- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.461
evet kasın vücutta kapattığı daha az.Kızlar kas ve yağ kaybı ile ilgilide mezure ile anlaşılacağını sœylemiştim merak edenler için onu size resimlede açıklym vucutta yağın kapladığı alan daha geniştir işte aynı ağırlıkta yağ ve kasın farkıEki Görüntüle 2227891 Eki Görüntüle 2227892
Aynen canm onumuzdeki hafta yani cuma tarti sonrasi başlyoruz tamam mıAynen geçen seneki hatayi yapma artik öyle dedin dayanamadin dur biraz sabret seni 65 lere falan getirelim ondan sonra bu arada bölgesel gerçekten insani zorluyor sen şu an bolca kardiyo yap canim asıl ben bölgesel yapmalıyım sıkılasmam lazım ama üstümdeki ödemi atmaya çalışıyorum
motivasyon olarak çok iyiyim cnm bu hafta migren istisnası oldu ama dediğin gibi aktif olmaya da gayret ediyorum inşallah kırıcam cnm bu tututkluğu teşekkür ederim destekleriniz için normalde bu hafta kopar yerdim ama burası beni etkiliyor ciddenyaa grubu nasıl olumsuz etkileriz biliyor musun , hiç aktif olmazsın kilo vermezsin sürekli kaçamak yparsın sporun olmaz o zaman burda olumsuz etki oluşturursun. sen 1 aydır belki daha fazla çok emek verdin düzenli spora başladın en önemlisi . önceden bu kadar düzenli spor yapmıyordun .
evet cnm bi nokta var orayı kırıp hızlanıcm bi tane de ilaç var bu ayki kontrolümde bırakmak istediğimi söyleyecem zaten geçici verdi doktor cmtesi de endokrine baktırcam değerlerime bi de mamografi çekilcem bakalım haftaya daha güzel olur inşallahaslında şu an hafif kaçamaklarla korumadaysan ideal kilona inene kadar dişini sıkıp (çok değil 1 ayda 58 e inersin) daha sonra hafif kaçamaklarına devam etsen
bende aynı şekilde şimdiki kilom ideal kilom olsa çok güzel korurdum 4-5 aydır aynı kilolarda gidip geliyorum çünkü, ama ne yazıkki ideal kilomdan biraz uzağım
ayrıca diyetisyenle zayıfladığın için 63 den daha ince gösteriyosundur
Canım mantıyı 3 kaşıkla kalabilmişsin tebrikler ben aynı durumla kalsam dayanamayp bir tabak yiyebilirdim canm emzirdiğin halde çok iradelisin tebrik ederim seni
Canım hayatımızı çorba salata ile geçirecek değiliz ya, daha eve un alıp çocuklarına kekler, pastalar pişireceksin. Önemli olan dengeyi kurabilmek. Yediğin kadar spor yapmaya çalışırsın, ertesi gün daha fresh beslenirsin. Hem azıcık yemişsin zaten.
AnlastikAynen canm onumuzdeki hafta yani cuma tarti sonrasi başlyoruz tamam mısen dűzenli bőlgesel yapıyorsun bende cardiyo yapıyorum tamam mı
Haklisin tam başlıyorsun diyete gittiğin yerde azicik ye bisey olmaz bu kalorisiz falan şeyler çok duyuyoruz yapacak bişey yok ama cok iyi mantiya asla dayanamam o kadardan bişey olmazYok çok ısrar ettilerde yemedim kızımla beraber bir tabakta 3 kaşık yedim. Hani insan tam spordu diyetti düzen kuruyor ya işte böyle kaçamak olunca cuma günü sis oluyorum bu sefer. Zaten regl kaldı 3 gün onunda şişliği var başladım şişmeye.
motivasyon çok önemli canım istersen çıkarırız seni kart minnaklarda devm ederiz senlemotivasyon olarak çok iyiyim cnm bu hafta migren istisnası oldu ama dediğin gibi aktif olmaya da gayret ediyorum inşallah kırıcam cnm bu tututkluğu teşekkür ederim destekleriniz için normalde bu hafta kopar yerdim ama burası beni etkiliyor cidden
tmm cnm bakayım damotivasyon çok önemli canım istersen çıkarırız seni kart minnaklarda devm ederiz senle
her çarşamba yeni liste oluşuyor canımG gokyuzundekiturna canm sen eliptik bisiklet yapiyordun canm onlari yaxarmisin cuma cumartesi pazar pazartesi salı ve bugűn yani çarşamba yaptgn eliptik ve varsa baska spor filan dakikasini yaz canm spor grubuna senin puaninida ekliyelim bizim grupdaydin zendeSchonerDuft Canm Cumadan MI BaŞlamIŞtk Bu Hafta? Ona gőre G gokyuzundekiturna da eklesin eliptiklerini filan
Hiimmm tamam ozman G gokyuzundekiturna canım çarşambadan itibaren imiş çarşambadan beri yaptgn eliptik vs. Ne varsa yazarmısın ekliyelim bir de bugűn başlayacak olan yeni hafta için spor grubunda olmak istiyormusun canm?her çarşamba yeni liste oluşuyor canım
Tamam canim önce cardiyo yapiyorum ardindan bir gün kol bir gün göbek bu şekilde ilerliycem tabi ki basenmagickk tatlm çarşamdan çarşambaya imiş zaten sporlar canm ozman bizde an itibari ile başladk tamam mı sen bolgesellere ağırlık veriyorsun bende sadece cardiyo çesitlerinden yapyrm
Günlük en az 10 dk olsun bolgesele ayiricam canım ama oncesi cardiyo benimde yapmam lazım dorisin videolariyla ilerlemeyi düşünüyorum bir sürü var içinden kendime uygununu seçip yapicamTamam canim önce cardiyo yapiyorum ardindan bir gün kol bir gün göbek bu şekilde ilerliycem tabi ki basen
Bugünün çarşamba olduğunu unuttum desem guler misiniz bana
Bugünün çarşamba olduğunu unuttum desem guler misiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?