Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet oradan ölçüm yaptım malesef belim belin bölgesel çalışmam lazım,dans etmeyi çok seviyorum ama video açıp kafama göre dans etsem yine de faydası olur mu ki?
Evt olur canm video acip evde yapiyorm bende şimdi ama ozellikle bel hareketleri yap ozellikle sana oryantel acip aynisini yapmaya calissan cok fayda eder oryantelde bel cok calistiriliyor cunki

Yooo geçekten güzel pastrma var, somon var ,cappicuno var daha ne olsun bende lezzetli seyler yiyip icmeyi severim bolbol tatsz tutsuz yemeklerden se az olsun gerekirse hacifden aç kalaym ama yediklerim lezzetli olsun
evet ya aynen en güzeli:) senin toplamda vermen gereken kac kilo var canim

Canm sen sugaat yapyrm diyordun suguat guzel popoyu şekle sokuyor ama gene de degisim olmadimi bak bide harika popo cikartici hareketler var internetten baksana kurba zıplayışı gibi filan hareketler var hatta oncesi sonrasi yapmislar duz popolar brezilya poposu gibi olmus hatta canm mutlaka bak bir onlara

Yani mezun olabiliyor muyum?mezun olabilirim ama aday listeye dahil edin lütfen başka türlü dikkat edemiyorum burası bana iyi geliyor
Kusura bakma acil işim çıktı bilgiler kaybolmasın diye gönderdim evet mezun olabiliyorsun en azından kepin olur bu şekilde. Sömestr dönüşü güncel kilon ile kart minnaklara alırız seni .
Bel incelten çok hareket var aklıma gelince yazarım blonde ambition senin spor bilginde çok aklına gelen varsa paylaşır mısın

Sadece taze fasulye ve yoğurt yedim taze fasulyenin miktarı çoktu
4 servis kaşığı ideal.aslinda yanına salata ve yoğurt ile gayet doyurucu bir yemek olur.
harika canim hafta ici 3 gün is yerinde yapiyorum baya hafta sonuda evde yapiyorum yani hemen hemen hergün sporum var
Çok iyi ya benim spor bitiyor evde yapmaya başlayacam ama evde zor oluyor işte

masal3487 bu hareketleri yaparken en onemli şey kendini zorlayarak yapman yani sağ yada sola eğilirken yada degmeye calsrken yada donerken kendini sonuna kadar zorla o sekilde etki ediyor ediyor bunlar bel inceltme hareketleri canım bu en son resimde de diz ve dirseği birbirine değirmeye çalışırken sağ ve sol olarak değiştirerek yapıcaksın birde son bir hareket daha var hocalarmn yaptrdığı ayakta bacaklar omuz izasında açık ve dik duruyorken omzuna bir sopa mesela oklavada olur koy ve iki elinle sopayı tutarak belden űstűnű cevirebildiğin kadar sağ ve sola çevir bunda belden altini hiç kıpırdatma bunu yaparken popo donmiycek sadece bel donűcek yani

Evet bugün aranizda olamadım çok sabah oğlan sağlık ocağında boy kilo kontrolü öğlen annemi mamagrofiye tepecik e götürdüm telefon çekmiyormuş orada da Allah kimseyi düşünmesin valla sonuçlar temiz ama sıkıntı yok ne yedim bütün gün yarim simit sadece sabah protein süt içmiştim onlar baya tok tutuyor öğlende annemle bir simit bölüstuk şimdi taze fasulye yiyeceğim bekliyorum sporu da yemekten sonra yapacağım onu da yazarım

Onemli değil canım,benim de işler yoğundu ara ara girdim zaten tamam ozaman mezun olayim en azından yeni kızlar girsin listeye ben de dönüşte aday listesinde devam edeyim,bu arada kilo verme sürecinde desteğin,her soruma cevap verişin ilgilenisin içinde ayrıca teşekkür ederim

Sağol canım usenmeyip benim için araştırmissin ekran görüntülerini aldım ufaktan başlıycam

Canım başlayalı iki hafta oldu hemen etki ediyor mu?valla kocamın bile kalçaları benden daha iyi

Evt olur canm video acip evde yapiyorm bende şimdi ama ozellikle bel hareketleri yap ozellikle sana oryantel acip aynisini yapmaya calissan cok fayda eder oryantelde bel cok calistiriliyor cunki
Valla işte bunu bayıla bayıla yaparım senin var mı oryantal yaptığın link varsa atsan

Sağol canım usenmeyip benim için araştırmissin ekran görüntülerini aldım ufaktan başlıycam
Nedemek canm aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin ben defacarca fitness,plates ve zumbaya gittim hocalarla başa baş çalştgm için doğru yapılş şekilleri vs. iyi biliyorum çoğunu bildiklerimden herzamn yardmcı olurum canm o popo için bahsettigm kurba ziplayisi vs. Hareketlerinin de nette fotosubu bulursam sana ataym canm fitness hocaları en çok bel için dambıllara yanlara egilmeye ağrlk verdiriyordu sen evde dambıl yerine su şişeside kullanabilirsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…