- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.101
valla bende tartılmıyordum ama nereye kadarben korkumdana rtık tartılmıyorum tuba ne yapacaz kız
çok iyi yapmışın bende senin kilolardayken başlamıştım diyetisyene 2 ayda 10 kilo kadar vermiştim o verdiklerimi almadım ama kendi uyguladıklarımı bir verip bi alıyorumgünaydın kızlar cmts diyetisyene gittim artık diyetesyenle beraber daha sağlam ve güzel k,lo vericem güncel kilom 78.3
10.000 adım :150 puan
30 dk eliptk:120 puan
toplam:270 puan @SchonerDuft
cnm aynen hamilelik olacaksa hemen zayıfla hamileliğin tadını çıkar benim için de acil artık aslında yaz geldi yine aynı kılo istemiyorum ramazana kadar 58 olmak istiyordum inş olurum ama motivasyon şuanda sıfırvalla bende tartılmıyordum ama nereye kadar
2. çocuk düşünmeye başladık ama Allahım nasip ederse bu şekilde bi hamilelik yaşamak istemiyorum
sende yarın tartıl kendine gel
Spor bende de o etkiyi yapıyor canm normal de gececiyken düzenli spor yapınca yattğm gibi uyuyorum sporun her şeye faydası var tabi ben dün gene kız için ataktaydım yoksa çok uykum vardı ama 3gece oldu ondan artk ateş olmaz bu gece rahat ederiz diye düşünüyorum ateş 3gece sürüyor ya hepSorma canım yaa baya uyumusumgün içinde o kadar aktifim ki birde çocuklar iki katı yoruyor yattigim gibi uyuyorum.
Normalde ben gececiyimdir aslında ama yok spor ve çocuklar bende böyle bir etki yapti
Kız ne yaptm sen öyle ben senin kilona ineceğine sen benim kilo ya çıkmışsın
yellow boşver onları sen naptınKızlar eski Türrkiye 2.güzeli yeni şarkı yapan Hera Aslan ı izledinizmi Müge ve Gülşen ile ikinci sayfaya çıktı şimdi tv de şok oldumo nasl bir bel ölçtüler 50 cm çıktı inanılmaz bir 2 karış resmen 50 cm nedir yaa
Yok kız boşvermemyellow boşver onları sen naptın
valla ben cumartesi pazar deli gibiydim hala da öyle hiç motivasyon yokki moralim bozuk kasım dan beri çoktan 3 kılo vermem lazımdı ama vücuduma da yazık al ver al ver kilitliyorYok kız boşvermembide ibret olsun işte o bel 50cm bile olabiliyorsa bizimkisi de gayet rahat 60 yada 65cm olabilir demek ki dimi sen niye tartılmıyorsun bakiim kuzum benim dün ki ödemin çoğu gitmiş gece kızın başında beklerken wc ye çok çıktım ödemi artk bu gece de kalanı atp sabah tekrar 69.2 'yi görmeyi umud ediyorum ki cumaya kadar 68lere geçebileyim şuan nasl uykum var anlatamam ama bu motive ile kondisyon bisikletinin üstündeyim canm
Aynen canm ben de ondan 4kilo verdiğime şükrediyorum çünki benimde metobolizma aşırı yavaşladı bu al verlerdenvalla ben cumartesi pazar deli gibiydim hala da öyle hiç motivasyon yokki moralim bozuk kasım dan beri çoktan 3 kılo vermem lazımdı ama vücuduma da yazık al ver al ver kilitliyor
ilk hamileliğim 74 le başlayıncacnm aynen hamilelik olacaksa hemen zayıfla hamileliğin tadını çıkar benim için de acil artık aslında yaz geldi yine aynı kılo istemiyorum ramazana kadar 58 olmak istiyordum inş olurum ama motivasyon şuanda sıfır
iyi yapmışsın canm inslh iyi olur yaaa 60ların altına düşersin inslhkızlar burd bi yaşam ve sağlık merkezi var demiştim ya ücretsiz aradım 23 marta randevu verdi o zamana 60 olsam keşke o da 5 kılo daha verdirse sırf yağ ölçülerim için gidiyorum ama bakalım
baktım senin geleceğin yok ben senin yanına geliyim dedimKız ne yaptm sen öyle ben senin kilona ineceğine sen benim kilo ya çıkmışsınçabuk toparlan böyle olmaz hemen beraber başlayalm yaz gelmeden 10 kilo atmamız lazım
diyetisyen hizmetimi veriyorlar ücretsizkızlar burd bi yaşam ve sağlık merkezi var demiştim ya ücretsiz aradım 23 marta randevu verdi o zamana 60 olsam keşke o da 5 kılo daha verdirse sırf yağ ölçülerim için gidiyorum ama bakalım
evet cnm ben art arda hamilelik geçridim ikinci 10 kıloyla bitti ama bende kılodan bunaldım hamileyklen cnm etrafımda cis cos çok ve benim enerjim çok düşük bence vermişsin almışsın yorum yapılınca bende etki ediyor geçen hafta soda yeşilçay yaptım şişede gördüler falan yorumlar yapıldı cidden adet de baya iyi sökmüşüt göbeğimde sindi gizli gizli diyet mı yapıyon felan dediler veya yesem hani diyet yapıyordun neden yiyosun veya bişey olmaz lütfen ye deyince etkileniyorum sanırım bide 3 yıldır hep diyet ağzımda ama istediğim kıloya inemedim psıkolojık olarak o da yordu beni milletin içindeilk hamileliğim 74 le başlayıncabunda bari istediğimi giyeyim diyorum sadecik göbüşüm olsun istiyorum (ilk hamilelik gibi 6-7 arası alırsam diye umutta etmiyor değil hani )
sende de bişey eksik ama çözemedim daha aslında isteklisin ama çabuk yeniliyorsun,etrafında cıs cos yiyen çok sanırım ve sende hayır diyemiyorsun
evet cnm arkadaşım tavsşye etti ama 1 ay sonrasına randevu verdiler ben zaten ölçüm için gidicemdiyetisyen hizmetimi veriyorlar ücretsiz
eğer öleyse ne güzel bişiymiş
Haha aynen canmbaktım senin geleceğin yok ben senin yanına geliyim dedim
hem birlikte daha iyi zayıflarız dimi
benim hedefimde 10 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?