- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #302.781
çok çok iyi bişey canım 60 larda 500 gram çok iyi bence
ben epeydir hiç konusunu bile açmıyorum ama benimkiler sürekli kılo aldın kılo verdin dedikleri için farkediliyor
Teşekkür ederim canımMİNİK ADAYLARIMIZ
610. ETAP
Ocean (97///%) B.Tarihi:26/12/2018 B.Kilosu:97,50 Hedef K: 75
aurora_z (66.5//%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
mutlurabia (79,00/77.9/1.1/%1.39) B.Tarihi : 06/02/2019 B.Kilosu : 80,00 H.Kilosu
@mutlurabia canım öncelikle tebrik ederim güzel vermişin
öğrenmen açısından kilolarımızı bu şekilde paylaşıyoruz
cnm işte dediğin gibi bizde rahatsızlık içimizde bitmeyince ister işstemez çekiyoruz insanları kendimize istediğimiz kıloya gelince otomatik susar bu konularya aslında ben kimseye verdin aldın demem bana denince sinir oluyorum çünkü, en iyisi kilonu oturtup buna yer vermemek, bana da diyolar artık bırak şu diyet işlerini:) ben de çoktan bıraktım diyorim:)
kesinlikle yaniNeyse şükür yine 60 gördüm ya buda bir şeydir
tebrik ederm canm bu hafta telafi edersinnEki Görüntüle 2238085 bu hafta 500 gram gitmiş kızlar geçen haftaya göre fazla spor yapmadım
sevindim canım tekrar dönüyor olmana
çok güzel kilolar verdin (veriyorsun) bizde faydalanmak isteriz tecrübelerinden
aurora_z (66.5//%) sabit B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 50
bu şekilde yazıyoruz canım
ama sen yaz listeye yukarıdaki gibi
kilo hesabını öğrenemedin onu öğrenmiş olursun
haftayada kilo hesaplamayı öğreneceksin ona göre
Tabi canım çok güzelNeyse şükür yine 60 gördüm ya buda bir şeydir
cnm işte dediğin gibi bizde rahatsızlık içimizde bitmeyince ister işstemez çekiyoruz insanları kendimize istediğimiz kıloya gelince otomatik susar bu konularbu yıl tamam inş ramazana kadar iyi verelim mide o zamana küçülüğrse oruç da kolay olur ekstra ödemler de gider uzun süre açlıkta
Canım başlangıç kilona bakınca çok güzel zayıflamışsın seni tebrik ederim gerçektenkesinlikle canım, kilolu olunca insanların elinde bize karşı bi koz oluyo ve fırsatını buldukça ordan vuruyolar, niye kilolu gezelim ki , hem beden hem ruh sağlığımız için gerek yok bence
diyetisyen kontrolündeysen çok daha iyi canımTeşekkür ederim canımyarın diyetisyen randevum var ordaki kilomu çok merak ediyorum
belki bu hafta girebilirsin yada olmadı haftaya (tabiki bu şekilde aktif bi katılım sağlarım diyorsankızlar ben minik adaylar listesindeym ya asıl listeye ne zman girerim
merak ettiğim için sormak istedim sadece
hele bide @yellow girl ümüz var insanın yiyesi varsa da yemez boğazına dizercanım ne yalan söylüyüm ben de kk sayesinde herkesten bişiler öğrendim, çok güzel oluyo hepimiz için, insan bazen bişileri atlıyo öğrenmiş oluyoruz hep birlikte:)
çok sevindim canım senin adınaMezun olduktan sonra yazamadım nasılsınız kızlar,ben tedaviden dolayı sürekli İstanbul'a git gel yapıyorum çok yoğun geçiyor üstüne bir de grip oldum,böyle koşturmacanin en güzel yanı hiç kilo almadım hatta mezun olduğum kilodan biraz daha verdim diyebilirim tedaviden sonra yine buralarda olurum diyet yapmayı ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?