Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baksana canim ya milletin boyu 170 cm 58 e düşmeye çalışıyo biz 40 kilo mu olsak napsak acaba
Evet canm bizim 60 olmamamiz lazm o kesin 55-58 arası iyi canm ya ben bizim boyumuzda bile beğenmiyorum 55 in altını 70-75 boylarnda olanlara da bisey diyemicem zevk meselesi azıcık etimiz butumuzda olsun napcaz bi deri bi kemik ben istemem eşimde istemez

Senin boyun kaç kız

Banada yakismiyo canim en aşağı 50 yi görmüştüm ama o zamanlar lisedeydim

Banada yakismiyo canim en aşağı 50 yi görmüştüm ama o zamanlar lisedeydim
Ben açıkcası 57-58 in altına hiç inmedim hep biraz balık etliydim evlenirken de 58 dim ama tamdm yani herkes sakın kilo verme derdi bende cok begeniyrm kendimi o kilolarda birde ablam hep genelde 48-50 civariydi oda 1.60 benden uzun diil yani hatta benden 2cm kısa ama hiç iyi durmuyordu yani 50de gogusleri bile hic kalmamis oluyo dumduz kiyafetler bile çekici durmuyor ben kilo al diyip duruyordum simdi 2aylk hamile 53 kilo gene baktm esortmanlarn icinde kaybolmus benim zevkime gore 5kilo daha alsa iyi olacak yani illa 58

Kahvaltı : 300grm aktiva yoğurt

Őğlen: 1dilim tambugdy,1dilim peynir

Ara: 1mandalina

Akşam: 1kase çoba,1kase yoğurt

Spor: 1saat kondisyon bisikleti
180puan SchonerDuft
Bugünkü menün kalorisi baya düşükmüş dün biraz kacirdinmi canim bende kaçırınca böyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum

Sabah

2 peynirli kepekli krep
Domates
3 zeytin

Ara öğün
Sütlü kahve
1 muz

Akşam
Tavuk şiş 2 tane (yağsa kızarmış)
Salata
Yoğurt

Birazdan da bi meyve yerim

Su 3 litre

Bugünkü menün kalorisi baya düşükmüş dün biraz kacirdinmi canim bende kaçırınca böyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
Dün menumu paylasmistm canm dün sağlıksz hiç bir sey yemdim aslinda ama kalorisi fazla gibi olmustu 1200 kalori almistim dun gerci dun aşırı bir spor yapmışdm aldgm kaloriden fazlasını sporla yakmısdm aslında ama gene de dün ki menum dolu dolu idi diye bugun hafif tuttum bide ben bir gun oncesi güzel dolu dolu bir menü yediysem ertisi gün hep tok gibi oluyorum

Sabah

2 peynirli kepekli krep
Domates
3 zeytin

Ara öğün
Sütlü kahve
1 muz

Akşam
Tavuk şiş 2 tane (yağsa kızarmış)
Salata
Yoğurt

Birazdan da bi meyve yerim

Su 3 litre
Çok güzel menü tavuk şiş ızgara yada fırın olsa daha sağlklı olurdu tabi onu hepimiz iyi biliyrz zatn onun disinda cok guzel sen hic ekmek yemiyorsun sanki sabah yada oglen 1dilim tambugday eklesen iyi olmaz mi canm ?

Çok güzel menü tavuk şiş ızgara yada fırın olsa daha sağlklı olurdu tabi onu hepimiz iyi biliyrz zatn onun disinda cok guzel sen hic ekmek yemiyorsun sanki sabah yada oglen 1dilim tambugday eklesen iyi olmaz mi canm ?
Evet canım ızgara ya da fırın olsa güzel olurdu ama maalesef yağda benim ekmekle sorunum var kız sabah ağzıma bi lokma girdi mi akşama kadar kendimi durduramıyorum diyetten önce her öğünde 1 ekmek yiyordum gerisini sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…