Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok űzűcű bir durum canm geçmiş olsun

Kötü olmus gerçekten çok gecmis olsun canım

Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Kızlar yaaa kendimi çok şiş hissediyorum tartıda da fazla çıkıyorumm pooofffff... ...
sen beni görsen karnım bildiğin şiş cnm başım ağrıyınca hep böyle şişer adet de yaklaştı pazartesi sıkı bi programa başlayalım mı sekersiz bulgursuz

sen beni görsen karnım bildiğin şiş cnm başım ağrıyınca hep böyle şişer adet de yaklaştı pazartesi sıkı bi programa başlayalım mı sekersiz bulgursuz
Bulgur piriç kaç hiç kullanmıyorum canm ama şekeri meyveden filan alıyorum iyice sıkıp vitaminsiz kalmakda istemiyorum aslında sonra halsizlik oluyor sporda yapamıyorum enerjili kalmak ve spor da yaparak kasları koruyarak sadece direk yağ kaybı yaşamak istiyorum ama tartı da takıldı gene 70in altına inmemek için direniyor sanki iki gűn detoks içeceğimi yapsak greyfur yağ yaktryor diyorlar biliyorsundur onla çok kilo veren var greyfurtlu yeşil elmalı filan bir detoks tarifi var onumu yapsak iki gün acaba

Niye ki acaba çok mu spor yaptın bugünlerde
Evet canm dunden onceki gun resmen sabahdan aksama kadr spor yaptm . Sabah baslayp hızlı hızlı komple evi elektrik supurge tut sonra sil temizle vs.aralıksz olark ogleden sonraya kadar kaç saat temizlik hemen arkasndan parka ind kiz parda oynarken ben spor aletlerinde calstm sonra eve geldik hemen bisiklete oturdum 1 saat bisiklet arkasindan her bolgeye 200er bolgesel toplam 1000 harerker sonrada 20dakika dans ettim ve sırıksıklam halde duşa girdim aksam olmuştu artk dűşűn yani ve ertesi sabahı yani dun bacaklarım oturup kalkarken bile ağrıyordu karnımda davul gibi şişti zaten bugűn ağrım gitti ama karnım filan şişik halde

geçen sene 21 gün meyve dahi yemedim cnm 60a kadar indim 3 kılo verdim arkadaşım ısrarla ananas detoksu yap diyor ama detoks mantığı benim psıkolojımı bozuyor ama bak ben elma suyu yapmıştım çok fayda etmişti onu yapalım hem kış karanfil tarçın karabiberli lımon o ödem attırıyor iki gün içicez arkadaş bunun mısır püsküllüsünü yaptı full vc ye çıkmış ben haftasonu kendimi toplayıp pazartesi başlamak istiyorum ama spora yüklencem

Ooooo canım çok abartmışsın bence bu kadar fazla yapma mesela. Bi gün bisiklet bi gün dans bi gün hareketler olarak yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…