Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam bayanlar bugün 1.5 lt aleo verali suyumu içtim yulaf lapami yedim arada bir buçuk haşlanmış yumurtamı salatalık domatesimi yedim şuan bakımdayım kuaförde öğlene ne yerim bilmiyorum akşama da yarın için yulaf yapası yemeği düşünüyorum ki zayıflamış olayım 3 gündür spor yapamıyorum moralim çok bozuk
aleo veralı suyu x katalog ürünlernden mi alıyorsun ?
yeni yıla hazırlık yaptırıyorsun demek ne güzel benimde ihtiyacım var ama kuzenimin kırkının çıkmasını bekliyorum
selamlar, diyetisyene bir ay önce gtmeye başladıgımdan bu yana 6 kg verdm geçen hafta gttgmde hiç kilo vermedgmi görünce bana 3 günlük bi prograam hazırladı bundada 3 gün boyunca akşamdan hazzırlanmş geryfurt ve ceviz suyu , sabah kmyonlu su , ve yazdıgım menü birde maydnz tarçnlı elma sirkeli su var bu hafta başndan beri hiç tartılmadım daha dogrusu tartım bozuldu yoksa duramazdım ) bugün gelicek baskülm . bende çok merak ediyorum kaç kilo verdgimi ))
baskül değiştiği için göremeybilirsin gerçekte ne kadar verdiğini ama diyetisyen tartısı vardı değil mi ? diyetisyene ne zaman gideceksin ?
Kızlar, spor olarak evde mi spor yapıosunuz ne uyguluyosnz
evde pek yapamasamda haftada 2 reformer a gidiyorum .
evde yaparsam klasik jampıng jack , plank i squat mekik , leslie e yoga yapıyrum
cnm haftada bir vücudu şaşırtsam diye dedim bu yıl ciddi ciddi gitmiyor kılolarm eskiden iki gün dikkat etsem giderdi
bence güzel gidiyorsun bu haftan nasıl geçti geçen hafta çok iyiydin artından kurtuldun. bu haftada spor yaptın kaçamak yapmadıysan eksiyi görebilirsin

yeni yıla hazırlık yaptırıyorsun demek ne güzel benimde ihtiyacım var ama kuzenimin kırkının çıkmasını bekliyorum

baskül değiştiği için göremeybilirsin gerçekte ne kadar verdiğini ama diyetisyen tartısı vardı değil mi ? diyetisyene ne zaman gideceksin ?

evde yaparsam klasik jampıng jack , plank i squat mekik , leslie e yoga yapıyrum

bence güzel gidiyorsun bu haftan nasıl geçti geçen hafta çok iyiydin artından kurtuldun. bu haftada spor yaptın kaçamak yapmadıysan eksiyi görebilirsin
kaçamak yapmadım ctesi yapmıştım günüm vardı artıfaydım bgn reglden die düşünüyorum bakalım detoks iyi gidiyor inşallah yarına eksilirim

suan bebek oldugu ıcın pek spora gıtmem mumkun degıl, 2 gun oldu ıste dıyetısyene basladım kar kardır .. en azından evde hareket edeyım dıyorum

Günaydın;

26/12/2018 menüm:

sabah:1 yumurta,5 zeytin bir dilim siyez ekmeği,yanında yeşil çay

öğlen:1 kepçe balık çorbası ,100 gram somon(bir somon diliminin yarısı), salata(yağsız sadece elma sirkeli)

ara:5 tane çiğ badem 1 armut, az şekerli olan kahve renk armut adını unuttum:KK43:

akşam: 5 kaşık zeytinyağlı limonlu bamya yemeği yanında , tere-ve turp yapraklarından oluşan salata(yağsız) ve 3 kaşık yoğurt

3 litre su içtim,12 bardak çay,2 yeşilçay içtim

Benim dün çok başım ağrıyordu kızım da çok huysuzdu 2 saat salladım uyumadı hep kalktı, en son uyuyakalmışım öylece çocuk uyanık eşim uyutmuş artık. Ben diyetimi biraz gevşetiyorum arkadaşlar, şöyle bi ay, her öğünde salata, yoğurt ayran olan, balık olan menüleri seçeceğim, biraz d vitamini b 12 vb vitaminler kullanacağım, biraz halsizlik yaşıyorum.Kilo kaybım biraz daha az olur herhalde çünkü yeni menülerim 250 kalori kadar daha fazla olacak günlük, biraz metabolizmam hızlansın ve yorgunluğumu atayım , sonra yeni bir liste alırım:) hepinize güzel bir gün dilerim..
Cnm daha önce sormuş uydum hatırlamıyorum bebeğin ne kadarlık bu kadar zorluyor seni

ay inşallah yaa
2. bebeği istiyoruz bir de doktor da kilo vermen lazım dedi
Bence de canım 2. Bebeği istiyorsan biraz verip öyle hamile kalmalısın bende öyle yapmıştım.. hamile kalmadan önce 15 kilo verip sonra hamile kaldım yoksa halim perişandı

kaçamak yapmadım ctesi yapmıştım günüm vardı artıfaydım bgn reglden die düşünüyorum bakalım detoks iyi gidiyor inşallah yarına eksilirim
ne detoksu yapıyorsun ?
suan bebek oldugu ıcın pek spora gıtmem mumkun degıl, 2 gun oldu ıste dıyetısyene basladım kar kardır .. en azından evde hareket edeyım dıyorum
evde leslie yapabilirsin ..
spora gitmem kilo vermemi desteklemek için değil zaten fibromiyalji hastasıyım ( kas hastalığı ) ağrılarım için gidiyorum geçen sene evde jillan tarzı videolar yapıyordum mesela

c tesi günü gidecegm

ne detoksu yapıyorsun ?

evde leslie yapabilirsin ..
spora gitmem kilo vermemi desteklemek için değil zaten fibromiyalji hastasıyım ( kas hastalığı ) ağrılarım için gidiyorum geçen sene evde jillan tarzı videolar yapıyordum mesela
ayran detoksu cnm inşallah eksiltir

Back
X