- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.361
ya kızlar bu arada okullar kapanınca seminer döneminde okulun bedeb eğitimi öğretmeni tüm bayan öğretmeler pilates yaptırcak çok mutlu oldumm... göbeğim çirkin duruyor inşallah sıklaşırım da içine girer o da... hep doğumdan dolayı vallaaa
beeen geldiiiimmmm
hoş geldim canımmmbeeen geldiiiimmmm
süpermiş canım ooh ne güzel
05.06.2011 tarihli ileti sayısı
aysen 10
selinay 12
aynalar 26
fdm 10
irras 16
triptofan 17
çatlak kemik 18
pinkcat 14
emidaf 14
rosebery 3
arkadaşlar görüldüğü üzere paylaşımlarımız birbirine yakın... aslıyı tebrik ederiz.. rosebery 7 mesajın altında yazarak ceza almıştır.. ay başka kimse yok dimi???adını eklemediğim varmı kaptan???
bugün pikniğe gittik ve harika bi gün geçirdik.. hiç ekmek yemedim ve full ızgara yedim.. sağolsun eşim beni düşünüp light kola almış.. akşam da meyve ya da special k ile geçirirsem süper olcakk
kızlarr dayanamadım waallla tekrar geldiimmmm
napıyosunuz bakemmmmm bacularrr
inşalaah süper olur yaa...
ellerine sağlık canım
ekmeksiz ızgara sorun yaratmaz tabi 1 kilo yenmedikten sonra
hoşgeldin canım bende gezdim geldim işte
Selam arkadaslar , ben bu cuma gunu takim yarismasini hep goruyorum, ama nasil yarisiliyor bir fikrim yok:26 ?
ben geldim akşama kadar netten şanslı masayı izledim gülmekten kırıldım valla çok komik
bir de moralimi bozan birşey oldu kuzenimle iki günlüğüne kefkene gidelim bir pansiyonda kalalım diye plan yaptık.ama erkek arkadaşım izin vermedi kendi bodrumlara gitti bana izin yok.sebebinde haklı aslında orda pansiyonlarda kalmamı istemiyo bilmiyosun bişey olur fln diyo otel olsa tmm da diyo pansiyon olmaz dedi.erkek kardeşim var o da gelirse olur diyo.aslında haklı ama nebliim kız kıza tatil yapmak ayrı basında kardeşinle yapmak ayrı.
çok iyim çıtır hatunlar siz nassınız
ben geldim akşama kadar netten şanslı masayı izledim gülmekten kırıldım valla çok komik
bir de moralimi bozan birşey oldu kuzenimle iki günlüğüne kefkene gidelim bir pansiyonda kalalım diye plan yaptık.ama erkek arkadaşım izin vermedi kendi bodrumlara gitti bana izin yok.sebebinde haklı aslında orda pansiyonlarda kalmamı istemiyo bilmiyosun bişey olur fln diyo otel olsa tmm da diyo pansiyon olmaz dedi.erkek kardeşim var o da gelirse olur diyo.aslında haklı ama nebliim kız kıza tatil yapmak ayrı basında kardeşinle yapmak ayrı.
selam canım . dip boyamı yaptırdım geldiiim.sevgilin haklı pansiyonlar biraz ürkütücü geliyo bana da. hele kızkıza. otel olsa neyse de. pansiyona takılan belli olmuyo pek birde güvenlik açısından sıkıntılı olabilir. ya biz eşitiz diyoruz ama eşit değiliz maalesef. erkekler her konuda bizden daha şanslı. bizim adım atarken düşünmemiz gereken daha çok şey oluyor.
canım cumadan cumaya tartılıyoruz. burda birbirimizi motive ediyoruz. öle işte yer vr takımda istersen..
Tesekkur ederim cevabin icin. Tamam bende takima girmek istiyorum. cuma gunu 57.3 tu kilom . her cuma mi tartilip buraya yazicaz?
Tesekkur ederim cevabin icin. Tamam bende takima girmek istiyorum. cuma gunu 57.3 tu kilom . her cuma mi tartilip buraya yazicaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?