- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #297.061
Hayırlı olsun canmTesekkürler canim layık olmaya çalışacagımtanıtımı da yarın yaparim kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canmTesekkürler canim layık olmaya çalışacagımtanıtımı da yarın yaparim kuzum
sagol canim insallah boyle devam artiksende őylesin canm
sporunda menűnde çok iyi
![]()
Aslinda hedefim eksi bir kilo kesinlikle ama bakalim olcakmi canim... Sende durumlar ne nasilsinHadi bakalım cuma hedefin alalım
Yok canım kalın değil
Sabah ve aksam yediklerim cok doyurucuydu canim hic acikmadimMenu az gbi geldi doydun mu afyt olsun sporda süper
Olmaz canım buzdolabına katKızlar bir şey sorucam eşim biraz fazla almış balığı hepsini firinladim gayet tazelerdi,biraz arttı atsam mi yarın salatama katip bir öğün şeklinde denesem mi? Normalde bir kaç tane kalsa atarım ama bu defa 10 tane falan arttı atmadım ama yarına kadar bir şey olur mu?
Menülerin genel olarak güzel canım,patates ve yaş pasta olmamış tabiki ama hafta içi dengelersinEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 çatal patates kızartması
Akşam
7 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 kaşık yoğurt
Ara öğün
İnçe bir dilim ev yapımı yaşpasta
Su 3 litre
Ayy ne bileyim ablam balık kalınca diğer gün yenmez diyor ben de emin olamadım,dolaba attım pişmiş zaten bence de bir şey olmazOlmaz canım buzdolabına kat
Aynen canım olmasa iyiydi ama doğumgünü vardı o yüzden yedimMenülerin genel olarak güzel canım,patates ve yaş pasta olmamış tabiki ama hafta içi dengelersin
Ne hayırlı olsun,daha geçmişi okumadım da@tgb1907 hayırlı olsun canım
Yorucu bir günun ardından bir tarafta yeni başladığım kitap diğer yandan yeşil cayim ve fırsat buldukça da buraya girip bakıyorumKızlar ne yaparsınız
Süpersin cnmYorucu bir günun ardından bir tarafta yeni başladığım kitap diğer yandan yeşil cayim ve fırsat buldukça da buraya girip bakıyorum
Canmbence bugun zaten guzel protein almissin ondan sűt yerine metobolizma hızlandırıcı çorbayı iç bence hem bağırsaklarıda çalıştrįr iyi olurKızlar metobolizma hızlandırıcı balkabağı corbasi yaptim simdi sizce spordan sonra bundan mi iceyim yoksa sut mi iceyim aclik yok bgn detoks gibi bisey yaptim altta menumu paylaşayımSchonerDuft
blonde ambition