Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canm onumuzdeki hafta yani cuma tarti sonrasi başlyoruz tamam mı sen dűzenli bőlgesel yapıyorsun bende cardiyo yapıyorum tamam mı

motivasyon olarak çok iyiyim cnm bu hafta migren istisnası oldu ama dediğin gibi aktif olmaya da gayret ediyorum inşallah kırıcam cnm bu tututkluğu teşekkür ederim destekleriniz için normalde bu hafta kopar yerdim ama burası beni etkiliyor cidden

evet cnm bi nokta var orayı kırıp hızlanıcm bi tane de ilaç var bu ayki kontrolümde bırakmak istediğimi söyleyecem zaten geçici verdi doktor cmtesi de endokrine baktırcam değerlerime bi de mamografi çekilcem bakalım haftaya daha güzel olur inşallah

Canım mantıyı 3 kaşıkla kalabilmişsin tebrikler ben aynı durumla kalsam dayanamayp bir tabak yiyebilirdim canm emzirdiğin halde çok iradelisin tebrik ederim seni

Yok çok ısrar ettilerde yemedim kızımla beraber bir tabakta 3 kaşık yedim. Hani insan tam spordu diyetti düzen kuruyor ya işte böyle kaçamak olunca cuma günü sis oluyorum bu sefer. Zaten regl kaldı 3 gün onunda şişliği var başladım şişmeye.

Doğru kızımla arada mutfağa giriyoruz kek yapmaya bir aydan beri hiçbir şey yapmıyorum ki yemeyeyim diye benden cok kayinvalidem yapıyor zaten bizde o şekilde yiyoruz. Geçen misafir var diye tatlı yaptım yememek için kalanı aşağıya gönderdim gözümün önünden gitsin diye :)

Haklisin tam başlıyorsun diyete gittiğin yerde azicik ye bisey olmaz bu kalorisiz falan şeyler çok duyuyoruz yapacak bişey yok ama cok iyi mantiya asla dayanamam o kadardan bişey olmaz

motivasyon çok önemli canım istersen çıkarırız seni kart minnaklarda devm ederiz senle

G gokyuzundekiturna canm sen eliptik bisiklet yapiyordun canm onlari yaxarmisin cuma cumartesi pazar pazartesi salı ve bugűn yani çarşamba yaptgn eliptik ve varsa baska spor filan dakikasini yaz canm spor grubuna senin puaninida ekliyelim bizim grupdaydin zende SchonerDuft Canm Cumadan MI BaŞlamIŞtk Bu Hafta? Ona gőre G gokyuzundekiturna da eklesin eliptiklerini filan

her çarşamba yeni liste oluşuyor canım
Hiimmm tamam ozman G gokyuzundekiturna canım çarşambadan itibaren imiş çarşambadan beri yaptgn eliptik vs. Ne varsa yazarmısın ekliyelim bir de bugűn başlayacak olan yeni hafta için spor grubunda olmak istiyormusun canm?

magickk tatlm çarşamdan çarşambaya imiş zaten sporlar canm ozman bizde an itibari ile başladk tamam mı sen bolgesellere ağırlık veriyorsun bende sadece cardiyo çesitlerinden yapyrm
Tamam canim önce cardiyo yapiyorum ardindan bir gün kol bir gün göbek bu şekilde ilerliycem tabi ki basen

Tamam canim önce cardiyo yapiyorum ardindan bir gün kol bir gün göbek bu şekilde ilerliycem tabi ki basen
Günlük en az 10 dk olsun bolgesele ayiricam canım ama oncesi cardiyo benimde yapmam lazım dorisin videolariyla ilerlemeyi düşünüyorum bir sürü var içinden kendime uygununu seçip yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…