- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.901
idareme sinir oluyorum. okulun gergin ortamından nefret ediyorum. gidebilseydim şu okuldan yaa. neyse de daha karne çıkmadı. gezmekten tozmaktan iş yapmıyolar ki. daha süsleyecem karneleri ama hepsi yarına kaldı. müdür vs yok okulda yaa. bugün 2 saat sadece yardımcı geldi o kadar.ne biçim iş ya.
benimde hep bu gülçinin yüzünden[/QUOT,
ivet hep gülçinin yüzünden......
evet kebap yedim .günlük 50 gram et hakkım var listeye göre. 2 gündür geri diyetisyen listeme uymaya başladım. inşallah devamı gelir. ama çook açım şu anda.
sus kıs daha kebap diyo
telefondan demiş herhalde ya eltimi kıskandırmak için takılması çokturda uff yaa hiç kıskanmazdım delircem şimdi he
şaka yapmış kıs anlamıyonmu
bizim dün çıkardılar ama müdür vermedi bugünd eokul yoktu artık yarın alcam elinden bende süsleyecem yarıyıl tatilindede bir günde süslemiştim
nasıl süsleycen bacım. bu arada senin diyet nasıl gidiyor. bozmuyorsun mıtivasyonunu değil mi? ya size fazla geldi siz çok az yediğiniz için benim listem ama bence böle devam edeyim ben. yoksa 1 hafta çok veriyom sonra alıyom. birara ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu. tekrar öle olmasın istiyorum yaa ama şimdi tartıya bakıyom değişiklik yok.neden direniyor yağlarımm. erisin yağlarım gitsin istiyorum.çok şeymi istiyorumm.şeytan diyo al bıçağı eline kes basenleri göbeği.[/QUOTE
hızlı gitmeye başlar canım tekrar sabret biraz..................
irrascım sana bişe anlatıyımda gül. erkeklerin de ne kadar egosunu tatmin etmek ve bizi çıldırtmak istediğini anla. biliyosun benim herif ist. da. bi arkadaşıyla kalıyordu. bana dedi ki. haftada 1 evi temizlemeye bir bayan geliyor. hafif aksanlı konuşuyor. herr yeri pırıl pırıl etti. çamaşırlarımı yıkadı vs. giderkende başka her türlü bişeye ihtiyacın olursa söle dedi parasını verdim gitti diye bana anlattı. ben içimden çıldırıyorum ama belli etmiyorum. neyse birkaç gün sonra ben ist. gittim. ev arkadaşı da var yemek yiyoruz. işte bekarlıktan laf açıldı. arkadaşı bekar dedi ki, ya yenge Allahtan eve temizlik yapan teyze geliyorda bulaşığımızı filan yıkıyor, gerçi elazığlı biraz şivesi var ne dediğini tam anlayamıyorum ama olsun evladı gibi çekinmeyin bi isteğiniz olursa filan diyor dedii. ohhh beee dedim. bizimki eksik anlatmış kıskansın diyene. yaaa. böle gıcıktır benim kocam. ama güveniyorum ya .inşallah sarsmaz.
nasıl süsleycen bacım. bu arada senin diyet nasıl gidiyor. bozmuyorsun mıtivasyonunu değil mi? ya size fazla geldi siz çok az yediğiniz için benim listem ama bence böle devam edeyim ben. yoksa 1 hafta çok veriyom sonra alıyom. birara ne güzeldi tıkır tıkır gidiyordu. tekrar öle olmasın istiyorum yaa ama şimdi tartıya bakıyom değişiklik yok.neden direniyor yağlarımm. erisin yağlarım gitsin istiyorum.çok şeymi istiyorumm.şeytan diyo al bıçağı eline kes basenleri göbeği.
şuan şeytan beni dürtüyo biliyor musun ama yook yapmayacam gıcıklık
kızlar napıosunuz
ne olsun canım aynı sen nasılsın
ne dürtüyo kız??? söle bakıp yap ne yapcaksan. bişe olmazz.
canım ben sevdiklerime çok takılırım kızdırmayı severim bence asıl eşinin söyledikleri doğru arkadaşını önceden tembihlemiş haberin ola
canım ben sevdiklerime çok takılırım kızdırmayı severim bence asıl eşinin söyledikleri doğru arkadaşını önceden tembihlemiş haberin ola
anemmm hhiç böle düşünmemiştim..........................
gülçin gözümden kaçmış kusura bakma ben elma diyeti yapmıyorum diyete devam ama diyet gibi gelmiyor benim diyette acı çekmem lazım bana göre diyet mahrum olmak bişeylerden aksi halde diyet değilmiş gibi geliyor. mesela daha önce yazdım bugün öğle poğaça yedim sanki diyet yapmıyormuşum gibi geldi. eksikliğim su içmek havalar soğuk zaten normaldede su içen biri değilim bu beni çok kötü etkiliyo. bide yarın birgün adet olcam çok şişkinim onun rahatsızlığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?