- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #300.801
1 saat yűrűyűş 60puan
1saat bisiklet 180puan
Toplam=240 puan
1saat bisiklet 180puan
Toplam=240 puan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat yűrűyűş 60puan
1saat bisiklet 180puan
Toplam=240 puan
Tebrik ediyorum azmin süper kendime de senin azminden diliyorumAslında kilo vermek ne kadar uzun bir süreç gibi gelmişti bana, ne kadar az olmuş bir yıl olmuş ya ama o anlar var ya, mesela yemeğe gidiliyor, siz sadece çorba veya yarım porsiyon tencere yemeği istiyosunuz onu yavaş yavaş yiyosunuz ya da canınız bişi istiyor yesem mi yemesem mi diye arada kalıyorsunuz, kısacası sözde değil özde sabretmişim ben, ciddi anlamda emek verdiğimi düşünüyorum eksik olduğum nokta spor oldu biraz sanırım onu yapsam daha hızlı verirdim ama spora çok vakit ayıramadım, ben birde işhatlıyımdır kızlar, iyi de yemek yaparım, bir kere eşim şey demişti anaa gökyüzü kamyoncular gibi işhahlı yiyosun, hani onlar en iyi yemekleri en iyi yerde bulur afiyetle yerler aynen , bir tüm ekmeği gömerdim tabağımı sünnetlemeden bırakmazdım:) gece hiç üşenmezdim, geç saatte acıkırsam kalkar hazırlardım yerdim..
29/01/2019 - 05/02/2019 SPOR LİSTESİ
yellow girl / 370+205+135+100
orkide1453/
sena zeynep/380+435+380+330+265
SchonerDuft/ 75+
Kmsl Hnd /210+393+285+335+
drdotty/
ELF_LR35/150+380+100
aurora_z / 20+20+28+20+40
Milana firuze /100
Ocean/ 135 +90+105
Buki_89/
Çok güzel olmuşSabah: 3 çeri domates iki dilim keçi peyniri bir haşlanmış yumurta 1 parça salam biraz tahin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara: yarım muz bir bardak rezene.
Öğlen: buharda pişmiş brokoli karnabahar havuç ve Brüksel lahanası dan salata. Bir kase yoğurt 2 kaşık mantar sote.
Akşam: yeşil salata, ayran. 3,5 lt su.
Afiyet olsun canımSabah: 3 çeri domates iki dilim keçi peyniri bir haşlanmış yumurta 1 parça salam biraz tahin iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara: yarım muz bir bardak rezene.
Öğlen: buharda pişmiş brokoli karnabahar havuç ve Brüksel lahanası dan salata. Bir kase yoğurt 2 kaşık mantar sote.
Akşam: yeşil salata, ayran. 3,5 lt su.
Menün doyurucu olur dayanabilir aslındaİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ben bugün ıspanak detoksuna başladım o nedenle menumu yazmiycam, 3 gün uygulanıyor,tabi dayanabilirsem bugün fena değildi,ıspanağı çok severim zor olmadı
Sporumu yazayım
6 bin adım
100 sguat
200 yan hareket
150 mekik
150 bacak hareketi
150 ip atlama
Çokta doyurucu değil aslında şuan felaket acım ama dayanicamMenün doyurucu olur dayanabilir aslında
Herkese merhabahaftasonu misafir temizlik falan derken uğrayamadım Ama gramda olsa gitmiş
Yemeğide bugün erken yedim menüyüde yazayım ben
Sabah
-1 mandalina
Öğle
-süt, mısır gevreği
Akşam
- 1 kepçe şehriye çorbası, 4 kaşık pırasa, yoğurt
Ara
- sade Türk kahvesi, çay
Su: 2 lt
Spor: yok
İki gün temizlik yapınca bugün biraz oturayım diye düşündümsabahta dişçiye gittiğim için kahvaltı vaktim olmadı aç kalmamak için mandalina yedim
bugünde böyle geçti
![]()
Hadi ya 21 gibi 1 çay bardağı tarçınlı süt içsen nasıl olur aslında 200 ml.daha idealÇokta doyurucu değil aslında şuan felaket acım ama dayanicam
Zaten detoksta dokuz gibi bir çay bardağı süt var içinde birer çay kaşığı,zencefil,zerdeçal,tarçın konuluyorHadi ya 21 gibi 1 çay bardağı tarçınlı süt içsen nasıl olur aslında 200 ml.daha ideal