- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.881
Evt olur canm video acip evde yapiyorm bende şimdi ama ozellikle bel hareketleri yap ozellikle sana oryantel acip aynisini yapmaya calissan cok fayda eder oryantelde bel cok calistiriliyor cunkiEvet oradan ölçüm yaptım malesef belim belinbölgesel çalışmam lazım,dans etmeyi çok seviyorum ama video açıp kafama göre dans etsem yine de faydası olur mu ki?
evet ya aynen en güzeli:) senin toplamda vermen gereken kac kilo var canimYooo geçekten güzel pastrma var, somon var ,cappicuno var daha ne olsunbende lezzetli seyler yiyip icmeyi severim bolbol tatsz tutsuz yemeklerden se az olsun gerekirse hacifden aç kalaym ama yediklerim lezzetli olsun
harika canim hafta ici 3 gün is yerinde yapiyorum baya hafta sonuda evde yapiyorum yani hemen hemen hergün sporum varsende hırs var yaparsın sen .
spor nasıl gidiyor
Canm sen sugaat yapyrm diyordun suguat guzel popoyu şekle sokuyor ama gene de degisim olmadimi bak bide harika popo cikartici hareketler var internetten baksana kurba zıplayışı gibi filan hareketler var hatta oncesi sonrasi yapmislar duz popolar brezilya poposu gibi olmus hatta canm mutlaka bak bir onlaragöğüs, kalçanin olmasi güzel,benim göğüsler de iri ama kalça yok malesef dümdüzhiç sevmiyorum.
Valla insanların niyetini okuyamıyorum ama başkasının bedeni hakkında yorum yapmak çirkin geliyor bana,ben kimse hakkında yorum yapmam mesela hatta insanlar kilo verince mutlu oluyorum,aslında bir de güzellik anlayışıyla ilgili bir durum,ben yüz güzelliğine tek başına önem vermem benim için vücut şekli de güzelliğin bir gosgergesidir
12 kilo var canm hedef:58 en az 10vermem lazmevet ya aynen en güzeli:) senin toplamda vermen gereken kac kilo var canim
Aaaa deniycem bunu hem çok kolaymış durdugum yerde bile yapabilirimpoponu ve göbeğini sıkarak yap çok etkili 200e çıkar
Kusura bakma acil işim çıktı bilgiler kaybolmasın diye gönderdim evet mezun olabiliyorsun en azından kepin olur bu şekilde. Sömestr dönüşü güncel kilon ile kart minnaklara alırız seni .Yani mezun olabiliyor muyum?mezun olabilirim ama aday listeye dahil edin lütfen başka türlü dikkat edemiyorum burası bana iyi geliyor
4 servis kaşığı ideal.aslinda yanına salata ve yoğurt ile gayet doyurucu bir yemek olur.Sadece taze fasulye ve yoğurt yedim taze fasulyenin miktarı çoktu
Çok iyi ya benim spor bitiyor evde yapmaya başlayacam ama evde zor oluyor işteharika canim hafta ici 3 gün is yerinde yapiyorum baya hafta sonuda evde yapiyorum yani hemen hemen hergün sporum var
Şerbet ama dediğin gibi değil kuru baharatlar senin dediğin farklışerbet deriz biz ona iyi süt yapar demi mevlitlerde biz de veririz sabun kalıbı gibi pembe
Onemli değil canım,benim de işler yoğundu ara ara girdim zaten tamam ozaman mezun olayim en azından yeni kızlar girsin listeye ben de dönüşte aday listesinde devam edeyim,bu arada kilo verme sürecinde desteğin,her soruma cevap verişin ilgilenisin içinde ayrıca teşekkür ederimKusura bakma acil işim çıktı bilgiler kaybolmasın diye gönderdim evet mezun olabiliyorsun en azından kepin olur bu şekilde. Sömestr dönüşü güncel kilon ile kart minnaklara alırız seni .
Bel incelten çok hareket var aklıma gelince yazarımblonde ambition senin spor bilginde çok aklına gelen varsa paylaşır mısın
Sağol canım usenmeyip benim için araştırmissinmasal3487 bu hareketleri yaparken en onemli şey kendini zorlayarak yapman yani sağ yada sola eğilirken yada degmeye calsrken yada donerken kendini sonuna kadar zorla o sekilde etki ediyor ediyor bunlar bel inceltme hareketleri Eki Görüntüle 2226221 Eki Görüntüle 2226222 Eki Görüntüle 2226223 Eki Görüntüle 2226225 Eki Görüntüle 2226226 Eki Görüntüle 2226226 canım bu en son resimde de diz ve dirseği birbirine değirmeye çalışırken sağ ve sol olarak değiştirerek yapıcaksın birde son bir hareket daha var hocalarmn yaptrdığı ayakta bacaklar omuz izasında açık ve dik duruyorken omzuna bir sopa mesela oklavada olur koy ve iki elinle sopayı tutarak belden űstűnű cevirebildiğin kadar sağ ve sola çevir bunda belden altini hiç kıpırdatma bunu yaparken popo donmiycek sadece bel donűcek yani
Canım başlayalı iki hafta oldu hemen etki ediyor mu?valla kocamın bile kalçaları benden daha iyiCanm sen sugaat yapyrm diyordun suguat guzel popoyu şekle sokuyor ama gene de degisim olmadimi bak bide harika popo cikartici hareketler var internetten baksana kurba zıplayışı gibi filan hareketler var hatta oncesi sonrasi yapmislar duz popolar brezilya poposu gibi olmus hatta canm mutlaka bak bir onlara
Valla işte bunu bayıla bayıla yaparımEvt olur canm video acip evde yapiyorm bende şimdi ama ozellikle bel hareketleri yap ozellikle sana oryantel acip aynisini yapmaya calissan cok fayda eder oryantelde bel cok calistiriliyor cunki
Nedemek canmSağol canım usenmeyip benim için araştırmissinekran görüntülerini aldım ufaktan başlıycam
Ben youtube den açıyorum canmValla işte bunu bayıla bayıla yaparımsenin var mı oryantal yaptığın link varsa atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?