Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle canım, kilolu olunca insanların elinde bize karşı bi koz oluyo ve fırsatını buldukça ordan vuruyolar, niye kilolu gezelim ki , hem beden hem ruh sağlığımız için gerek yok bence
evet heleki iş yeri ortamı olunca bayanlar da en çok kılodan konuşur ve lafı da ordan vurur dün de ben bişey yaşadım bu konuyla ilgili o da beni hırslandırdı

evet heleki iş yeri ortamı olunca bayanlar da en çok kılodan konuşur ve lafı da ordan vurur dün de ben bişey yaşadım bu konuyla ilgili o da beni hırslandırdı

canım bence de hırslan, bi kere ağzımızı tutmamız lazım,sağlıklı beslenmek şart arada şeytana uyabiliriz, yapacak bişi yok:)

kesinlikle.. yellowcum benim burda tanıdığım çok sevdiğim bi arkadaşım oldu, kendime de çok benzetiyorum, bana da çok destek oldu hakkını nasıl öderiz bilmiyorum, gerçekten ben de eski gurupta menülere çok sert yorumlar yapıodum ben de kahvaltı da kek öğlen reçel acayip sinir oluyodum ki hala öyleyim..aslında böyle eleştiriler insanlara güç veriyor bence ..

Rabia- eğer takıma vakit ayırırım diyorsan bu hafta alalım seni kendine güvenemiyorsan 1 hafta daha beklemeni öneririm devamlılık ve bildirimlerin için
cumartesi ve pazar evde internetim olmadğı için çok fazla giremem sadece ama hafta içi full burdaym ben girmek isteririm gruba szide alırsanz

resim paylaşmasını bilmiyorumki canım ama yeni listemi alınca buraya yazarım olur mu

Ben yüzdeyi doğru mu hesaplamışım canım

tugbaFB sabah dan beri uğraşıyorum fotoraf yüklenmiyor yüklenebilirse sonra gene yüklemeye çalışırım ama daha fazla geç kalmadan bildirimimi yapayım canm

Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.7
bende 69 u görebilecek mym acaba ya tebrik ederm canm

***14.Takım 610.Etap ***

Buki_89 (63.40///%)
Ponçikbirgelincik (65///%) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
Kmsl Hnd (64.7/64.0/0.7/%1.08)
gokyuzundekiturna(67.6/66.5/1.1/%1.63)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (98,20///97.20/ 1/%1.01)
senazeynep(61.40/60,90/0,50/%0,81)
Nidsalii (53.8/51,9/1,9/%3,53)
magickk (62.90/62.2/0.7/%1.11)
Yellow girl (69.10///%)
572. Etapta bildirimsiz 69.1 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 39' a bölündü. 2. takımdan transfer olmak istiyor. MiraFatos isimli üye nick değişikliği
tgb1907(69.10/67.7/1,4/%2.03)
Mezun olan üye geri döndü. Başlama tarihi: 18.02.2019 Başlangıç kilosu: 69.1 Hedef: 60

14.Takım Ortalaması :
[/QUOTE]
SchonerDuft drdotty tugbaFB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…