Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi aksamlae kizlar
Sabah 1 bardak elma sirkeli ılık su
8.30 kahvalti
1 dilim beyaz peynir 1 yesil elma 10 badem 1 dilim armut
Oglen 12.30
Tavuk sote bulgur pilavi ve cacik
Ara 2 mandalina

Aksam 1 kase kuru fasulye ve salata
Kizlar 45 dk lesllie yaptim cok iyi terletti
Afiyet olsun canım bence gayet iyi olmuş. Leslie de yapılmış tebrik ederim böyle devam edersen eksi gelirsin cumaya :KK71:
LİSTEDE OLMAK İSTEMEYEN BANA BİLDİRSİN @drdotty SENİ LİSTEYE ALMADIM SPOR YAPABİLİYOR MUSUN
Aslında çok yapamıyorum dün zıpzıpa özendim giydim kambur MBT ayakkabılarımı 200 zıpzıp yaptım ama akşam çok ağrım oldu ameliyat bölgesinde. 1 ay daha yapmayacağım. 20 şer dakika 3 kez yürürüm. Ekleyeyim kendimi listeye
Güzel spor yapmıssın aksam ben 2000 zıpzıpda kaldım :KK43:
Kesinlikle spora devam edersen düzenli yaparsan incelme oluyor canım, öncesi sonrası güzel olabilir 10 kilo verdiğinde bakarsın canım sporla daha cok vermis gibi görünürsün
Zıpzıp ben zıpzıplayamadım dün 200 yaptım ama zorlandım biraz daha erteliyorum
:KK36:

Afiyet olsun canım bence gayet iyi olmuş. Leslie de yapılmış tebrik ederim böyle devam edersen eksi gelirsin cumaya :KK71:

Aslında çok yapamıyorum dün zıpzıpa özendim giydim kambur MBT ayakkabılarımı 200 zıpzıp yaptım ama akşam çok ağrım oldu ameliyat bölgesinde. 1 ay daha yapmayacağım. 20 şer dakika 3 kez yürürüm. Ekleyeyim kendimi listeye

Zıpzıp ben zıpzıplayamadım dün 200 yaptım ama zorlandım biraz daha erteliyorum
:KK36:
sen yürüşte mi yapmasan ameliyat yeri hemen iyileşmez çünkü zorlamasan kendini

sen yürüşte mi yapmasan ameliyat yeri hemen iyileşmez çünkü zorlamasan kendini
Aslında artık bazı şeyleri yapabilmeliyim
Bana temizliğe gelen bir kadın var belinde 6 tane vidayla iş yapıyor ameliyat olalı 7 ay olmuş.
Bende kendimi nazlanıyormuş gibi hissediyorum

Günaydın kızlar nasılsınız şu anda 78 kiloyum 69 a gelene kadar kardiyo yapmayı düşünüyorum 69 dan sonra hafta da 3 gün plates 2 günde kardiyo yapiyim diyorum bacaklarimda çok selülit var sizce plates in buna yararı olurmu açaba

Verirsin canım cumaya kadar hedefini gercekleştirirsin
umarım regli olcam cuma günü şişlikte artarsa çok zorlicak beni .
Aslında artık bazı şeyleri yapabilmeliyim
Bana temizliğe gelen bir kadın var belinde 6 tane vidayla iş yapıyor ameliyat olalı 7 ay olmuş.
Bende kendimi nazlanıyormuş gibi hissediyorum
orta tempolu yürüş yap kuzum o zaman kendini de iyi hissedersin

Günaydın kızlar nasılsınız şu anda 78 kiloyum 69 a gelene kadar kardiyo yapmayı düşünüyorum 69 dan sonra hafta da 3 gün plates 2 günde kardiyo yapiyim diyorum bacaklarimda çok selülit var sizce plates in buna yararı olurmu açaba
squat yapmaya başlarsan hızlıca azalıyorlar bende de çok var cardio yaparken dizlerine dikket et vücudun ağır gelmesin dizlerine . platesin de faydası olur tabi ama ben en güzel sonucu squat ile aldım

IMG_20181212_111653.webp
IMG_20181212_111720.webp
gunaydin kızlar size sımsıcak anne gözlemesi ile kışın sultanı mis gibi kestane getirdim akşama yapın yeyin çekinmeyin ben kaptanıniza söylemem :KK53:

günaydın kızlar nasılsınız?
dün plates hocam ölçülerimi aldı belim 93 e düşmüş bacağım 59 a çıkmış üst baldırı nasıl inceltecem ben ya iyice şişko olmuş :KK70:
tugbaFB tugbaFB bugünkü khvaltımı senin usül yaptım 1 fincan türk kahvesi ile bakim dayanabilecekmiyim
ay zamanım yok ama şimdi bakarsın son geçmişime sana yazıp öle çıkıyım :KK70::KK70:
nasıl durumun ben o gün hiç acıkmadım ya midemi bastırdı nedense

Pilatesin çok faydası var canim kesinlikle ben her sabah yapıyorum vücudu çok güzel forma sokuyor

Yeşilcay içiyor musun canım biraz şişkinliği alıyor bendeki
İÇİYORUM ARADA CANIM AMA GEÇEN BOĞAZIMI KAŞINDIRDI .
Eki Görüntüle 2214641 Eki Görüntüle 2214642 gunaydin kızlar size sımsıcak anne gözlemesi ile kışın sultanı mis gibi kestane getirdim akşama yapın yeyin çekinmeyin ben kaptanıniza söylemem :KK53:
bende yemek isterdim ama yeni yemek yedim geç kaldın ikram etmekte :D :D akşama beraber yiyebiliriz :kk77:

Back
X