Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ananasimi aldım fındığımı aldım evde sütüm yumurtam peynirim var bir süzme yoğurdum kaldı onu ds yarın alırım pazartesiye kadar tartılmayacam bakalım 68 i görecem mi :işsiz:
Ananas detoksu mu bu canım bende yaptım ilk günden fiyasko :KK70:daha beter yedim bu detokslar bana iyi gelmiyor :confused:

Aayyy heves yaptm ve karar verdim bu hafta dukan ve ketojenik diyet tarzı beslenmeye çalışıcam kızlar tam uyamasam da elimden geldiğince uymaya çalscam ve her gűn dukan birası içicem bakalm spor la birlikte bana 2 kilo attırıcak mı çok heveslendim :KK76: hemen sabah olsun:KK76:

Ananas detoksu mu bu canım bende yaptım ilk günden fiyasko :KK70:daha beter yedim bu detokslar bana iyi gelmiyor :confused:
Hadi ya bana iyi geliyor genelde duraklama döneminde yapıyorum.
Canm ben rahat içtim valla
Iy nasıl içebiliyorsunuz şaşırıyorum vala
Aayyy heves yaptm ve karar verdim bu hafta dukan ve ketojenik diyet tarzı beslenmeye çalışıcam kızlar tam uyamasam da elimden geldiğince uymaya çalscam ve her gűn dukan birası içicem bakalm spor la birlikte bana 2 kilo attırıcak mı çok heveslendim :KK76: hemen sabah olsun:KK76:
Yaaa iyi geleceğini düşünüyorsan yap canım. Hadi bu hafta 2 kilo vereceğiz rekor kıracağız

Hadi ya bana iyi geliyor genelde duraklama döneminde yapıyorum.

Iy nasıl içebiliyorsunuz şaşırıyorum vala

Yaaa iyi geleceğini düşünüyorsan yap canım. Hadi bu hafta 2 kilo vereceğiz rekor kıracağız
:KK5: tamam canm şimdi ketojenim için fit ekran uygulaması indirdim makro mikro hesabı kolay olur ve insallh vucudu da ketoya sokarm boylece obur haftalar da cok rahat kilo verebilirim :rapci: cumaya rekor bizde:KK5:

:KK5: tamam canm şimdi ketojenim için fit ekran uygulaması indirdim makro mikro hesabı kolay olur ve insallh vucudu da ketoya sokarm boylece obur haftalar da cok rahat kilo verebilirim :rapci: cumaya rekor bizde:KK5:
Şu dükan birasini merak ettim çok duydum yapanları hiç yapmadım ama sen başla canım pazartesiye sonucun belli olur burdan haber verirsin merak ediyorum çok iyi sonuç alırsın inşallah belki bende yaparim senin sonucunu duyunca haftaya regl de olucam belki faydasi olur

Rica canım seabahar a da mesaj atarım sevgi ve nihal için atmadıysan
Atabilirsin canım ben atmadım, walla yine mi diyeceksin ama ben bu sabah bir ameliyat daha olacağım, moralim bozuk uykuda tutmadı. Çocuklarla ablam ilgilenecek, evide taşıyoruz. Ben hastanedeyken evim taşınacak. Düşün artık durumu. Aslında benim sağlık nedeniyle izne ayrılmam uygun olurdu , ama düşünemedim, geç kaldık şimdi.

Atabilirsin canım ben atmadım, walla yine mi diyeceksin ama ben bu sabah bir ameliyat daha olacağım, moralim bozuk uykuda tutmadı. Çocuklarla ablam ilgilenecek, evide taşıyoruz. Ben hastanedeyken evim taşınacak. Düşün artık durumu. Aslında benim sağlık nedeniyle izne ayrılmam uygun olurdu , ama düşünemedim, geç kaldık şimdi.
Geçmiş olsun canım,inşallah güzel gecer ameliyatin,sağlık herşeyden onemli

Şu dükan birasini merak ettim çok duydum yapanları hiç yapmadım ama sen başla canım pazartesiye sonucun belli olur burdan haber verirsin merak ediyorum çok iyi sonuç alırsın inşallah belki bende yaparim senin sonucunu duyunca haftaya regl de olucam belki faydasi olur
Tamam canm ;) bende ilk kez yapyrm ;) dűn ilk kez içtim canm bugűn tekrar yapıcam

Geçmiş olsun canm

Tamam canm ama gidip gelip iciyorum galiba bitircem çűnki bu kadar spor yapıp bide bol su ve bunu içince çok tuvalete çıkmaya başladm ondan mottive oldum gidip gelip iciyorum :-)
Canım günaydın pazartesi 63.4 bugün kaçın biliyor musun 63.1 ve diyetsiz neyse yediklerini yazmıcam motivasyon bozulmasın bu dükan birasıyla oldi bide hatırlıyorsan kaç hafta cardio yaptım kilo gitmemişti hepsi sanırım bi anda etki ettti tabi tuvalete çıkmanın da etkisi düzenli beslenme ve spora başlıyorum çok motive oldum ve dükan birası tabi ki

Yok yazarım hemen sen niye hastasın ya o evden çıkmanıza mutlu oldum hiç iyi gelmedi size ne ameliyatı olacaksın kuzum

Gecmis olsun canım

Geçmiş olsun kuzum en kısa zamanda sağlıklı olursun inşallah.

Kahvaltını yaptın mı. Keto diyeti kavrayamadım bir türlü belki senden kaparım birşeyler. Valla bizde :KK5:
Günaydın kızlar :KK200:

Aksam yemeginde kaçamak yaptim mercimekli köfte yedim ama sabaha kadar uyutmadi,afedersiniz çok fena gaz yaptı ben de:KK43: uzun bir süre mercimekli köfte yemem herhalde
Gündüz yendiği zaman bile ağır geliyor sen akşam yemişsin fena ediyor mideyi de bağırsağı da .bugün biraz kimyonlu su iç rahatlarsın

Back
X