- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #299.541
Kızlar bu hafta ne oldu bőyle herkes dőkűlűyor herkes umutsuz
Bugun gordugum kadarıyla bende dahil herkesin tek umudu sabah sabit çıkabilmekBenim geçen hafta kızım hastaydı. Bu hafta düzenler sasti birde regl oldum sisligim var ben korusam pazartesiyi bana yeter.
Tabi canim işte bu yaniEvt canm işte dünmagickk ile bizde onu konuşuyorduk çok hata ettim pişman oldum hani 60-62 kilo filan olsam diyim kilo gitmesin sorun diil kas artsın daha iyi hem bedenim kuculur hem vucut sıkı gergin daha gűzel olur ama 70kilo iken yapılcak şey diil di bu cok hata ettim çok pişman oldum bidaha yapmam zaten dűn hiç spor yapmadm vucudu dinlendirdim ama bőlgeselleri direk bırakdm yani bugun ve diğer gűnler artk sadece cardio çeşitleri yapıcam bisiklet,koşu,yűrűyűş,zıplama,dans vs. gibi cardio çeşitleri dışında yapmıycam canm en az 5kilo daha vermeden bőlgesel eklememe kararı aldm sadece yağ yakıcı cardiolar ile devam
Maşallahhh menüye bakkk sabah gelsin eksilerrrrrrBugün
Kahvalti omlet biraz peynir 6 zeytin
Ara 1 portakal
Akşam yogurtlu sote karnibahar
Spor 40 dk doris 160 puanSchonerDuft
Canm spor puanımızı kendimiz ekliyoruz az őnce ben son alıntıyı yapmıştm bu baftanın listesi olan listeye ekle bugunki puanini canm bu arada menü harikaBugün
Kahvalti omlet biraz peynir 6 zeytin
Ara 1 portakal
Akşam yogurtlu sote karnibahar
Spor 40 dk doris 160 puanSchonerDuft
InşallahMaşallahhh menüye bakkk sabah gelsin eksilerrrrrr
Tmm canımCanm spor puanımızı kendimiz ekliyoruz az őnce ben son alıntıyı yapmıştm bu baftanın listesi olan listeye ekle bugunki puanini canm bu arada menü harika
[/QUOTE][/QUOTE]23/01/2019 29/01/2019
SPOR LİSTESİ
UN ÇUVALLARI
ELF_LR35
yellow girl = 205
magickk 160+
tgb1907
SchonerDuft 150+
gokyuzundekiturna
Kmsl Hnd
buzmavileylak
PATATES ÇUVALLARI
Ocean
drdotty
sena zeynep
Buki_89
Milana firuze 280+64
nihaaal
orkide1453
Bir garip
herkes son listeyi alıntı yaparak sporunu eklesin kızlar
Ya kızlar bende hiç tik yok zayıflama konusunda yarın tartıdan korkuyorum sömestr bana yaramadı oğlan evde olunca birde misafir geldi offf ne güzel gidiyordum dün bugün sporda yapamadim hepinizden özür diliyorum
Kızlar bu hafta ne oldu bőyle herkes dőkűlűyor herkes umutsuz
Bugun gordugum kadarıyla bende dahil herkesin tek umudu sabah sabit çıkabilmekkimsenin kilo verme umudu yok kőtű bir hafta oldu hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?