- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #29.701
bugün arkaaşın biri dedi ki 72 kiloyum sen kaçsın? bende dedim 76 yım. aa 4 kilo fark var ama neden bu kadar fark var demekki sen sıkı değilsin spor yapmıyomusun dedi. sinir yaaa. aslında sen fazla görünüyosun demek istedi patavatsız. kendini ufak tefek sanıyo galiba. ya kızlar facede gördünüz kaç gösteriyorum doğru söyleyin yaa.küsmem size ben siz dostsunuz acı söyleyebiliniz.
selam kızlar. yarın çıkışta misafirim gelecek. motor takıp kıçıma öleee gezecm evde anlaycanız bu akşam. temizliği ikramı masası herşey hazır olmalı. ne yapsamm acabaaa?
ev arkadaşım eve tavşan getirdi :18:
kaç kalori acaba ? pişirip yesen.. bu arada açlıktan ölüyorum. ama bişe yemek istemiyorum bu hafta kilo vermezsem olmaz çünkü takımımız 1. olacak inşallah bu hafta. inşallaah.. 2 gördük 3 çok görüyoruz ama 1 görmedik sanırsam. olsun artık hakettik. 14. takımmmmmgösterelim kupayıııııı ,,:92::92::92::92: sayfalarımız salanan donlarla dolsun bu cuma olar mı kızlaaar???
anam kimi görüyom nazco canım nasılsın
şimdi ben ailemi hiç olaya dahil etmeden kendim çalışıp kendim ödemeyi düşündüğüm için kişisel bi maddi sıkıntım var :) cv hazırlıycam birazdan. bi gün evden çıkar her yere cv dağıtırım artıkın :))fadikim ne yapıyon ne ediyon?Çatlak kemik sen ne alemdesin?karar verdin mi iş meselesine?eğer para konusunda sıkıntı yaşatmayacaksa 3-5 ay daha katlan istersen.en azından dersanenin ilk taksidi çıkar.Ya bu arada maşallah yarım günde 20 sayfa yazmışınız:)))epey azmış yani
piki sizin evde ne pişiyo:26:bende gittiğim zaman ne alacağımı şaşırıyorum valla
zaten eşim doğru düzgün sebze yemez
ıspanak yemez dolma yemez semizotu yemez taze fasulye yemez yemezzde yemezz
allahtan şimdi annemler varda evde yapılıyo sebze yemeği gerçi annemde gidecek yarın ebir gün
var canım
5 kilo olmasada 3 kilo veriyosun ama verdiğin gibide 2 katı olarak dönüyomuş füçutuna
ama denenebilir yani
bugün arkaaşın biri dedi ki 72 kiloyum sen kaçsın? bende dedim 76 yım. aa 4 kilo fark var ama neden bu kadar fark var demekki sen sıkı değilsin spor yapmıyomusun dedi. sinir yaaa. aslında sen fazla görünüyosun demek istedi patavatsız. kendini ufak tefek sanıyo galiba. ya kızlar facede gördünüz kaç gösteriyorum doğru söyleyin yaa.küsmem size ben siz dostsunuz acı söyleyebiliniz.
şimdi ben ailemi hiç olaya dahil etmeden kendim çalışıp kendim ödemeyi düşündüğüm için kişisel bi maddi sıkıntım var :) cv hazırlıycam birazdan. bi gün evden çıkar her yere cv dağıtırım artıkın :))
piki sizin evde ne pişiyo:26:
hergün eşime pilav yapıyorum yapmadığım gün nadirdir o derece
benimde prinç pilavından midem bulandı ne yapasım ne yiyesim geliyo sayesinde
o değil bi gün kapıdan içeri girdiğinde gözleri çekilmiş bir japonlu görücem diye korkuyorum
pilav yanına barbunya nohut kuru fasulye karnıyarık köfte bezelye felan
kışın karnıbaharda yer sağolsun
eklemediğim için bilmiyorum
bugün ilk defa evden dışarı çıkıp annemin zoruyla kızılaya gittik aman allahım danalar sezonu açmış lömbür lömbür yürüyolardı sokaktayuh dedim yaaa o pörtleyen etleriyle daracık daracık şeyler giymişler
çizelgeme bakınnn
beceremedim:26::26:
.ben bu hafta vereceğimi umamıyorum nedense
kalori olarak geçmiyorum ama çok düzensiz ve saçma menülerim oldu
bende öyle yakından göremedim bi kere eklemişti gülçin buraya ama hatırlayamıyorum
görsemde ona göre yapsam yanii demi ama
ayy evet bende tiksiniyorum öyle insanlardan neylerine güvenip giyiyolar hayret bişi
koca koca memeler füze misali
iğrenç selülit dolu kollar bacaklar göz zevkimi bozuyolar yahu :86:
anammm kimsecikler yokkkkkkk yinee
bende babama yemek hazırladım balkonda oturduk baba kız yedik beraberrr
kızlarr ben babamlayken okadar mutluyum kiii inannın yemek yapsamam bile çay getiriyimm yanına kahvaltılık yinede hiç şikayet etmezz ellerine sağlık kızım derr ayyy canım babam benimmm
şimdide masayı topladımmm daha bulaşıklar duruyo amaaaa olsunn hemen mezdeke açtımm oynamaya başladım spor şarttt
babanda çok şanslıymış sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?