Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımm o kadın bence kafayı yemişşşş kendini nimetten sanmışş deluuuuuu
sırf egosunu tatmin etmek için sölemişş bence
balımm benim fac. olmadığı için bakamıyorummmm yaaa hiç birinizi göremiyorummmm:84::84::84::84::84::84: msn verelim bari birbirimize fac olmayanlarıda düşünelim azcıkkk

selam kızlar. yarın çıkışta misafirim gelecek. motor takıp kıçıma öleee gezecm evde anlaycanız bu akşam. temizliği ikramı masası herşey hazır olmalı. ne yapsamm acabaaa?

hoş geldin gülçinimmm
canım inan artık misafirdenn gına geldi allah affetsin yaaaa ne hazırlaması ne hizmeti nede sonrasında temizliği bitmiyo ki bacımm

hatunlar ben çıkıyorum eve gidimm hemencikkk 30 dakika yürücemm yaniii
bugün allahtan yemek derdim yokk bi salata yapıcam babama belki bende yerimmm kalorimin dolmasına var birazcık daha çünki üstüne bide yeşil çay içerim
ütülerimi bitiriyim bugünn sonrada spor yapimmm ve duşş alimmm bariiiiii ohhh çok mutlu oldum vallaaaaa
hepinize iyi ve kalorisiz akşamlar çıtırlar öpüyorum bayssss.......

selam canlar
annemi pazara gitmeye kandıramadım çok uzak havada sıcak boşver gitmeyelim dedi
ii dedim gitmeyelim bende koşu bandına çıkıp orda yürürüm

ev arkadaşım eve tavşan getirdi :18:

kaç kalori acaba ? pişirip yesen.. bu arada açlıktan ölüyorum. ama bişe yemek istemiyorum bu hafta kilo vermezsem olmaz çünkü takımımız 1. olacak inşallah bu hafta. inşallaah.. 2 gördük 3 çok görüyoruz ama 1 görmedik sanırsam. olsun artık hakettik. 14. takımmmmm gösterelim kupayıııııı ,,:92::92::92::92: sayfalarımız salanan donlarla dolsun bu cuma olar mı kızlaaar???

2011-06-07 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Poğaçası 1 ADET 100
[2] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.3 DİLİM 36.6
[5] Bal 0.2 YEMEK KAŞIĞI 14
[6] hoşbeş 2 adet 54.74
[7] Nescafe 3'ü 1 arada 1 PAKET 78
[8] Nohut yemeği 1 PORSİYON 425.75
[9] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[10] Domates Salatası 0.5 PORSİYON 63.5
[11] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
Toplam : 923.59 kal.

yoğurdu daha yemedim ilerleyen saatlerde acıkınca yerim ve günü kapatarım

ben bu hafta vereceğimi umamıyorum nedense
kalori olarak geçmiyorum ama çok düzensiz ve saçma menülerim oldu

anam kimi görüyom nazco canım nasılsın

ay aslıcım burda diilsin ama genede yazıcam dün içimde kaldı iş yerindeki pc de virüs var herhalde dün bitürlü sana cevap gönderemedim kahroldum:95::95::95:
iyiyim canım gene bissürü kilo aldım aranıza gelmek istiycem sanırım
öyle sitede bi dolaşıyodum napıyorsunuz diye
gelimmi takımda yer varmı

şimdi ben ailemi hiç olaya dahil etmeden kendim çalışıp kendim ödemeyi düşündüğüm için kişisel bi maddi sıkıntım var :) cv hazırlıycam birazdan. bi gün evden çıkar her yere cv dağıtırım artıkın :))
piki sizin evde ne pişiyo:26:

eklemediğim için bilmiyorum

bugün ilk defa evden dışarı çıkıp annemin zoruyla kızılaya gittik aman allahım danalar sezonu açmış lömbür lömbür yürüyolardı sokakta yuh dedim yaaa o pörtleyen etleriyle daracık daracık şeyler giymişler

kaptan senden bugün için izin istiyorum.. kardeşim üniversşteden geldi de akşam annemlerde olacağız.. günlük ileti sayılarını yarın yayınlayabilirim ancak

bende öyle yakından göremedim bi kere eklemişti gülçin buraya ama hatırlayamıyorum

görsemde ona göre yapsam yanii demi ama

ayy evet bende tiksiniyorum öyle insanlardan neylerine güvenip giyiyolar hayret bişi
koca koca memeler füze misali
iğrenç selülit dolu kollar bacaklar göz zevkimi bozuyolar yahu :86:

çizelgeme bakınnn
beceremedim:26::26:

olmuşya kıs

haha benim halamda benden 5 kilo fazla n-benden ince olduğunu
iddaa ediyo ne gerek var eleştiri yapmaya anlamıyorum...

ben bu hafta vereceğimi umamıyorum nedense
kalori olarak geçmiyorum ama çok düzensiz ve saçma menülerim oldu
.
aynen yaaa....

o kadar çok süzdüm ki az kalsın sapık muamelesi görüp kafaya çanta yicektim

anammm kimsecikler yokkkkkkk yinee

bende babama yemek hazırladım balkonda oturduk baba kız yedik beraberrr
kızlarr ben babamlayken okadar mutluyum kiii inannın yemek yapsamam bile çay getiriyimm yanına kahvaltılık yinede hiç şikayet etmezz ellerine sağlık kızım derr ayyy canım babam benimmm
şimdide masayı topladımmm daha bulaşıklar duruyo amaaaa olsunn hemen mezdeke açtımm oynamaya başladım spor şarttt

babanda çok şanslıymış sende :)

eve gelinnce bi tartlıyım bari didiiimmmm ayyyy tartya bi çıktım kiii tey tey tey tey tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…