- Konu Sahibi Pinarbartu
- #301.341
Sabah
Yogurtlu yulaf
Oglen
Tarhana 2 tabak
Aksam tarhana sebze kavurma
Aralarda cevız
Yogurtlu yulaf
Oglen
Tarhana 2 tabak
Aksam tarhana sebze kavurma
Aralarda cevız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam ile öğlen yer değiştirse iyi olurduSabah
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Yesillki
1 dilim ekmek
Ara
Elma
2 si nir arada kahve
Aksam
1 tabak lahana sarmasi
Yogurtlu kereviz salatasi
Domates
Ara
Balli limonlu zencefilli cay
Su 3 litre
Öğlen YÖK ki kızzzzzzAkşam ile öğlen yer değiştirse iyi olurdu
Tamam canmblonde ambition menünü beğendim ekran görüntüsü de aldım gözüm keserse bende 3 5 gün yaparım
Aynen ben şimdi cardio mu yaptım sirilsiklamim dusa gircem ardından normal yeşilçay icicem sabah da bunu yapı cam devam ederiz canım göbek dümdüz olsunCanm iki gűnde farketti remen yaa sűper birşey bu bende yapcam 2-3 hafta yapalm bereber
Sen görürsün sen de o disiplin var canimAynen canim zaman ne kadar cabuk geciyor ...insallah 5 li rakamlari kisa surede gorurumm
Tamam kuzumm ekliyorumblonde ambition canım benim 30 dk cardio ekler misin listeyi takip edemiyorum yanlış alıntı olmasin
Öyle suyla tuketemedim ama akşam ayrana koydum iyi geldiMideden ziyade gaz sancısı için demiştim mideye iyi gelebilir kişiye göre değişir
Iyi gelmesine sevindim canımÖyle suyla tuketemedim ama akşam ayrana koydum iyi geldi
Okuduğumu anlamıyorum hiç iyi değilim oysa öğleni gördüm diyebilirimÖğlen YÖK ki kızzzzzz![]()
Yeşil çayı hiç sevmemKızlar emzirmeyeler dükan birasini bi deneyin hoşunuza giderse yaparsınız tadı iyi değil ama olsun alisirsiniz
Canım şükür çok sık tutmuyor artık aklıma getirmeyeyim de spor u hayatıma oturtmak lazım çok iyi geliyor
Spor da yaptım o da çok iyi geldi,bu ara çok aktif olamadım sen de kilo durumları ne alemde?Iyi gelmesine sevindim canım