Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya bi de kızlar ben ayaktayken baya baya zayıf hissediyorum kendimi
herkes diyo eridin resmen
ama oturup aynaya baktığımda hala katlanan etlerim var sinir oluyorum
şu simit ne zaman yok olacak acaba

ya bi de kızlar ben ayaktayken baya baya zayıf hissediyorum kendimi
herkes diyo eridin resmen
ama oturup aynaya baktığımda hala katlanan etlerim var sinir oluyorum
şu simit ne zaman yok olacak acaba

aynı durum bendede var ayaktayken üst bacaklarıma bakıyorumda sanki pompayla şişirilmişler gibi duruyo

hatunlarrr napıyosunuz bbakemmm sabahh 8:30 kalktımmm halaaa temizliğee devam edi,yorummmm anca akşama doğru biter heraldeee walllaa dün akşam nasıl uyudum bilmiyorum kızlr resmen mahvoldumm yaa belim nasıl ağrıyoo anlatamam
sabah kahvaltımm çeyrek ekmek 2-3 parça k.peyniri 1.çay kaşığı ball oda yengemin zoruyla wallaaa:26::26: şekersizzz 3 bardak çayyyy domates -salatalıkk bide.

geçmişe bi bakipp geliyimmm
gerçiikimseciklerrr yokk yahuuu nirdeee bu millet nirdeee bu hatunlararrrr

çok sıkıldım artık evde. kimseyi görmek istemiyorum başka şehirde yaşamak istiyorummmmmmmmmm

slm kızlar malum pazar günü,yoğun geçiyor fazla giremiyorum öptüm....

bu arada sabah 1 simit ,biraz peynir

öğlen haşlanmış patates yiyecem

akşama allah kerim....

kızlarrrr yaa geçmişi okuyum ddimm de okuyamdaım gelen olduuu şimdi tekrar bi bakimm dedim dee baya uzunn yaaa negüzell paylaşım olmuşş ama işte okuyamadımmm:26::26:

kızlarr ablam geliyomuşşş çocukları özlemiştim zateeennnn
buralardayımm kızlar arada bi bakarımm temizliğe devamm ediyimmm ne bitmez bu işerrrr yaaa uffffff

kızlrrrr yaaa hava ne güzell güneşliiii yastık yorgan hepsini yıkadım tekrardann kurucakk hemencikkkkkkkkkkkk yuppiiii

burdayız kuzu hahhaha....

ne oldu kavgamı ettin...

hyr etmedim ama. toplu olaarak yaptığımız bişi yok. kavga ettiğimizde çok kırıyoruz birbirimizi.evden dışarı çıkmayınca annem sürekli söylenecek bişi buluyo.daha çok bireyseliz :/ mutsuzum bu yüzden

selam kızlar,bugün hiç keyfim yok sürekli yatmak istiyorum sabah kahvaltıdan sonra yattım ama uyumak ne mümkün bu evde 2 yeğen 1 yusuf biraz yattım yusufun çığlıklarıyla kalktım,hava çok sıcak canım hiçbirşey yapmak istemiyor...

hayırdır canımmm bişey mi oldu?

bugün reglimin ilk günü tatlı ihtiyacını bastırmak için üzümlü nesfit yedim ama kesmedi bişi söyleyin nolurrrr napiiimmm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…