Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.Takım 610.Etap ***

Buki_89 (63.40///%)
Ponçikbirgelincik (65///%) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
Kmsl Hnd (64.7///%)
gokyuzundekiturna(67.6/66.5/1.1/%1.63)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (98,20///%)
senazeynep(61.40/60,90/0,50/%0,81)
Nidsalii (53.8/51,9/1,9/%3,53)
magickk (62.90/62.2/0.7/%1.11)
Yellow girl (69.10///%)
572. Etapta bildirimsiz 69.1 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 39' a bölündü. 2. takımdan transfer olmak istiyor. MiraFatos isimli üye nick değişikliği
tgb1907(69.10/67.7/1,4/%2.03)
Mezun olan üye geri döndü. Başlama tarihi: 18.02.2019 Başlangıç kilosu: 69.1 Hedef: 60

14.Takım Ortalaması :

ben epeydir hiç konusunu bile açmıyorum ama benimkiler sürekli kılo aldın kılo verdin dedikleri için farkediliyor

ya aslında ben kimseye verdin aldın demem bana denince sinir oluyorum çünkü, en iyisi kilonu oturtup buna yer vermemek, bana da diyolar artık bırak şu diyet işlerini:) ben de çoktan bıraktım diyorim:)

Teşekkür ederim canım yarın diyetisyen randevum var ordaki kilomu çok merak ediyorum

ya aslında ben kimseye verdin aldın demem bana denince sinir oluyorum çünkü, en iyisi kilonu oturtup buna yer vermemek, bana da diyolar artık bırak şu diyet işlerini:) ben de çoktan bıraktım diyorim:)
cnm işte dediğin gibi bizde rahatsızlık içimizde bitmeyince ister işstemez çekiyoruz insanları kendimize istediğimiz kıloya gelince otomatik susar bu konular bu yıl tamam inş ramazana kadar iyi verelim mide o zamana küçülüğrse oruç da kolay olur ekstra ödemler de gider uzun süre açlıkta

canım ne yalan söylüyüm ben de kk sayesinde herkesten bişiler öğrendim, çok güzel oluyo hepimiz için, insan bazen bişileri atlıyo öğrenmiş oluyoruz hep birlikte:)

kesinlikle canım, kilolu olunca insanların elinde bize karşı bi koz oluyo ve fırsatını buldukça ordan vuruyolar, niye kilolu gezelim ki , hem beden hem ruh sağlığımız için gerek yok bence

kesinlikle canım, kilolu olunca insanların elinde bize karşı bi koz oluyo ve fırsatını buldukça ordan vuruyolar, niye kilolu gezelim ki , hem beden hem ruh sağlığımız için gerek yok bence
Canım başlangıç kilona bakınca çok güzel zayıflamışsın seni tebrik ederim gerçekten

Mezun olduktan sonra yazamadım nasılsınız kızlar,ben tedaviden dolayı sürekli İstanbul'a git gel yapıyorum çok yoğun geçiyor üstüne bir de grip oldum,böyle koşturmacanin en güzel yanı hiç kilo almadım hatta mezun olduğum kilodan biraz daha verdim diyebilirim tedaviden sonra yine buralarda olurum diyet yapmayı ozledim

Kızlar, hiç kıyafetim kalmadığını söylemiştim eski grubumda , yellowcum bilir, tüm kıyafetlerimi sinirlenip dağıtmıştım anneme vermiştim götürmüştü, iki gün önce ilk kez istediğim şeyleri alıp giyebilmenin mutluluğunu yaşıyorum, biraz param gitti ama olsun..gerçekten harika bi duygu, karnında yağ dokusunun azaldığını hissetmek harika bir duygu..

Teşekkür ederim canım yarın diyetisyen randevum var ordaki kilomu çok merak ediyorum
diyetisyen kontrolündeysen çok daha iyi canım
bu arada listeni paylaşırsan da seviniriz
arkadaşlara ve tabi ki bana yol göstermesi açısından

kızlar ben minik adaylar listesindeym ya asıl listeye ne zman girerim
merak ettiğim için sormak istedim sadece
belki bu hafta girebilirsin yada olmadı haftaya (tabiki bu şekilde aktif bi katılım sağlarım diyorsan )
kaptanlar durumu bi değerlendirsinler
drdotty SchonerDuft

canım ne yalan söylüyüm ben de kk sayesinde herkesten bişiler öğrendim, çok güzel oluyo hepimiz için, insan bazen bişileri atlıyo öğrenmiş oluyoruz hep birlikte:)
hele bide @yellow girl ümüz var insanın yiyesi varsa da yemez boğazına dizer
dün arkadaşımız pilav yedi diye demediğini bırakmadı
bende bi kaç kaşıktır diye güzel menü dedim banada nasıl güzel dersin diye demediğini bırakmadı
o nedenle burası güzel güzel

çok sevindim canım senin adına
sen bi Allahım sana tatlış tatlış bi bebek ve birlikteliğinde tatlış tatlış kilocuklar versin sonra yine yolun bize düşsün

***14.Takım 610.Etap ***

Buki_89 (63.40///%)
Ponçikbirgelincik (65///%) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor.
Kmsl Hnd (64.7/64.0/0.7/%1.08)
gokyuzundekiturna(67.6/66.5/1.1/%1.63)
Milana firuze(67,70///%)
ELF_LR35 (98,20///%)
senazeynep(61.40/60,90/0,50/%0,81)
Nidsalii (53.8/51,9/1,9/%3,53)
magickk (62.90/62.2/0.7/%1.11)
Yellow girl (69.10///%)
572. Etapta bildirimsiz 69.1 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 39' a bölündü. 2. takımdan transfer olmak istiyor. MiraFatos isimli üye nick değişikliği
tgb1907(69.10/67.7/1,4/%2.03)
Mezun olan üye geri döndü. Başlama tarihi: 18.02.2019 Başlangıç kilosu: 69.1 Hedef: 60

14.Takım Ortalaması :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…