- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #295.421
aleo veralı suyu x katalog ürünlernden mi alıyorsun ?Selam bayanlar bugün 1.5 lt aleo verali suyumu içtim yulaf lapami yedim arada bir buçuk haşlanmış yumurtamı salatalık domatesimi yedim şuan bakımdayım kuaförde öğlene ne yerim bilmiyorum akşama da yarın için yulaf yapası yemeği düşünüyorum ki zayıflamış olayım 3 gündür spor yapamıyorum moralim çok bozuk
yeni yıla hazırlık yaptırıyorsun demek ne güzel benimde ihtiyacım var ama kuzenimin kırkının çıkmasını bekliyorum
baskül değiştiği için göremeybilirsin gerçekte ne kadar verdiğini ama diyetisyen tartısı vardı değil mi ? diyetisyene ne zaman gideceksin ?selamlar, diyetisyene bir ay önce gtmeye başladıgımdan bu yana 6 kg verdm geçen hafta gttgmde hiç kilo vermedgmi görünce bana 3 günlük bi prograam hazırladı bundada 3 gün boyunca akşamdan hazzırlanmş geryfurt ve ceviz suyu , sabah kmyonlu su , ve yazdıgım menü birde maydnz tarçnlı elma sirkeli su var bu hafta başndan beri hiç tartılmadım daha dogrusu tartım bozuldu yoksa duramazdım ) bugün gelicek baskülm . bende çok merak ediyorum kaç kilo verdgimi ))
evde pek yapamasamda haftada 2 reformer a gidiyorum .Kızlar, spor olarak evde mi spor yapıosunuz ne uyguluyosnz
evde yaparsam klasik jampıng jack , plank i squat mekik , leslie e yoga yapıyrum
bence güzel gidiyorsun bu haftan nasıl geçti geçen hafta çok iyiydin artından kurtuldun. bu haftada spor yaptın kaçamak yapmadıysan eksiyi görebilirsincnm haftada bir vücudu şaşırtsam diye dedim bu yıl ciddi ciddi gitmiyor kılolarm eskiden iki gün dikkat etsem giderdi