- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #294.401
tamam canım spora başlarken spora başlıyoruz diye haber veriyoruzinşallah cnm bizim spora asılmamız şart akşamları kontrol edelim birbirimizi spor yapalım üşenmeyelim
ben kurtuldum darısı sanahenüz tuvalete çıkamadım şimdi de yeşilçay içiyorum
anlaştık akşam leslie ardından karın hareketleri düşünüyorum leslienin bi videosu var koşturuyor resmen çok terletti benitamam canım spora başlarken spora başlıyoruz diye haber veriyoruz
bittiği zamanda neler yaptık onu yazıyoruz
bu şekilde yazdığımız zaman örnek alıp yapamıyorsakta yapmaya calışırız bence
leslie fast yapıyosundur o çok terletiyor çünküanlaştık akşam leslie ardından karın hareketleri düşünüyorum leslienin bi videosu var koşturuyor resmen çok terletti beni
squat ben de yapıcam her günleslie fast yapıyosundur o çok terletiyor çünkü
bende iş çıkışı 45 dakikalık hızlı yürüşümü yaparım
yemek sonrası zıp zıp + squat + jamping jack yaparım
kimyon da dene suya limon da sık farklı zamanlarda squat yapınca çıkarsın zatenhenüz tuvalete çıkamadım şimdi de yeşilçay içiyorum
kast ettiğim üşenmeydi aslındayada spor zamanı dediğimizde gaza gelen olur tamam haydi bismillah
ben bu dukan birasını seviyorumki o yüzden yaparım (üşenmediğim sürece)
öncelikli hedefim listeye döndüğümde 62 olabilmek
olur kuzum varimspora var mısın bizle buki
ay hadi insallah son günlerde acayip fazla yedimmmmgel buki gel
bizde çok pis gaza geldik birlik olursak kaytaraamayız devamı gelir
67.4 ciktim sabah cuma 68.1 dimkimyon da dene suya limon da sık farklı zamanlarda squat yapınca çıkarsın zaten
kast ettiğim üşenmeydi aslındasuya limon sıkmak bile yoruyor beni artık
kaç kilo çıktın bugün
1 ayda 4 kilo versekte yeter aslında meditasyona başlayacam daha hızlı kilo vereceğimi düşünüyorum ..
Hepimiz öle canim simdi verme zamani yeni yila azda olsa hafiflemis girmek istiyorumay hadi insallah son günlerde acayip fazla yedimmmm
sen ne ara bu kadar oldun poncik ile yarış yapmışsınız resmen . videoda 68 yda 67 gibi durmuyordun ama 63 64 demiştim içimden sporun faydaları67.4 ciktim sabah cuma 68.1 dim
Usendigim zaman cay getiren arkadas yardimci oluyor sagolsun
Hepimiz öle canim simdi verme zamani yeni yila azda olsa hafiflemis girmek istiyorum
akşam yapıyouz ve bildirm yapıyoruzolur kuzum varim
Canım ama yeşilçay bildiğim kadarıyla tuvaleti zorluyorrrrhenüz tuvalete çıkamadım şimdi de yeşilçay içiyorum
evet basaralim bunu67.4 ciktim sabah cuma 68.1 dim
Usendigim zaman cay getiren arkadas yardimci oluyor sagolsun
Hepimiz öle canim simdi verme zamani yeni yila azda olsa hafiflemis girmek istiyorum
tamam canim ben yine o programima baslim aslinda hem jilian hem o 1000 kalori programini yapsam varya manken gibi olurum kesin haaa amadayanabilirmiyim o ayri tabiakşam yapıyouz ve bildirm yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?