Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya ben çocukla sporu zor yapıyorum sen nasıl yapıyorsun benim oğlanda 4 aylık eylülün sonunda doğdu evde annem olmasına rağmen zorlaniyorum bana bir tiyo verin sonuncu olmayayim

Yavrum bir değil ki tam iki tane bir de 4 yaşında kızım var küçüğü uyutuyorum o ara yemeği ocağa koyuyorum kızımın gün içinde bir saat tablet hakkı var ona tableti veriyorum bende bu sürede sporumu yapıyorum.

İ
İstedikten sonra zaman yaratıyoruz ya... bazen benim kızım hiç uyumuyor ama o zamanda sürekli kucağımda spor yapmış gibi oluyorum... doktora da götürdüm diş çıkarıyormuş huysuzluğu Boğaz ağrısı ondan dedi... şimdi uyutuyorum birazdan Leslie yapıcam

Haklısın canım yeter ki isteyelim bız istersek her şeyi yapabiliriz

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Allah gönlüne göre versin
Beslenmeme dikkat ediyorum, spor yapamadığım İçin yüzmeye başladım, haftada 4 gün gidiyorum onunda etkisiyle güzel kilo verdim. Bu hafta spor yapamadım yeme içmeyede dikkat edemedim açıkçası ama yine de vermişim.
İnşallah tedavilerin istediğin gibi sonuçlansın sende verirsin

SchonerDuft
Kuzum listemde bi sorun mu var benim mi hatam oldu çocuklar uyuyunca kontrol edebilirim ancak.
Öncesinde uygun olursanız bakar mısınız
hata derken baktım da göremedim. birşey
Sanki sağlık sebeple olduğu için girebiliyorum diye hatırlıyordum Ama o kiloyuda kısa sürede vermeye çalışırım
doğru girersin o zaman ama nasıl ayırdık izine ona bakmam lazım sağlık nedeni demişmiydik

Tuba ne durumdasin
hiç sorma canım tartılmıyorum korkudan annemler burda hiç dikkat edemiyorum gittiğinin ertesi günü hemen başlıyorum
önce bi kabak detoksu yapmayı düşünüyorum sonra diyetisyen beslenmesi şeklinde devam etmeyi düşünüyorum
sen ne alemdesin diyete devam mı

kuzum arada olur öle takılma sen bebişlerine ve kendine odaklan
bu hafta kızlar süper valla bende yoğunluktan yeni bakabildim
çok geçmiş olsun kuzum

kız hani artıdaydın sen
yaa hayranım şu dikkat etmeden de kilo veriyor olmana kaşı bi taraflarını

***14.Takım 607.Etap ***

Masal3487 (58,00///%) sabit
Buki_89 (65,00/64,00/1,0/1,54%)

Ponçikbirgelincik (64,7/65/+0,3/-%0,46)
drdotty(72,4/71,8/0,6/%0,83)
Sevgiclk(74,4///%0)sabit (yüzdesi bölünmedi)

Kmsl Hnd (66.6/65.5/1,1/1,65)
gokyuzundekiturna(70,7///)
Milana firuze(67,90///%) sabit(yüzdesi bölünmedi)
nihaaal (67.3//%)2.kez bildirimde bulunmadı
ELF_LR35 (99,90/99/0,9/%0,90)
sena zeynep(63,80/62,50/1,3/%1,63)B.tarihi:27/12/2018 B.Kilosu:67,70 Hedef K:55,00

hata derken baktım da göremedim. birşey

doğru girersin o zaman ama nasıl ayırdık izine ona bakmam lazım sağlık nedeni demişmiydik
Düzelttim canım sevgiyi silmişim alıntılarken düzelttim
Nidsaliyi sağlık nedeniyle ayırdık girebiliyor
kız hani artıdaydın sen
yaa hayranım şu dikkat etmeden de kilo veriyor olmana kaşı bi taraflarını
Artı gelirim diye düşünüyordum biraz ballı çaylar portakallar fazlaca yedim ama şanslıyım galiba

29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ

yellow girl / 370+205
orkide1453
sena zeynep/380+435+380+330
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+335+

drdotty/
ELF_LR35/150+
aurora_z / 20+20+28
Milana firuze /100

Ocean/ 135 +90+105
Buki_89

beni hiç sorm a ya tartıldım wcye çıkmamıştım felaketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…