- 11 Mayıs 2011
- 7.164
- 3.965
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.721
anammm kimsecikler yokkkkkkk yinee
bende babama yemek hazırladım balkonda oturduk baba kız yedik beraberrr
kızlarr ben babamlayken okadar mutluyum kiii inannın yemek yapsamam bile çay getiriyimm yanına kahvaltılık yinede hiç şikayet etmezz ellerine sağlık kızım derr ayyy canım babam benimmm
şimdide masayı topladımmm daha bulaşıklar duruyo amaaaa olsunn hemen mezdeke açtımm oynamaya başladım spor şarttt
fotonada alışamadım daha
esra canımm hoş geldin aşağıda gördümm senii
canım yaa ben sana bişii sorucaktımm sen cilt bakımı üzerine okmuştun deil mi?:26:
ayyy kaptann bakımı biraz zordur onun hemm evde kokuda olur yaaa
çizelgeme bakınnn
beceremedim:26::26:
bugün arkaaşın biri dedi ki 72 kiloyum sen kaçsın? bende dedim 76 yım. aa 4 kilo fark var ama neden bu kadar fark var demekki sen sıkı değilsin spor yapmıyomusun dedi. sinir yaaa. aslında sen fazla görünüyosun demek istedi patavatsız. kendini ufak tefek sanıyo galiba. ya kızlar facede gördünüz kaç gösteriyorum doğru söyleyin yaa.küsmem size ben siz dostsunuz acı söyleyebiliniz.
gülçin aslı kolay gele kızlar
misafir misafirrrr ayy benim bünye alıştı artık valla bana yollayın bari
kaç kalori acaba ? pişirip yesen.. bu arada açlıktan ölüyorum. ama bişe yemek istemiyorum bu hafta kilo vermezsem olmaz çünkü takımımız 1. olacak inşallah bu hafta. inşallaah.. 2 gördük 3 çok görüyoruz ama 1 görmedik sanırsam. olsun artık hakettik. 14. takımmmmmgösterelim kupayıııııı ,,:92::92::92::92: sayfalarımız salanan donlarla dolsun bu cuma olar mı kızlaaar???
ay aslıcım burda diilsin ama genede yazıcam dün içimde kaldı iş yerindeki pc de virüs var herhalde dün bitürlü sana cevap gönderemedim kahroldum:95::95::95:
iyiyim canımgene bissürü kilo aldım aranıza gelmek istiycem sanırım
öyle sitede bi dolaşıyodum napıyorsunuz diye
gelimmi takımda yer varmı
o zaman ben bi bulaşık yıkayayım hemen gelirim dahada cezam var üff ya çok işim var
kızlar napıosunuz ben cok yorgunum daha sınav analizi yapcam 500 kagıdın tek tek doğru yanlış gircem oooff offff bu gece uyku yok bana
türk kahvesi yaptım içiyommmmmmmmmmmm................
kızlar beni görmüyonuzmu
bulaşıklarımı yıkadımm geldim kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?