- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.121
Ben hamileyken çok aldım 60 kilo ile hamile kalmsdım hatta öncesi evliliğin ilk yılları 58dim bidaha çocuktan önceki kilolarıma dönememek beni de çok yıprattı canm ben de bir türlü istediğim kiloya inemiyorum diye çok üzülüyorumevet cnm ben art arda hamilelik geçridim ikinci 10 kıloyla bitti ama bende kılodan bunaldım hamileyklen cnm etrafımda cis cos çok ve benim enerjim çok düşük bence vermişsin almışsın yorum yapılınca bende etki ediyor geçen hafta soda yeşilçay yaptım şişede gördüler falan yorumlar yapıldı cidden adet de baya iyi sökmüşüt göbeğimde sindi gizli gizli diyet mı yapıyon felan dediler veya yesem hani diyet yapıyordun neden yiyosun veya bişey olmaz lütfen ye deyince etkileniyorum sanırım bide 3 yıldır hep diyet ağzımda ama istediğim kıloya inemedim psıkolojık olarak o da yordu beni milletin içinde
gizli gizli diyet mi yapıyosun ne yaevet cnm ben art arda hamilelik geçridim ikinci 10 kıloyla bitti ama bende kılodan bunaldım hamileyklen cnm etrafımda cis cos çok ve benim enerjim çok düşük bence vermişsin almışsın yorum yapılınca bende etki ediyor geçen hafta soda yeşilçay yaptım şişede gördüler falan yorumlar yapıldı cidden adet de baya iyi sökmüşüt göbeğimde sindi gizli gizli diyet mı yapıyon felan dediler veya yesem hani diyet yapıyordun neden yiyosun veya bişey olmaz lütfen ye deyince etkileniyorum sanırım bide 3 yıldır hep diyet ağzımda ama istediğim kıloya inemedim psıkolojık olarak o da yordu beni milletin içinde
cnm kılon değil verme hızın önemli bence benim en az 1 ay sekersiz meyvesiz bulgursuz ekmeksiz bi programla kırmam lazım 21 gn yaptım 3 kılo vermiştim amaaaa amaaa çok var işteBen hamileyken çok aldım 60 kilo ile hamile kalmsdım hatta öncesi evliliğin ilk yılları 58dim bidaha çocuktan önceki kilolarıma dönememek beni de çok yıprattı canm ben de bir türlü istediğim kiloya inemiyorum diye çok üzülüyorumhadi artk 4ümüzde bir olalım verelim şunları tugbaFB SchonerDuft hem 3müzün kilosu da aynı hepberaber pes etmeden yaza kadar devam edelim bu sefer olur mu orkide1453 4ümüzde bu yaz mutlu olalım artk sen gene hedefe bizden baya yakınsın canm
ya art niyetli değil kimse ama konusu çok geçiyor ondan bana zayıflamışsın deseler ben ertesi gün artı çıkıyorum inan ki bak enerjim kötü heraldegizli gizli diyet mi yapıyosun ne ya
korumada bile insanlar abarttıklarında ertesi gün dengeleyici şeyler yapıyorlar öle dediklerinde sende hafta sonu abarttım ondan dikkat edicem de geç
bizim iş yerinde Allahtan herkes diyette (ama bizimkiler her zmaan böleydi hani zayıf olup glutensizdi,şekersizdi beslenenler varya onlardan işte) o nedenle ben sırıtmıyorum sadece yemediğimde şaşırıyorlar o kadar
bence önce sen kararlı ol insanların lafına bakma bir de diyetteyim diyetteyim modunda gezme lütfen
Canm bakcnm kılon değil verme hızın önemli bence benim en az 1 ay sekersiz meyvesiz bulgursuz ekmeksiz bi programla kırmam lazım 21 gn yaptım 3 kılo vermiştim amaaaa amaaa çok var işte
Sağol canım ya sende bu sefer öylesin kararlisin olacak yani inaniyorum tartıldım ve inanamadım çünkü baya düşmüşüm şok oldum canım nasıl bir vücudum var benim anlayamadım cumaya sanmıyorum yine fazla çıkıcammagickk nazlan canm ? Sen tartıldın mı ? Ama senden şüphem yok zaten sen hedefe kesin varıcaksn canm geçen yılda öyle diyorsun ve mezun olmuştun bu yıl da öyle 2.kez mezun olacaksın gidişatından belli ve hedefe de zaten yakınsın canm senden eminim o yüzden
karatay benim kahvaltıyı erken yapmamdan kötü oluyor kurumda gec kahvaltı yapmam ahatsız ediyor beni vatandaş çok geliyor küçük oda gibi bi yerde çalışsam dikkat çekmem deCanm bakmagickk de genelde hep karatay yapar kilosunun çoğunu onla verip mezun olmuştu o da şimdi daha da vermek istiyor 60ların altına inmek istiyor gene karatay ağırlıklı besleniyor şuan kilonuzda aynı mesela sporunuzda yakın yapıyorsunuz onunla birlikte karatay yapabilirsiniz bence
