- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.541
Ya ben çocukla sporu zor yapıyorum sen nasıl yapıyorsun benim oğlanda 4 aylık eylülün sonunda doğdu evde annem olmasına rağmen zorlaniyorum bana bir tiyo verin sonuncu olmayayim
İstedikten sonra zaman yaratıyoruz ya... bazen benim kızım hiç uyumuyor ama o zamanda sürekli kucağımda spor yapmış gibi oluyorum... doktora da götürdüm diş çıkarıyormuş huysuzluğu Boğaz ağrısı ondan dedi... şimdi uyutuyorum birazdan Leslie yapıcamYavrum bir değil ki tam iki tane bir de 4 yaşında kızım var küçüğü uyutuyorum o ara yemeği ocağa koyuyorum kızımın gün içinde bir saat tablet hakkı var ona tableti veriyorum bende bu sürede sporumu yapıyorum.
İ
İstedikten sonra zaman yaratıyoruz ya... bazen benim kızım hiç uyumuyor ama o zamanda sürekli kucağımda spor yapmış gibi oluyorum... doktora da götürdüm diş çıkarıyormuş huysuzluğu Boğaz ağrısı ondan dedi... şimdi uyutuyorum birazdan Leslie yapıcam
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Allah gönlüne göre versinMerhaba canim iyi olmaya calisiyorum cok kg aldim ve iki haftada 3,2 kg verdim bu vc ilgili bide tedavide kullandigim ilactan ins devami gelir ve yeniden diyete başladım,tedavim bu ay baslayamadim yumurta olmadigi icin onun şokunu atlatmaya çalışıyorum ee birazda hormonlarim alt üst oldu bu hafta aglamakli gecirdim :)) bende durum bu,senin kg verdigini gorunce banada azim geldi sevindim senin adına..hayirli cumalar
Sanki sağlık sebeple olduğu için girebiliyorum diye hatırlıyordum Ama o kiloyuda kısa sürede vermeye çalışırım1 kiloyu vermeden giremezsin ki canım uzne ayrıldığın kilo da olman lazım
hata derken baktım da göremedim. birşeySchonerDuft
Kuzum listemde bi sorun mu var benim mi hatam oldu çocuklar uyuyunca kontrol edebilirim ancak.
Öncesinde uygun olursanız bakar mısınız
doğru girersin o zaman ama nasıl ayırdık izine ona bakmam lazım sağlık nedeni demişmiydikSanki sağlık sebeple olduğu için girebiliyorum diye hatırlıyordum Ama o kiloyuda kısa sürede vermeye çalışırım
Doğru canım haklısın önce sağlıkOlsun canım hastalığın geçsin verirsin yeter ki sağlıklı ol
hiç sorma canım tartılmıyorum korkudan annemler burda hiç dikkat edemiyorum gittiğinin ertesi günü hemen başlıyorumTuba ne durumdasin
kuzum arada olur öle takılma sen bebişlerine ve kendine odaklanKuzucuğum çocuklar hasta ben hastayım. En küçük hep benim kucağımda kalmak istiyor, memeye yapışık, duş bile alamadım bugün. Arasıra bakmaya çalışıyorum 1-2 mesaj okuyamadan yine ağlıyor benimki.
Çok öpüyorum, toparlansınlar biraz görüşürüz.
Bu arada bu hafta yüzmeye gidemedim, Pazartesi’ye kadarda hiç gidemem yani spor puanım sıfır (0) sonuncu ben oldum. Ama haftaya korkun benden. Beslenmemede dikkat edemedim, ne varsa onu yiyoruz bu hafta. Sanırım diyet sürecimde ilk kez artı geleceğim herkesten özür dilerim.SchonerDuft
kız hani artıdaydın sen***14.Takım 607.Etap ***
Masal3487 (58,00///%)
Buki_89 (65,00/64,00/1,0/1,54%)
Ponçikbirgelincik (64,7/65/+0,3/-%0,46)
drdotty(72,4/71,8/0,6/%0,83)
Kmsl Hnd (66.6/65.5/1,1/1,65)
gokyuzundekiturna(70,7///)
Milana firuze(67,90///%) sabit.
nihaaal (67.3//%)
ELF_LR35 (99,90/99,00/0.90/)
sena zeynep(63,80/62,50/1,3/%1,63)B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00
masal sabitti canım
Düzelttim canım sevgiyi silmişim alıntılarken düzelttimhata derken baktım da göremedim. birşey
doğru girersin o zaman ama nasıl ayırdık izine ona bakmam lazım sağlık nedeni demişmiydik
Artı gelirim diye düşünüyordum biraz ballı çaylar portakallar fazlaca yedim ama şanslıyım galibakız hani artıdaydın sen
yaa hayranım şu dikkat etmeden de kilo veriyor olmanakaşı bi taraflarını
alalaım mı o zaman ne dersinDüzelttim canım sevgiyi silmişim alıntılarken düzelttim
Nidsaliyi sağlık nedeniyle ayırdık girebiliyor
Artı gelirim diye düşünüyordum biraz ballı çaylar portakallar fazlaca yedim ama şanslıyım galiba
beni hiç sorm a ya tartıldım wcye çıkmamıştım felakettisağol canm inslh gűnűm şaşmaz ise hafta sonu regle olucam ce cumaya kadar da reglem bitip şişliğm gitmiş olucağı için gene gűzel dűşűş olabilir diye dűşűnűyorum inslh őyle olur sen tartldın mı canm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?