- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.221
Kilom haricinde iyin canim sen nasilsin :)Günaydın canım nasılsın
Canım pazartesi başladım 73.9 idim ama tartım bozuk haftaya Cuma’ya bildirim yapıcamgünaydın nasılsın
senin başlama kilon ve tarihin neydi . tartıldın dimi bu arada
Yaaaa ne güzel az almışsın ben 22’5 kilo aldımEmziriyorum canım hamilelikte 9 kg aldım. gebelik şekerim vardı diyetli devam etti hamileliğim o yüzden :)
regli oldun mu geçen ay sen yoksa ilaç mı kullnacaksın ben kaçırdım birşeyleri sanırımCanım biraz spor yapabilsem daha iyi olurdu çok ödemim var birde haftaya regl olmayı bekliyorum. 602. Etapta gör sen nasıl eksiliyorum
ooo ooo ne vrsa gömmüşsün senCanim icli kofte, sarimsakli kofte, mercimekli kofte, etli bamya, sarma.. annemin bakicisi turkmen de o ordek getirmis. Daha tantuni ve ciger yemedim. Onu da bir ara yerizmersin de pek sogukmus
valla cnm bende doghumdan sonra aldım yıymedıgım ıcın ne bulsam yedımYaaaa ne güzel az almışsın ben 22’5 kilo aldım
Kilon az ama güzel vermişsin .Tartıldım 400 gram vermisim 53.4 den 53 e düştüm bu hafta
senin tartı sorunu vardı değil mi ? sen hatırlat bize o zamanCanım pazartesi başladım 73.9 idim ama tartım bozuk haftaya Cuma’ya bildirim yapıcam
Birkac sey daha soyledi ama isinlerini tam hatirlamiyorum. Neyseki Ben gelince izne ayrildi bir sure, yoksa cok tehlikeliBir de annenin bakıcısı mantı katlama ve samsa yaparsa tamam artık haftaya +5kg gelirsin
Size misafir mi olsam
Evet canım 22 kasımda oldumregli oldun mu geçen ay sen yoksa ilaç mı kullnacaksın ben kaçırdım birşeyleri sanırım
Tadi hindi tavuk arasi sanki, gayet guzeldi bence. Ben de hic yememistim :)ooo ooo ne vrsa gömmüşsün sentntuni ciğerde eksik klsın protein günü yaptığında yersin 1 taşta 2 kuş misali
ördek yemedim sanırım tadı nasıl kuş gibi mi tavuk gibi mi ?
valla bir taraflarımız donuyor
Emzirirken dikkat edebilirsen güzel kilo verirsin hem sağlıklı beslenirsen bebeğinde daha kaliteli süt içmiş olur.Emziriyorum canım hamilelikte 9 kg aldım. gebelik şekerim vardı diyetli devam etti hamileliğim o yüzden :)
Bundan sonra dikkat edersin canım.valla cnm bende doghumdan sonra aldım yıymedıgım ıcın ne bulsam yedım
Bende hiç yemem ama bildiğim şey ördeğin çok yağlı bi kümes hayvanı olduğu. Neyse bi daha yemeTadi hindi tavuk arasi sanki, gayet guzeldi bence. Ben de hic yememistim :)
Dostum benim yüzde neden ikiye bölünmüş*** 14.Takım 600.Etap ***
Sahihuban (68,00/66,60/1,4/%1,02) yüzdesi 2ye bölündü
_Silent Scream_(70,40///%)
Nilar(66,3///%)
Masal3487 (59,80/59,20/0,60/%1,0)
Buki_89 (68///%)
orkide1453 (63,50///%)
Verano_porteno (58,50///%0)
Ponçikbirgelincik (67,40///%)
zuzuzuzu1234(73,70/73,40/0,30/%0,41)
drdotty(80,60/79,0/1,6/%1,98) 573.etapta mezun olan üye geri döndü
14.Takım Ort:
süpersin kuzucum ya ben ama hic iyi degildim buhafta ya heryer cikolata heryer kek isyerinde maf oldum en azindan almadim ve dün aksam az yiyerek bugün Eksi 100 gr. yaptim tek.... ve en kötüsüde bugün party var ve benim göbis duruyo oracikdaBugün kimse gelmemiş takıma oysa Perşembe günü ve tartı hazırlığımız var ben Doğum günümü erteledim cumaya ekside olayım diye sizler neler yaptınız bakalım
Verano_porteno @poncikbirgelincik Sahihuban zuzuzuzu1234 @Nilar @orkide1453 @_Silent Scream_ @masal3487 @3cadianasi Buki_89
Ay oylemiymis bilmiyordum yagli oldugunu, tamam yemem artik kaptanim
Bende hiç yemem ama bildiğim şey ördeğin çok yağlı bi kümes hayvanı olduğu. Neyse bi daha yemebitti ördek, kuş, badı yok yağsız etlerle şekersiz gıdalarla besleniyoruz
Canım geçen hafta bildirim yapmadın yaDostum benim yüzde neden ikiye bölünmüş
Ay oylemiymis bilmiyordum yagli oldugunu, tamam yemem artik kaptanim
Walla senin çalışma ortamında elinin altında bu kadar lezzetli alternatif varken -100gr. da birşeydir. Partinin göbekli güzeli Bukisüpersin kuzucum ya ben ama hic iyi degildim buhafta ya heryer cikolata heryer kek isyerinde maf oldum en azindan almadim ve dün aksam az yiyerek bugün Eksi 100 gr. yaptim tek.... ve en kötüsüde bugün party var ve benim göbis duruyo oracikda
Kaptanımız Ne derse oArtık ben takımdayım diyete başladım ben yemezken kimse yemesin
Kabul ediyorum bu hafta pek aktif olmadım ama bundan sonra daha aktif olucamsevgi aktif olmayı kabul ediyorsan listeye alacaz seni ama menü ve menü yorumların eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?