Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

fotonada alışamadım daha

kızlar ben geldim çok yorldum bakırköye gittim göbüşüme kavitasyon ve pasif jimnastik vakum yaptırdım
göbüşüme hiçde öyle menem bişey değil sırf para tuzağı bu çok gezdim yemek ısmarladım anama ve kendime yusufcuk kuşumda çok mutlu oldu 1 tane krem rengi capri bir tane gömlek aldım kendime çok güzel şeyler vardı denedim çok beğendim ama şuanda çok pahalı 1 gömlek 100 kağıt bir etek 100 kağıt sezon sonu alıcam hem daha çok kilo vermiş olurum daha güzel olur....

kızlar napıosunuz ben cok yorgunum daha sınav analizi yapcam 500 kagıdın tek tek doğru yanlış gircem oooff offff bu gece uyku yok bana

ayyy kaptann bakımı biraz zordur onun hemm evde kokuda olur yaaa

canım çocukalrada götürecek okula ama tabi haftasonu evde hayvanlarla pek aram yoktur ben bakamam dedim haftasonu komşu bakcak

çizelgeme bakınnn
beceremedim:26::26:

becermişsin ya canım

canım hiç takma boşver kızdırmak istemiş kıskanç

ben sana küsüm aslında, haberin yok
koyup gittiğin yerde kötülük çok
kime kızayım, nazım senden başka kime geçer
benim sensiz kolum bacağım,ocağım yok.

gülçin aslı kolay gele kızlar
misafir misafirrrr ayy benim bünye alıştı artık valla bana yollayın bari

tşk edrm canım gittiler misafirler

yazık kız küçücük pamuk gibi bişey
inş canım

hoşgeldin canım takımda 13. kişi olarak alabiliriz seni izin var buna
kaç kilo aldın bebeğin nasıl kaç aylık oldu

o zaman ben bi bulaşık yıkayayım hemen gelirim dahada cezam var üff ya çok işim var

kolay gelsin canım

kızlar napıosunuz ben cok yorgunum daha sınav analizi yapcam 500 kagıdın tek tek doğru yanlış gircem oooff offff bu gece uyku yok bana

canım allah kolaylık versin işin zor valla

türk kahvesi yaptım içiyommmmmmmmmmmm................

afiyet olsun canım

kızlar beni görmüyonuzmu

kız görmez miyim geçmişe bakıyordum nasılsın ne o şarkı öyle arabesk takılan bakıyomda

havalar çok sıcak olmaya başladı,her tarafımız nemli istanbulun havası böyle yaaa,bakırköyde millet cırcıbıl yakışmayan da giymiş etler dışarda ben kendime şişman diyorum oram buram çıkmasın diye uğraşıyorum ortalık et pazarı gibi iğrendim şişman kadınlar şort giymiş yağlar çıkmış annem eskiden insanlar ne kadar güzel giyiniyordu diyor şimdi abuk subuk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…