Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar herkesin emeğine sağlık

iki takımda çok azimliydi çok çekişmeli bir yarış oldu ve bunun hepimize çok güzel katkısı oldu emeği geçen herkese teşekkűrler
yptığım spordan pek mutlu olmasam da evet çekişmeli oldu bu hafta nasıl olcak bakalım kaybedenlere ceza gerekli

KAN PIHTILAŞMASI OLAN SENDİN DEMİ ?
KİLO ALINIR VERİLİR CANIM SPORDA YAPILIR ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜMESİNİ DE BÜYÜTMENİ DE NASİP ETSİN

evet bendim, amin inşallah Allah hayırlısıyla sağ salim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana sonuçlarımı soyleyecektım

MTHFR C677T heterozigot FAKTÖR II G 2021A heterozigot PAI 4g/5G cnm

evet bendim, amin inşallah Allah hayırlısıyla sağ salim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana sonuçlarımı soyleyecektım

MTHFR C677T heterozigot FAKTÖR II G 2021A heterozigot PAI 4g/5G cnm
2 Sİ aynı bende faktör yerine mthfr a1298c burdaki doktorlar gerek yok demişlerdi

2 Sİ aynı bende faktör yerine mthfr a1298c burdaki doktorlar gerek yok demişlerdi
bana 0,4 cleksan ve coraspin önerildi ve 9 ay boyunca kullandm yanlıs hatıralmıyorsam sadece coraspini 32. haftada braktım ama ıgne devamdı. hatta gece 9da ıgnem yatpım 12de sancılarım basladı

Dün gece uyuyamadigim için (büyük midesini üşütmüş bütün gece basında nöbet tuttum) bugün geç kalktım sabah süt içtim öğlen menemen yedim bir kase yoğurt bir dilim ekmek akşama kayınvalidemlerdeyim bana özel yemek yapacakmış ama ne olur bilmiyorum durumuna göre sadece yoğurt yiyebilirim

hep mi böyle idi?
Sevgiliyken böyle değildi daha düşünceli daha duyarlı evlenmemiz biraz zor oldu ilk başlarda biraz iyiydik çocuk doğunca biraz uzaklaştık çocuk büyünce biraz daha iyi olduk ikinci de yine uzaklaştık bu da büyürse biraz daha iyi oluruz ama uyku konusunda hep böyleydi seni bi yere götürmek için uyanmaz sen onun uyandığı saatte bir yerler gidebilirsin büyüğü de dr goturmuslugu yok kayınpeder gelir benimle her yere hatta onu kocam sanan dr lar oldu adam o kadar ilgili olunca

sabah yazamadım sende onu aksat canım hastaı ilgilenme acil ihtiyacı mı var umursama
Istesem de ilgilenemem zaten bukadar hastam varken ister kızsın ister kussun ben küçüğümün sağlığı daha onemli dogdugundan beri sürekli doktorlara taşınıyoruz

Bence yeme saglikli seyler ye gider bi hafta takilir en fazla sen su sut ix ceviz ye emziriyorsun coxuga gecsin kirmizi et balik dereotu sutunu kaliteli yapar ihlamir ic suan sutun daha onemli ve bu sekilde de kesin gider kilon yani
Aslında yazdıklarının hepsini yiyorum bi tek ıhlamur haricinde onu da hiç sevmiyorum ... neyse ben bol suya devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…