Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kürtaj sonrası polip var dediler güvendiğim drye gittim i da 3 kere farklı zamanlarda muayene etti 4.ye çağırdı bende gitmemiştim mutlaka denk gelmissindir. Hem o hem idrar yolları sürekli yanıyor hemde özel bölge de beze çıktı onu göster cem epilasyondan sonra oldu belki kıl döndü belki başka bir şey diye kontrol . Medical parktan gelme bir dr belki farklı şeyler söyler diye de umut ediyorum kalite için özellikle
geçmiş olsun cnm stres yapma o bezeden bende de oldu mercimek kadar ama iç kısımda kıl dönmesi değildi bikaç gün sonra kendi kendine baya kanadı

Günaydın kızlar bugün dr kontrolüm var çok tedirginim
Hayırlı haberlerle gel canım
Geçmiş olsun
doğru diyosun inşallah planlıyorum diyeyim o zaman :KK70: haftasonu misafirlerim vardı bi dolu onlar gitti akşam başka geldi :KK70: kahvaltıda yarım dilim kek bi dilim börek yemiş olabilirim:olamaz: ama hiç bişey kalmadı çok şükür bunla atlattığıma şükrediyorum:KK70:

ya bende bi anormallik yok aslında sadece 5 gün gecikti oda ben çok stresliydim bu ay ondan olmuş olabilir geçtiğimiz ayda ilaçlardan oldu bundan sonraki ay düzene girceğini düşünüyorum boşuna o ilaçlardan kullanmak istemiyrum soğan kürü yapıcam ilaçlar bana çok korkutucu geliyoro_O
Gebelik durumunda soğan kürü düşüğe sebep oluyormuş.yani kesin negatif olduğundan emin olmalısın.

Hayırlı haberlerle gel canım
Geçmiş olsun

Gebelik durumunda soğan kürü düşüğe sebep oluyormuş.yani kesin negatif olduğundan emin olmalısın.
yok gebelik eşim gittikten sonra 2 kez regl oldum eminim yani

poncık çok az görünüyorsun daha çok gel
evet farkındayım daha fazla görüncem artık inşallah canım:dua:

Benide hiç etkilemez hatta vücudu sarsıyo gibi uzun süredir hiç yapmadım bende cesaret edemiyorum artık:110:
Bu detoks için çok iddialı yorumlar vardı bakalım ben de çok ümitli değilim ama.
Ispanak olduğu için yararlı olur diye düşündüm,iki haftadır sabitim belki bir hareketlenme olur diye umud ediyorum

Iyiyim bende canım bir selam vereyim dedim uzun zamandır ugramamıstım :KK60:

İyi olmuş canım zorluyoruz bakalım cumaya gorucez ne kadar verdik :KK48: sabah akşam spor yapıyorum günde iki vakit harcayıp bakalım bu hafta ne kadar vermiş olucam:KK6:

İyi olmuş canım zorluyoruz bakalım cumaya gorucez ne kadar verdik :KK48: sabah akşam spor yapıyorum günde iki vakit harcayıp bakalım bu hafta ne kadar vermiş olucam:KK6:
Görüyorum arada güzel gidiyorsun canım sporlarında güzel inşallah hedefine ulasıp mezun olursun :)

Günaydin kızlar :KK49: kahvemi içtim sporumu yaptım kahvaltımı yaptim. Şimdi de ikinci posta spor yapacagim:eek: ben bu ay ikinciye regl oldum:olamaz: hem şişlik hem ağrım var :KK35:
Maşallah ben hala olmam gerkeni olamadım :KK70: gece de çok ağrım oldu ama gene yok gelmedi stresden galiba

Back
X