- 7 Ocak 2018
- 27.521
- 79.930
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.681
İniallah canım evet temenni biraz düzeltmeliyim... ama 2 öğün yiyorum sabah kalkıp kızımı doyur altını değiştir üstünü değiştir diyene kadar öğlen 12 oluyor o zaman kahvaltımı yapıyorum ara öğün kahve akşama da yemek yapıyorum.. o zaman ara öğünlerimi artırayım benCanm sen çok çok az yiyorsun bu hafta ben senin menűnű hic beğenmedim aşırı azdı bence ondan metobolizma yavaslyp vucut duruyor benim de bu hafta aldgm kalori miktari artti verdigim kiloda artti ca dwmekki daha az yiyip vericez sanıp yanılıyoruz bence menűnű gűzel dengeli ve sağlıklı ayarla sporunda var zaten haftaya cok guzel dusmeye baslarsn yineayrica bir haftalik bir duraklama olabilir oda normal 6 kilo verdin canm vucut bir durup kendini toparliyor haftaya tekrar inise gecicek
Cok guzel gidiyorsun canm tebrik ederm çocuklar da en kısa zamanda iyileşir inslhDün gece uyuyamadigim için (büyük midesini üşütmüş bütün gece basında nöbet tuttum) bugün geç kalktım sabah süt içtim öğlen menemen yedim bir kase yoğurt bir dilim ekmek akşama kayınvalidemlerdeyim bana özel yemek yapacakmış ama ne olur bilmiyorum durumuna göre sadece yoğurt yiyebilirim
Benimde genelde herzamn aynı seylerle kahvaltım 12 yi bulur ardindan ara ogun olarakda sut eklenmis kahve olurİniallah canım evet temenni biraz düzeltmeliyim... ama 2 öğün yiyorum sabah kalkıp kızımı doyur altını değiştir üstünü değiştir diyene kadar öğlen 12 oluyor o zaman kahvaltımı yapıyorum ara öğün kahve akşama da yemek yapıyorum.. o zaman ara öğünlerimi artırayım ben
Muhteşemsin canmSporumu yaptım kızlar
75 dk Leslie::: 225
200 bacak hareketi:::: 80
200 kalça hareketi::::: 80
100 mekik::::::40
Toplam. 425SchonerDuft
Haklısın canım ama kahvaltıdan sonda sporumu yapıyorum hemen üzerine sütlü kahve içiyorum şimdi muz da yedim 1 tane ama bundan sonra daha çok dikkat edicem... aslında benim bi ortam olmuyor ya yaaa çok yiyorum ya az işte bu yüzden zayıflama takımına katıldım daha çok dikkat etmek içinBenimde genelde herzamn aynı seylerle kahvaltım 12 yi bulur ardindan ara ogun olarakda sut eklenmis kahve olurbaya aynıyz desene benim icin sorun diil de hatta ben senden cok yiyorum ama sen emziriyorsun canm ara oğűnede meyve yada kuruyemis ekle yemekleride gecistirme besleyici şeyler ye sűtűn kalitesi ona gőre oluyor çűnki canm hem bebişe daha kaliteli sűt gider hemde sen daha sağlıklı zayıflarsın
Sağol tatlım.... yarın gezmeye gideceğim sabah erkenden yapıcam sporumu... ya ben geçen sene de kilo vermiştim sporla bayağı sıkılaşmıştım.... zaten küçük bebek olunca da ancak Leslie yapabiliyorum.... yemi Doğum yapmış olduğum için mekik de yapıyorum 4 gündür inşallah yaza kadar 58 kilo olurumMuhteşemsin canmbeni dün mahvetmiş üzerimde çok halsizlik var ondan bugun sporum baya hafif olur
Kızzzz yap yap sporunu. Bırakma hiç olmadı biraz Leslie yapMuhteşemsin canmbeni dün mahvetmiş üzerimde çok halsizlik var ondan bugun sporum baya hafif olur
