Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar bu arada okullar kapanınca seminer döneminde okulun bedeb eğitimi öğretmeni tüm bayan öğretmeler pilates yaptırcak çok mutlu oldumm... göbeğim çirkin duruyor inşallah sıklaşırım da içine girer o da... hep doğumdan dolayı vallaaa

ya kızlar kimsecikler yok ya... galiba yanlışi zamanlama.. neyse şimdik gideyim de akşam uğrarım bir ara

süpermiş canım ooh ne güzel

ellerine sağlık canım

bugün pikniğe gittik ve harika bi gün geçirdik.. hiç ekmek yemedim ve full ızgara yedim.. sağolsun eşim beni düşünüp light kola almış.. akşam da meyve ya da special k ile geçirirsem süper olcakk

ekmeksiz ızgara sorun yaratmaz tabi 1 kilo yenmedikten sonra

kızlarr dayanamadım waallla tekrar geldiimmmm
napıyosunuz bakemmmmm bacularrr

hoşgeldin canım bende gezdim geldim işte

Selam arkadaslar , ben bu cuma gunu takim yarismasini hep goruyorum, ama nasil yarisiliyor bir fikrim yok:26 ?

ben geldim akşama kadar netten şanslı masayı izledim gülmekten kırıldım valla çok komik
bir de moralimi bozan birşey oldu kuzenimle iki günlüğüne kefkene gidelim bir pansiyonda kalalım diye plan yaptık.ama erkek arkadaşım izin vermedi kendi bodrumlara gitti bana izin yok.sebebinde haklı aslında orda pansiyonlarda kalmamı istemiyo bilmiyosun bişey olur fln diyo otel olsa tmm da diyo pansiyon olmaz dedi.erkek kardeşim var o da gelirse olur diyo.aslında haklı ama nebliim kız kıza tatil yapmak ayrı basında kardeşinle yapmak ayrı.

selam canım . dip boyamı yaptırdım geldiiim.sevgilin haklı pansiyonlar biraz ürkütücü geliyo bana da. hele kızkıza. otel olsa neyse de. pansiyona takılan belli olmuyo pek birde güvenlik açısından sıkıntılı olabilir. ya biz eşitiz diyoruz ama eşit değiliz maalesef. erkekler her konuda bizden daha şanslı. bizim adım atarken düşünmemiz gereken daha çok şey oluyor.

canım bence de gitme sen öyle pansiyona felan.. tamam özgürleşen artık kadının da hayatta yer aldığı bir ülkeyiz ama yine de kendimize dikkat etmeliyiz.. hele ki bu zamanlarda insan heryere de güvenemiyor.. her yer gizli kamera dolu valla..insan kime nereye güveneceğini bilemiyo

biliyor musun bazen eşit olmamak hoşuma gidiyor gülçin.. bi erkeğin kanatları koruması altına sığınmak fena sayılmaz aslında.. hele ki bu sevdiğin deli gibi aşık olduğun kocansaaa... ahhhhhhhhhhhhhh

Tesekkur ederim cevabin icin. Tamam bende takima girmek istiyorum. cuma gunu 57.3 tu kilom . her cuma mi tartilip buraya yazicaz?

aaa ne güzel bi arkadaş daha geliyor takımımıza... hoş geliyor sefa geliyor.... canım her cuma tartılıp yazcaz buraya.. ... neyse kaptanımız gelince detayları yazar..tekrar hoşgeldinnn

Tesekkur ederim cevabin icin. Tamam bende takima girmek istiyorum. cuma gunu 57.3 tu kilom . her cuma mi tartilip buraya yazicaz?

hoşgeldin cnm
kızlar size hak veriyorum ben de düşündüm bunları ama onun tavrı hoşuma gitmedi.sen gidemessin ben gidebilirim dedi.sonra sinirle söledim onları ben de bir daha gitmem zaten artık tatil fln yok önüme bakıcam dedi okulu bitti ya iş fln arıcak işte.tatile beraber gideriz dedi.öle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…