- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.501
ağrım var cnm girdi artık yajkında adet olcam onla atıcam ağrıyı daorkide1453 nasıl oldun canım
Çok űzűcű bir durum canm geçmiş olsunDünkü menümü yazayım
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
15 tane kadar o. Kızartması
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ara
1 portakal
Öğle
6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
1 kepçe erişte çorbası
Salata
Ara
5 petibör büskivili
Çay
Akşam
2 dilim t. B ekmeği
Zeytin
Çay
Ara
Elma
Su 2 litre
Spor yok
Bugün çok saçma oldu yaaa annemlerdeyim ablam hamile idi kontrolde öğrendik 3 aylık bebeğin kalbi durmuş kürtaj oldu moralimiz bozuktu
Sağol cnmÇok űzűcű bir durum canm geçmiş olsun
İnsallah canım benim hep birlikte :)Cnm menülerin çok güzel en kısa zamanda hedef kilona ulaşacaksın
Kötü olmus gerçekten çok gecmis olsun canımDünkü menümü yazayım
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ara
1 portakal
Öğle
1 kepçe erişte çorbası
Salata
Ara
5 petibör büskivili
Çay
Akşam
2 dilim t. B ekmeği
Zeytin
Çay
Ara
Elma
Su 2 litre
Spor yok
Bugün çok saçma oldu yaaa annemlerdeyim ablam hamile idi kontrolde öğrendik 3 aylık bebeğin kalbi durmuş kürtaj oldu moralimiz bozuktu
geçmiş olsun cnm allah bi daha verir inşallah sağlıklı şek,ldeSağol cnm
Dünkü menümü yazayım
Sabah
Az biraz sucuklu yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ara
1 portakal
Öğle
1 kepçe erişte çorbası
Salata
Ara
5 petibör büskivili
Çay
Akşam
2 dilim t. B ekmeği
Zeytin
Çay
Ara
Elma
Su 2 litre
Spor yok
sen beni görsen karnım bildiğin şiş cnm başım ağrıyınca hep böyle şişer adet de yaklaştı pazartesi sıkı bi programa başlayalım mı sekersiz bulgursuzKızlar yaaa kendimi çok şiş hissediyorumtartıda da fazla çıkıyorumm pooofffff... ...
Adetin mi yaklasti yada yediklerinden olabilir canim bende her ne hikmetse perşembeye kadar güzel veriyorum cuma günü birden artiyor çözemedim gittiKızlar yaaa kendimi çok şiş hissediyorumtartıda da fazla çıkıyorumm pooofffff... ...
Bulgur piriç kaç hiç kullanmıyorum canm ama şekeri meyveden filan alıyorumsen beni görsen karnım bildiğin şiş cnm başım ağrıyınca hep böyle şişer adet de yaklaştı pazartesi sıkı bi programa başlayalım mı sekersiz bulgursuz
Evet benim de pazartesi salı dűşűşűm olugor hep aynıAdetin mi yaklasti yada yediklerinden olabilir canim bende her ne hikmetse perşembeye kadar güzel veriyorum cuma günü birden artiyor çözemedim gitti
İniallah canımgeçmiş olsun cnm allah bi daha verir inşallah sağlıklı şek,lde
İnşallah canım sağolGeçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Sağol canımKötü olmus gerçekten çok gecmis olsun canım
Niye ki acaba çok mu spor yaptın bugünlerdeKızlar yaaa kendimi çok şiş hissediyorumtartıda da fazla çıkıyorumm pooofffff... ...
Evet canm dunden onceki gun resmen sabahdan aksama kadr spor yaptm . Sabah baslayp hızlı hızlı komple evi elektrik supurge tut sonra sil temizle vs.aralıksz olark ogleden sonraya kadar kaç saat temizlik hemen arkasndan parka ind kiz parda oynarken ben spor aletlerinde calstm sonra eve geldik hemen bisiklete oturdum 1 saat bisiklet arkasindan her bolgeye 200er bolgesel toplam 1000 harerker sonrada 20dakika dans ettim ve sırıksıklam halde duşa girdim aksam olmuştu artk dűşűn yani ve ertesi sabahı yani dun bacaklarım oturup kalkarken bile ağrıyordu karnımda davul gibi şişti zaten bugűn ağrım gitti ama karnım filan şişik haldeNiye ki acaba çok mu spor yaptın bugünlerde
geçen sene 21 gün meyve dahi yemedim cnm 60a kadar indim 3 kılo verdim arkadaşım ısrarla ananas detoksu yap diyor ama detoks mantığı benim psıkolojımı bozuyor ama bak ben elma suyu yapmıştım çok fayda etmişti onu yapalım hem kış karanfil tarçın karabiberli lımon o ödem attırıyor iki gün içicez arkadaş bunun mısır püsküllüsünü yaptı full vc ye çıkmış ben haftasonu kendimi toplayıp pazartesi başlamak istiyorum ama spora yüklencemBulgur piriç kaç hiç kullanmıyorum canm ama şekeri meyveden filan alıyorumiyice sıkıp vitaminsiz kalmakda istemiyorum aslında sonra halsizlik oluyor sporda yapamıyorum enerjili kalmak ve spor da yaparak kasları koruyarak sadece direk yağ kaybı yaşamak istiyorum ama tartı da takıldı gene 70in altına inmemek için direniyor sanki iki gűn detoks içeceğimi yapsak greyfur yağ yaktryor diyorlar biliyorsundur onla çok kilo veren var greyfurtlu yeşil elmalı filan bir detoks tarifi var onumu yapsak iki gün acaba
Ooooo canım çok abartmışsın bence bu kadar fazla yapma mesela. Bi gün bisiklet bi gün dans bi gün hareketler olarak yapabilirsinEvet canm dunden onceki gun resmen sabahdan aksama kadr spor yaptm . Sabah baslayp hızlı hızlı komple evi elektrik supurge tut sonra sil temizle vs.aralıksz olark ogleden sonraya kadar kaç saat temizlik hemen arkasndan parka ind kiz parda oynarken ben spor aletlerinde calstm sonra eve geldik hemen bisiklete oturdum 1 saat bisiklet arkasindan her bolgeye 200er bolgesel toplam 1000 harerker sonrada 20dakika dans ettim ve sırıksıklam halde duşa girdim aksam olmuştu artk dűşűn yani ve ertesi sabahı yani dun bacaklarım oturup kalkarken bile ağrıyordu karnımda davul gibi şişti zaten bugűn ağrım gitti ama karnım filan şişik halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?