Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim icli kofte, sarimsakli kofte, mercimekli kofte, etli bamya, sarma.. annemin bakicisi turkmen de o ordek getirmis. Daha tantuni ve ciger yemedim. Onu da bir ara yerizmersin de pek sogukmus
ooo ooo ne vrsa gömmüşsün sen tntuni ciğerde eksik klsın protein günü yaptığında yersin 1 taşta 2 kuş misali
ördek yemedim sanırım tadı nasıl kuş gibi mi tavuk gibi mi ?
valla bir taraflarımız donuyor

Bir de annenin bakıcısı mantı katlama ve samsa yaparsa tamam artık haftaya +5kg gelirsin
Size misafir mi olsam
Birkac sey daha soyledi ama isinlerini tam hatirlamiyorum. Neyseki Ben gelince izne ayrildi bir sure, yoksa cok tehlikeli yemekleri baya guzel cunku. O dediklerini de sorarim gelince. Gelin bekleriz Walla Yemekler guzel

Tadi hindi tavuk arasi sanki, gayet guzeldi bence. Ben de hic yememistim :)

Emziriyorum canım hamilelikte 9 kg aldım. gebelik şekerim vardı diyetli devam etti hamileliğim o yüzden :)
Emzirirken dikkat edebilirsen güzel kilo verirsin hem sağlıklı beslenirsen bebeğinde daha kaliteli süt içmiş olur.
valla cnm bende doghumdan sonra aldım yıymedıgım ıcın ne bulsam yedım
Bundan sonra dikkat edersin canım.
Hedef kilon kaç
Zayıflamak İçin bir diyet planın, spor hedefin var mı yoksa burada bizimle mi oluşturacaksın

Dostum benim yüzde neden ikiye bölünmüş

süpersin kuzucum ya ben ama hic iyi degildim buhafta ya heryer cikolata heryer kek isyerinde maf oldum en azindan almadim ve dün aksam az yiyerek bugün Eksi 100 gr. yaptim tek.... ve en kötüsüde bugün party var ve benim göbis duruyo oracikda

Walla senin çalışma ortamında elinin altında bu kadar lezzetli alternatif varken -100gr. da birşeydir. Partinin göbekli güzeli Buki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…