- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.821
TABİ Kİ YAZABİLİYORSUN :)mezun olunca buraya istediğimde yazabiliyor muyum canım:)
HAFTA SONU İDARE EDİLİR ÖNEMLİ OLAN HAFTA İÇİ OLMAN VE BİLDİRİMİ ZAMANINDA YAPMAN CUMA BİLİRİMİcumartesi ve pazar evde internetim olmadğı için çok fazla giremem sadece ama hafta içi full burdaym ben girmek isteririm gruba szide alırsanz
Canım senin boy uzun 60 kilo da yok olmayasınAynen canım yaaa bir aya kadar 60 olmak istiyorum inşallah olur
paylaşmadan önce kontrol edecez canım sıkıntı yokSchonerDuft canim adımın yanını doldurdum ama yine bir kontrol edersen sevinirim yanlış olmasin
hele bideblonde ambition ümüz var insanın yiyesi varsa da yemez boğazına dizer
dün arkadaşımız pilav yedi diye demediğini bırakmadı
bende bi kaç kaşıktır diye güzel menü dedim banada nasıl güzel dersin diye demediğini bırakmadı
o nedenle burası güzel güzel
Olur canim inşallahAynen canım yaaa bir aya kadar 60 olmak istiyorum inşallah olur
HarikatugbaFB sabah dan beri uğraşıyorum fotoraf yüklenmiyor yüklenebilirse sonra gene yüklemeye çalışırım ama daha fazla geç kalmadan bildirimimi yapayım canm
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.7
tugbaFB sabah dan beri uğraşıyorum fotoraf yüklenmiyor yüklenebilirse sonra gene yüklemeye çalışırım ama daha fazla geç kalmadan bildirimimi yapayım canm
Arkadaşlar sizden bi ricam var en hayırlı dua tanımadan edilen dua imiş evet burda dert paylaşıyoruz artık az çok tanışıyoruz ama sizden bana dua etmenizi istiyorum mesleki yükselme sınavım var 6 martta yeni belli oldu bu sınavı geçersem bir üst rütbe alabilmek için diğer sınavlara girmeye hak kazanacağım O yüzden bana dua ederseniz sevinirim
Canm çok spor yaıyorsn sen arttırın son zaman lar mekiği filan herşeyi arttrdn zaten ondan yavaşlamsdr kas da oluyor çünki ben de de öyle oluyordu ondan sonra bölgesel yapmayı bırakmsdm ama sen bırakma sen hedefe varmak üzeresin sıkılasman daha önemli zaten kilo azaldı da verilende azalıyor onun etkiside var bence gayet iyi tebriklerEki Görüntüle 2238085 bu hafta 500 gram gitmiş kızlar geçen haftaya göre fazla spor yapmadım
çok şükür ya resmen top gibi olmuştu krnım.wc sorununun çözülmesine sevindim canım
diğer ilaçları ne için kullanıyosun anlamadım işlerini bi kolayla uzun uzun konusuruz
liste içinde aklın kalmasın elimizden geldiği kadar yaparız
zaten gerekli uyarıılar yapıldı herkes en geç 14.00 a kadar göndermiş olur diye umut ediyorum
ediyorum ablam ama wc sorun olunca şişiyor insan 72 oldum yinwİlaçlarla birlikte yeme düzenine çok dikkat et abla kilo aldırmaz inşallah dikkat et kendine
ederim canım hafta sonu esma okuma niyetim vardı senin içinde okurum .Arkadaşlar sizden bi ricam var en hayırlı dua tanımadan edilen dua imiş evet burda dert paylaşıyoruz artık az çok tanışıyoruz ama sizden bana dua etmenizi istiyorum mesleki yükselme sınavım var 6 martta yeni belli oldu bu sınavı geçersem bir üst rütbe alabilmek için diğer sınavlara girmeye hak kazanacağım O yüzden bana dua ederseniz sevinirim
tamam sen mezun olsanda yine burda ol yine yap o yorumlarınıkesinlikle.. yellowcum benim burda tanıdığım çok sevdiğim bi arkadaşım oldu, kendime de çok benzetiyorum, bana da çok destek oldu hakkını nasıl öderiz bilmiyorum, gerçekten ben de eski gurupta menülere çok sert yorumlar yapıodum ben de kahvaltı da kek öğlen reçel acayip sinir oluyodum ki hala öyleyim..aslında böyle eleştiriler insanlara güç veriyor bence ..
tamam canım sevinirimresim paylaşmasını bilmiyorumki canım ama yeni listemi alınca buraya yazarım olur mu
Ben yüzdeyi doğru mu hesaplamışım canım
aynı sorunu bende yaşadım vazgeçtimtugbaFB sabah dan beri uğraşıyorum fotoraf yüklenmiyor yüklenebilirse sonra gene yüklemeye çalışırım ama daha fazla geç kalmadan bildirimimi yapayım canm
Bilmiyorum canım ya iki gün yapmadım zaten çocuklar durmuyor her zaman öyle istediğim gibi yapamıyorum.Canm çok spor yaıyorsn sen arttırın son zaman lar mekiği filan herşeyi arttrdn zaten ondan yavaşlamsdr kas da oluyor çünki ben de de öyle oluyordu ondan sonra bölgesel yapmayı bırakmsdm ama sen bırakma sen hedefe varmak üzeresin sıkılasman daha önemli zaten kilo azaldı da verilende azalıyor onun etkiside var bence gayet iyi tebrikler
bende hefef koyuyorum 66.5Ben yine hedef koyayım kendime başka türlü veremiyorum istediğim gibibir dahaki hafta 59 goreyim kusuratsiz bakalım kısmet tabi 50li sayılara geçelim artik
Süper o zaman öğrendim artık
perfect hesaplamışın
aynı sorunu bende yaşadım vazgeçtim
olsun canım kilo önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?