Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar evime geldim şükür menumu yazıp biriken geçmişe bakayım

Sabah uyandığımda bir elma

Kahvaltı 12.00
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yumurtalı kıyma(bir yumurta az kiymayla)
İki dilinm tb ekmeği
Bir parça kırmızı pancar

Ara yarım greyfurt bir avuç içi çiğ fındık badem

Aksam 17.45
Fırınlanmış istavrit(saymadım ama çok yemedim) bol salata

Spor yok 2.5 litre su

Kızlar bir şey sorucam eşim biraz fazla almış balığı hepsini firinladim gayet tazelerdi,biraz arttı atsam mi yarın salatama katip bir öğün şeklinde denesem mi? Normalde bir kaç tane kalsa atarım ama bu defa 10 tane falan arttı atmadım ama yarına kadar bir şey olur mu?

Kızlar bir şey sorucam eşim biraz fazla almış balığı hepsini firinladim gayet tazelerdi,biraz arttı atsam mi yarın salatama katip bir öğün şeklinde denesem mi? Normalde bir kaç tane kalsa atarım ama bu defa 10 tane falan arttı atmadım ama yarına kadar bir şey olur mu?
Olmaz canım buzdolabına kat

Emziren anne menüsü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 çatal patates kızartması

Akşam
7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 kaşık yoğurt

Ara öğün
İnçe bir dilim ev yapımı yaşpasta

Su 3 litre
Menülerin genel olarak güzel canım,patates ve yaş pasta olmamış tabiki ama hafta içi dengelersin

Emzifen anne menüsü.
Saat 10:00 Kahvaltı: 1 dilim ekmeğın üzerne biraz tere yağı iki cay kaşığı kayısı receli 1 dilim peynir 1 bardak cay
Ara 2-3 bardak papatya cayı.
Öglen 14:00 1,5 kase patateslı un corbası. Peynırlı sıgara boreğı( yedığme pişmanım ama son pişmanlık fayda etmez)
Ara 1 kucuk elma. Akşam 19:00 Sğanlı domateslı tavuk göhsu yarım dilim ekmek. Su saymadım ama 3 litreye yakın içtim, Spor: yok yine spora ev işinden ve kızlardan vakıt bulamadım.

Borek dişinda cok yedığmı düşünmüyorum
Ama azda yemedım onuda biliyorum

Kızlar metobolizma hızlandırıcı balkabağı corbasi yaptim simdi sizce spordan sonra bundan mi iceyim yoksa sut mi iceyim aclik yok bgn detoks gibi bisey yaptim altta menumu paylaşayım SchonerDuft SchonerDuft blonde ambition blonde ambition
Canmbence bugun zaten guzel protein almissin ondan sűt yerine metobolizma hızlandırıcı çorbayı iç bence hem bağırsaklarıda çalıştrįr iyi olur

Back
X