- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.201
Canım biraz spor yapabilsem daha iyi olurdu çok ödemim var birde haftaya regl olmayı bekliyorum. 602. Etapta gör sen nasıl eksiliyorumçok güzel başlamışsın tebrik ederim
Canim icli kofte, sarimsakli kofte, mercimekli kofte, etli bamya, sarma.. annemin bakicisi turkmen de o ordek getirmis. Daha tantuni ve ciger yemedim. Onu da bir ara yerizneler yedin ki
düzenin oturunca hızlıca gider kilon şimdi gecen gündüzün de karıştı 100 200 gr da olsa gitmesi çok iyi tebrik ederim
Bir de annenin bakıcısı mantı katlama ve samsa yaparsa tamam artık haftaya +5kg gelirsinCanim icli kofte, sarimsakli kofte, mercimekli kofte, etli bamya, sarma.. annemin bakicisi turkmen de o ordek getirmis. Daha tantuni ve ciger yemedim. Onu da bir ara yerizmersin de pek sogukmus
Tartıldım 400 gram vermisim 53.4 den 53 e düştüm bu haftaGÜNAYDIN zipzip tartıldın mı ne kadar eksisin
Maşallah canım. Senin verecek kilonda kalmamış kuzum yeter.Tartıldım 400 gram vermisim 53.4 den 53 e düştüm bu hafta
Saol kaptanım ♥Maşallah canım. Senin verecek kilonda kalmamış kuzum yeter.
Hem 1 dirhem yağ 1000 ayıp örtermiş
Tabi canım hoşgeldinbende katılabilir myiim
Teşekkür ederiz canım nasılsın herşey yolunda mıHerkese merhabaabol bol eksileriniz olsun
Günaydın canım nasılsınGunaydin kardes takim
Hoşbulduk canımTabi canım hoşgeldin
biraz kendini tanıtır mısın
Olsun iyidir 53 sen kural gereği hedefi görüp mezun ol tabiki. 55in üstünü görmemeye özen gösterSaol kaptanım ♥
Az kaldı mezun olcam zaten :))
Yağ ayıp örtmüyo bende biryerlerden fıskırıyorduboyum 1.58 olunca
Bebeğin çok minnak dahaHoşbulduk canım
28 yaşındayım, 7,5 aylık bebeğim var 10-12 kg vermek gibi bir hedefim var 68 kgyum şuan
dün tartı sipariş ederek ilk adımı attım :))
Öyle yapayım kaptanım saol .53 54 kiloda korumayı düşünüyorum üstüne cıkmam inşallahOlsun iyidir 53 sen kural gereği hedefi görüp mezun ol tabiki. 55in üstünü görmemeye özen göster
Bebeğin çok minnak dahaöperim onu.
Emziriyor musun hamilelik döneminde kaç kilo almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?