Sağol canım ya sende bu sefer öylesin kararlisin olacak yani inaniyorum tartıldım ve inanamadım çünkü baya düşmüşüm şok oldum canım nasıl bir vücudum var benim anlayamadım cumaya sanmıyorum yine fazla çıkıcam
bide kılo vermek isteyen çok ama diyet yapmıyorlar ondan da ister istemez aldın verdin çok konuşuluyor seviyorum arlkadaşlarımı kötü hissettim şimdi kendimi ama benim enerjimde bi sıkıntı var çok çabuk etkileniyorum ben biraz bilinçaltına yönelcem sanırımgizli gizli diyet mi yapıyosun ne ya
korumada bile insanlar abarttıklarında ertesi gün dengeleyici şeyler yapıyorlar öle dediklerinde sende hafta sonu abarttım ondan dikkat edicem de geç
bizim iş yerinde Allahtan herkes diyette (ama bizimkiler her zmaan böleydi hani zayıf olup glutensizdi,şekersizdi beslenenler varya onlardan işte) o nedenle ben sırıtmıyorum sadece yemediğimde şaşırıyorlar o kadar
bence önce sen kararlı ol insanların lafına bakma bir de diyetteyim diyetteyim modunda gezme lütfen
Canım dedim ya şok oldum çok enteresan hala inanamadım iki kere tartıldım birde regl oldum düşün 61.6 off nazar deyecek şimdi bak gör cumaya 62 ye fırlarımayyy kaç çıktın söyle çoook merak ettimm
hah ben de verdim şu kılodayım dedim mi tartıda artı çıkıyorum işte beni anlıyorsun demiCanım dedim ya şok oldum çok enteresan hala inanamadım iki kere tartıldım birde regl oldum düşün 61.6 off nazar deyecek şimdi bak gör cumaya 62 ye fırlarım
Çalıştığın için kötü canım doğru evde yapabilsen keşke yada ara öğün koy kendine o da olabilir yada 3 öğünkaratay benim kahvaltıyı erken yapmamdan kötü oluyor kurumda gec kahvaltı yapmam ahatsız ediyor beni vatandaş çok geliyor küçük oda gibi bi yerde çalışsam dikkat çekmem de
Ya canım hep böyle oldu cumada ne varsa hep artı çıkarım ertesi gün düşerim böyle garip bişeyhah ben de verdim şu kılodayım dedim mi tartıda artı çıkıyorum işte beni anlıyorsun demi
Aayy çok sevindimCanım dedim ya şok oldum çok enteresan hala inanamadım iki kere tartıldım birde regl oldum düşün 61.6 off nazar deyecek şimdi bak gör cumaya 62 ye fırlarım
heee beni geçersen o sebepten diye de belirtiyorHaha aynen canmşimdi geriye doğru gidelim tekrar bu sefer 10 kilo yu veriyoruz ve ölümüne koruyoruz ona göre birazı ödemdir onun zaten sen başlarsan ilk hafta hızlı düşüş yaşarsın kuzum motive eder seni
ben varım canım 68 i bile kabul ettim hadi de 69 ne yaa bunun sonu bir sonraki hafta 70 yaniBen hamileyken çok aldım 60 kilo ile hamile kalmsdım hatta öncesi evliliğin ilk yılları 58dim bidaha çocuktan önceki kilolarıma dönememek beni de çok yıprattı canm ben de bir türlü istediğim kiloya inemiyorum diye çok üzülüyorumhadi artk 4ümüzde bir olalım verelim şunları tugbaFB SchonerDuft hem 3müzün kilosu da aynı hepberaber pes etmeden yaza kadar devam edelim bu sefer olur mu orkide1453 4ümüzde bu yaz mutlu olalım artk sen gene hedefe bizden baya yakınsın canm
nasıl bi göz var bi kaç kiloyu anlayabiliyorlarya art niyetli değil kimse ama konusu çok geçiyor ondan bana zayıflamışsın deseler ben ertesi gün artı çıkıyorum inan ki bak enerjim kötü heralde
ahaha :) bende gömmedim kız arkadaşlarını banada kötü hissettirme şimdibide kılo vermek isteyen çok ama diyet yapmıyorlar ondan da ister istemez aldın verdin çok konuşuluyor seviyorum arlkadaşlarımı kötü hissettim şimdi kendimi ama benim enerjimde bi sıkıntı var çok çabuk etkileniyorum ben biraz bilinçaltına yönelcem sanırım
Çok sağol canım benim ya inşallah dediğin gibi olur bakalım işte çok uykusuz kalmıştım geçen haftalarda ilaçta kullandım 62 iken 63 kusuru gördüm o yüzden güvenemiyorum garip bi matabolizmam var bir ileri iki geriAayy çok sevindimyok kuzum yok çıkmassın bakliyat çok şişiriyor cumaya kadar kurufasulye,nohut,bulgur filan tuketme ozman daha eksi bile çıkarsın canım tebrik ederim kendim vermiş gibi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?