Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm
Sabah bitki cayı kuru kayısı
Öğlen bir yumurta maydonoz salatalık domates dort tane galeta
Ara öğün sekeriz turk kahvesi
Akşam çorba bol salata mantar sote beş galeta :)

drdotty Hayırlı akşamlar kaptanim . Günlük iki öğün beslenme uyguluyorum .Maalesef benim kızlar hep hasta ,sabahtan akşama kadar kusmuk la uğraşıyorum.Yarin tartı bildirimi yapıcagim insAllah

Bardak koyuyoruz biz canim ama kremde gunde 1 defa yaziyo ustunde o sekilde kullaniyoruz se sunnetten sonra ne zaman yikadin bebecikleri

Emziren anne menüsü

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Roka dereotu

Ara öğün
1 mandalina

Öğle
1 tabak tavuklu şehriye çorbası

Ara öğün
1 dilim ıslak kek ( ev yapımı)

Akşam

4 dilim ev pizzası ( hamuru çok inçe)

drdotty Hayırlı akşamlar kaptanim . Günlük iki öğün beslenme uyguluyorum .Maalesef benim kızlar hep hasta ,sabahtan akşama kadar kusmuk la uğraşıyorum.Yarin tartı bildirimi yapıcagim insAllah
Bildirimleri ihmal etme canım fırsat buldukçada gel takıma.
Bende önceki 2 hafta 3 çocuğumun 3ünün birden kusmasıyla ve ishaliyle uğraştım Bitmiş hissediyorum kendimi şükür şimdi toparlandılar

Bende önceki 2 hafta 3 çocuğumun 3ünün birden kusmasıyla ve ishaliyle uğraştım Bitmiş hissediyorum kendimi şükür şimdi toparlandılar
Geçmiş olsun canım.Benimde başım dertte .Hele büyükler neyse de , küçüğün kusmasi beni bitirdi.Ne versem cikardi . Bugün biraz daha iyi.Bu kusmasi hicbirseye benzemiyor.Kaç makine çamaşır,kaç hali silme,koltuk temizleme hiç sorma.Aman iyi olsunlar da başka birşey istemem

Bulaşıcıymis.Buyukler okuldan getiriyor,evdeki bebegimede geçiyor maalesef.Hasta çocukları okula gondermese anneler , bütün çocuklarada geçiyor işte.Ne desek boş.Ogretmende diyor,hasta çocukları okula göndermeyin diye ,ne yapalım sıkılıyorlar hocam evde diyorlar.Allahim gel ne yaparsan yap

drdotty bugün biraz bisiklet sürdüm ve akşam kabak yedim umarım inmisimdir.
Umarım canım; senin de son dönemlerin stresli geçti hırsızlık vakası, kızın hastalanması, senin hastalanman gibi nedenler. Sorunlar ortadan kalkınca diyete adapte olmak kolay. Umarım bu hafta sabiti kırarsın. Değilse haftaya sana özel listeler hazırlayacağız üstüne birde spor cezası

Evet canım yeni yeni toparlanmaya başladım hayatımın zor dönemlerinden biri. Spor gerçekten yapmam lazım ama evde bişeyler yapasım gelmiyor ip atlamak olabilir belkii.

Neyse ben vazgectim cevap bile vermiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…