- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.901
Çok güzel afiyet olsunSabah
2 tavada yumurta3 zeytin
1 dilim pide ekmeği
Öğle
2 içli köfte
Salata
1 bardak ayran
Akşam
1 kase yoğurt
1 portakal
Su
2 litre
Sporumu birazdan yapıcam
Geçmiş olsun canım çok yeme yarın listeye gireceksin güzel bir başlangıç yaparak girmeni isterim.Evet bugün aranizda olamadım çok sabah oğlan sağlık ocağında boy kilo kontrolü öğlen annemi mamagrofiye tepecik e götürdüm telefon çekmiyormuş orada da Allah kimseyi düşünmesin valla sonuçlar temiz ama sıkıntı yok ne yedim bütün gün yarim simit sadece sabah protein süt içmiştim onlar baya tok tutuyor öğlende annemle bir simit bölüstuk şimdi taze fasulye yiyeceğim bekliyorum sporu da yemekten sonra yapacağım onu da yazarım
Ne demek canım destek olabildiysem ne mutlu .Onemli değil canım,benim de işler yoğundu ara ara girdim zaten tamam ozaman mezun olayim en azından yeni kızlar girsin listeye ben de dönüşte aday listesinde devam edeyim,bu arada kilo verme sürecinde desteğin,her soruma cevap verişin ilgilenisin içinde ayrıca teşekkür ederim
Ben sorcam üst bacak önerin var mı makas dışında sağ bacağım daha kalın sola göre gözümle de görüyorum malesefNedemek canmaklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin ben defacarca fitness,plates ve zumbaya gittim hocalarla başa baş çalştgm için doğru yapılş şekilleri vs. iyi biliyorum çoğunu bildiklerimden herzamn yardmcı olurum canm o popo için bahsettigm kurba ziplayisi vs. Hareketlerinin de nette fotosubu bulursam sana ataym canm fitness hocaları en çok bel için dambıllara yanlara egilmeye ağrlk verdiriyordu sen evde dambıl yerine su şişeside kullanabilirsin canm
Afiyet olsun canımBugün
Kahvalti yulafli tost 1 dilim peynir 7 zeytin domates salatalik çay
Ara 1 elma üzeri tahin
Aksam 1 kase mercimek corbasi az kiyma sote yoğurt salata
2 lt su
Ben youtube den açıyorum canm
Harikasın bebeğim,hemen açıp bakıyorum
Ben kızı uyutuyorum birazdan başlicamSpor yapacak olan var mı kızlar
https://m.youtube.com/channel/UCCPpBpbnXRZhkJr9Fzka9Yg
Canm bu video mesala benim yaptgm danslardan canm bu danslarda herbőlge çalışıyor
Kac verdin merak ettim bi soyleYok canm bugunluk 100grm zatenyoksa toplamda bu hafta harika bir düşüş var ama normalde evet bende őyleyim 100 gram bile gitse çok seviniyorum sabit çıkmaz motivasyonumu bozuyor ondan en azindan 100- 200 gram gidince insan motive oluyor
Süpermis ya yapabiliyor musun?çok heveslendim dans etmek ruha da iyi geliyor hem.https://m.youtube.com/channel/UCCPpBpbnXRZhkJr9Fzka9Yg
Canm bu video mesala benim yaptgm danslardan canm bu danslarda herbőlge çalışıyor
Ed Sheeran - Shape of You/Choreo by Palamaru Christina / Dance studio 13
Evt canm birebir yapyrm benSüpermis ya yapabiliyor musun?çok heveslendim dans etmek ruha da iyi geliyor hem.
Sen dans deyince direk Mezdeke aklıma gelmisti
Evt bende çok zorlandm çok kőtű bir sorun varSitede mi.sikinti var nette mi bilemedim
Canm 800-900 civarıKac verdin merak ettim bi soyle
Afiyet olsunKahvalti
1 yumurta
Yarim dilim peynir
10 badem
Arada azcik kuru uzum
Oglen
Mantarli tavuk sote
2 kasik pirinc pilavi
Cacik ve salata
Aksam
Cok az karnibahar haslama
2 3 kasik xorba bir kasik bulgur pilavi 2 kasik salata
Bir avuc misir patlatmasi
Ama cok acim sut icssem mi
Çok güzel afiyet olsun borulce salatasina bayilirimKahvaltı: 1haşlanmş yumurta, kalın dilim tulum peyniri,1dilim kızarmış tmbğdy
Őğlen: 200 gram sűzme yoğurt
Akşam: ztnyağlı limonlu bőrűlce salatası
2servis kaşığı kadardı ,1dilim de peynir
Evet bendede olduEvt bende çok zorlandm çok kőtű bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?