Bacak ve kalca hareketlerni nasil yapiyorsun aciklarmisin canim benimde kalca bacaklar sorunlu.Sporumu yaptım kızlar
75 dk Leslie::: 225
200 bacak hareketi:::: 80
200 kalça hareketi::::: 80
100 mekik::::::40
Toplam. 425SchonerDuft
niyeyse bana dr sorun yok demişti başka drye de sorcam bakalım ne dicekbana 0,4 cleksan ve coraspin önerildi ve 9 ay boyunca kullandm yanlıs hatıralmıyorsam sadece coraspini 32. haftada braktım ama ıgne devamdı. hatta gece 9da ıgnem yatpım 12de sancılarım basladı
hafif şeyler yapar umarımDün gece uyuyamadigim için (büyük midesini üşütmüş bütün gece basında nöbet tuttum) bugün geç kalktım sabah süt içtim öğlen menemen yedim bir kase yoğurt bir dilim ekmek akşama kayınvalidemlerdeyim bana özel yemek yapacakmış ama ne olur bilmiyorum durumuna göre sadece yoğurt yiyebilirim
tabi canım önceliğin çocuklarIstesem de ilgilenemem zaten bukadar hastam varken ister kızsın ister kussun ben küçüğümün sağlığı daha onemli dogdugundan beri sürekli doktorlara taşınıyoruz
Oooo hooo ooo yaza kadar rahat rahat olursun tabiSağol tatlım.... yarın gezmeye gideceğim sabah erkenden yapıcam sporumu... ya ben geçen sene de kilo vermiştim sporla bayağı sıkılaşmıştım.... zaten küçük bebek olunca da ancak Leslie yapabiliyorum.... yemi Doğum yapmış olduğum için mekik de yapıyorum 4 gündür inşallah yaza kadar 58 kilo olurum
bu msj beğenmişim ama biri alıntı yapınca cvb yazmadığımı anladım
Canm bisiklet yapmstm zaten ama bu halsizlikle onu anca yaptm bide bugun biraz hafif yiyim diyorum ondan iyoce halim olmaz artk bidaha yapamam tek bisiklet ile kalirim ama yarina dinç kalkmış olurum yarın çok gűzel yaparmKızzzz yap yap sporunu. Bırakma hiç olmadı biraz Leslie yap
bu msj beğenmişim ama biri alıntı yapınca cvb yazmadığımı anladım
tabikisi de biz aldık başabaş gitmesi hırslandırdı hepimizi bence
Et sen takilma tartiya durur durur bi anda gider stres olma zaten sen cok yakinda 60 olursun gibi geliyor banaAslında yazdıklarının hepsini yiyorum bi tek ıhlamur haricinde onu da hiç sevmiyorum ... neyse ben bol suya devam edeyim
bende dün yapacaktım ama fırtınadan elektrik çok gitti geldi direk yatak mouna geçince kaldı ama yarın efsane olcak eşimde evde olmayacak işimi hfifletip yparım 1 saat boyuncaevt itiraf ediyorum basabas gitmesi beni direk hirslandirdi valla ozellikde dun aksam kendimi ondan okadar zorladm bugun hala kendime gelemedim
3 4 haftaya mezun olursun sen o zaman bu tempo ile ama 60 çok kuzum sana boyun var zaten.
Yok canım listedesin
Diyetisyene başlamak ile çok iyi yapmışsın.
Spor yarışmamız var seni de ekliyorum o zaman yarına her çarşamba yeni liste oluşturacam spor listesini herkes kendi doldurcak .
Sınav ne sınavı idi
Senin yerine biz yapariz kuzum merak etmeMuhteşemsin canmbeni dün mahvetmiş üzerimde çok halsizlik var ondan bugun sporum baya hafif olur
Baksana canim ya milletin boyu 170 cm 58 e düşmeye çalışıyo biz 40 kilo mu olsak napsak acabaOooo hooo ooo yaza kadar rahat rahat olursun tabiben bile yaza 58 olurum diyorsam sen hayli hayli olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?