeeeeennnn

bu arada 260 kalorilik bi dondurma yedim diğer yediklerimde 450 kalori vardır akşama bişe yemesem iyi olacak san2ırım...........,

meyve yiyebilirsin canım ya da salata

heheh bende açım ama yememem lazım yarın tartı günü 100gr eksik çıksam kardır...............

haklısın cnm :/ ama yemeden duramam ben şimdi yemessem gece yerim daha kötü.akşam yemeği yemiyince kötü oluyorum gece de oturduğum için midem kazınıyo

havalar ne zaman ısınacak kızlar ya
ben 2012 kehanetine inanmaya başlıyom biliyor musunuz iyice :18:

havalar ne zaman ısınacak kızlar ya
ben 2012 kehanetine inanmaya başlıyom biliyor musunuz iyice :18:

cnm burda havalar gayet sıcak herkes kısa kollu geziyo.ama ben cesaret edemiyorum hasta olurum diye.ince bişeyler alıorum üstüme her cıktıımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…