Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar. Ancak gelebildim çok yoğundum proteine son verdim çünkü arkadaşım geldi :( :( :( 2 gün yapabildim sadece birinin gelmesini bu yüzden istemiyorum tüm düzenin bozuluyor gece uyuyamadık oturduk sabahta uyanamamışız zor zar hazırlanıp çıktık

Bu arada geçmiş olsun inşallah kötü birsey yoktur gözünde
yok canım ciddi bişey yokmuş şükür ki

inşallah canım spor ile çok kolay veriyorum bugün kendimi çok motivede hissediyorum 2,5 ayda spor ile 10 kiloya yakın verecem :dua: sen tartıldın mı ?

yeni liste yapalım . gözüne ne oldu

meyve çok geldi menüne çiğ fındık eklesene günde 5 6 tane yiyebilirsin öğlen yemeğini beğendim akşamda az yemişsin hadi bakalım böyle giderse sabiti kırarsın
kızarıklık vardı tahriş olmuş canım

selam kızlar. Ancak gelebildim çok yoğundum proteine son verdim çünkü arkadaşım geldi :KK43: :KK43: :KK43: 2 gün yapabildim sadece birinin gelmesini bu yüzden istemiyorum tüm düzenin bozuluyor gece uyuyamadık oturduk sabahta uyanamamışız zor zar hazırlanıp çıktık
en az 1 ay kimseyi görmemek laızm ben de bi yere gidince veya biri gelince bozuyorum maalesef

Cokk şükür canım sevindim
:KK200: canım sen evlimisin yenimi geldin takıma tanışamadık ben uzun süredir uzak kaldım kusura bakma :(

en az 1 ay kimseyi görmemek laızm ben de bi yere gidince veya biri gelince bozuyorum maalesef
aynen öyle valla canım kabul etmesende olmuyor. Ben protein diyetini bozdum ama diyeti çok bozmuş sayılmam yani zararlı bişey yemedim sayılır

:KK200: canım sen evlimisin yenimi geldin takıma tanışamadık ben uzun süredir uzak kaldım kusura bakma :KK43:
Ben 3 aydır burdayım canım 6. Takımdayım, drdotty drdotty kaptanım çagırdı zıpzıplarımı anlatayım diye o yüzden yazdım sizin gruba :))
Tanıtayım kendimi adım elif 29 yasındayım evli değilim canım

Ben 3 aydır burdayım canım 6. Takımdayım, drdotty drdotty kaptanım çagırdı zıpzıplarımı anlatayım diye o yüzden yazdım sizin gruba :))
Elif ile Elif’in mesajlaşması :eek:ifşaaa
Dilek tutmalıyım
Takımı renklendirdin zızıpım hep gel :KK15:

Dilek tutmalıyım
Aaaa öylemi bizim gruptada cook elif var :))
Tut dileğini kaptanım bizde kücükken hep tutardık dileğin gercek olur inşallah :)
Tesekkür ederim kaptanım gelirim hep :KK200:

SchonerDuft SchonerDuft canım dediğin gibi biraz leslie yapıcam sonra bu hareketler varya karın için olanlar plank falan onlardan biraz ter atmak içinde ip atlıycam hemen hemen 5 gün falan yapıcam daha doğrusu eşimle yapıcaz 1 ay spnra farka bakarız ölçü alıcam artık diyet bıraksam da spor bırakmak istemiyorum çok hantallaşmışım

kızlar 61E8504D.webp

ay nasıl görmemişim 6. takım yazıyo kocaman ben kör :D:D adaşmışız:KK51::KK51:

Dilek tutmalıyım
beni sen ifşa ettin kapdanım şuanda :KK53: zamanında benimde ifşa etmişliklerim vardır tanıyanlar bilir kaptinn kaptinn SchonerDuft SchonerDuft :KK53:

Back
X