- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #300.581
ok canım sevgiyide konuşalım olmazsa haksızlık oluyor sanki ?
listeyi paylaştım kontrol ettim işten çıkıyorum şimdi arada bakarım yine
Geçen haftaki kilo- bu haftaki kilo = A
Ax100=100A
100A/geçen haftaki kilo= yüzden
63,80-62,50=1,3
1,3x100=130
130/63,80=2,037
Haftaya kolayca yaparsın canım
Ananas detoksu benimde cok sevdigim zorlanmadigim bi diyetti bende belki onu da eklerim sonrasindaBen de köydeyim pazar doncem eve pazartesi de diyete ve spora devam ben de ananas detoksu yapsam diyorum
Detoksu mu yapıyoruz hangisini yapıyoruz benimde yapmam lazım yaAnanas detoksu benimde cok sevdigim zorlanmadigim bi diyetti bende belki onu da eklerim sonrasindaverilecek cok kilo var cunku
Ben de ben deDetoksu mu yapıyoruz hangisini yapıyoruz benimde yapmam lazım ya
Eşim tartiya pil almis simdi taktioyyy kıyamam hoşgeldin kilo almaman güzelmiş canım.
Bu aksam son tatli.hakkimi da yicem yarindan itibaren duzene sokcam yemeklerimiBekle bekle sana yetişecem beraber yol alırız kızzzzz
Ay abla çok saol ben öyle olunca hiç bakmadım buraya kusura bakmayın56,10 gr mı çıktın ablam 1 kilo fazlanı böyle algıladım seni listeye aldık bilgin olsun
Ayyyy hadi bakalım başlayalım o zaman kapışmaya... oğlanın dişi çıktı mı bu arada bizim kızın Boğaz’ı ağrıyordu doktora götürdüm diş çıkarıyor dedi çok huysuz ateşi de var bugün hiç emmedi ... arı mamayı katı pişirdim sütümü sağdım yumuşattım biraz içti... inşallah kısa sürede atlatırız....Bu aksam son tatli.hakkimi da yicem yarindan itibaren duzene sokcam yemeklerimi
Eşim tartiya pil almis simdi takti
Kv ye gidiyor musun.Bana bi tek sen cevap verdin bende artik bitek seninle konuscam
Hersey halloldu kuzu sukur tarti alamadim daha ama kv evinde 62 ciktim kilo almiyorm ama vermiyorum da
Alırım canımSchonerDuft canım bu hafta beni spor listesine alır mısın ?
Sağol canımKv ye gidiyor musun.
62 iyi bence
Alırım canım
Kv ye gidiyor musun.
62 iyi bence
Alırım canım
Detoks mu yapacaksın canım sendeBen de ben de
Sıkıntı yok spor yapacak mısınAy abla çok saol ben öyle olunca hiç bakmadım buraya kusura bakmayınaynen dediğin gibiydi kilo
Ay canım aklımda değil desem salıydı sanırımListe ne zaman yenilenecek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?