Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlaarr... nabersiizz.

yediklerimi yazayım.
sabah elma çeyrek ekmek peynir domates

ara 1 tane kurabiye

öğle yarım lavaş, cağ kebabı

ara yok

akşam karper peynir,1 dilim kepek ekmek,domates peynir
haşlanmış yumurta,yeşillik.
1 elma,

xls medical siparişi vermiştim ya kızlar. şu kargodan dolayı gecikti.cumaya yetişse diyordum ama olmaycak galiba. heyecanla bekliyorum ya inşallah fadası olur,sporu diyetide ekleyip haplarıda kullanacam .bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

dene bakalım korkmasam bende deniycem valla...................

1,5 bardak mııı şimdi denesemmiki acaba daha yemek yemedimdee
veya yarın yaparım deniceem yarın

1.5 bardak günlük kullanacan yoğurt miktarı ama
dene bence canım

ayy napam canım bende hastayım yarın oğluşun gösterisi var,cumada havuzbaşı düğün nasıl geçecek çok halsizim bilmem valla....

geçmiş olsun cnaım

sağol canım sen nasılsın
ne lavaş kebap mı

canım sen dene sonra bütün takım deneyecek valla

sağol canım...............

anemmm benim canımda kebap istedi valla....

evet kebap yedim .günlük 50 gram et hakkım var listeye göre. 2 gündür geri diyetisyen listeme uymaya başladım. inşallah devamı gelir. ama çook açım şu anda.

çok yürüdüm ya. şöle sölim. gülverenden abidin paşaya gittimmmm geri geldim. koşu bandım bozulunca artık sokaklara verdim kendimi.

kendini verebileceğin sokakların var kıymetini bil
ben hep sporu yemekten önce yapmayı tercih ediyorum insan acıkıyor spor yapınca

kızlar yaa eltim aklıma çomak soktu deseeeem
dün benimkinle abisi gezmeye gitti acabayla işte demişki abi hadi gel kızlar beklio die takılmış ben dedimki bilemiyorum valla
eltimde dediki her erkek yapar valla her erkek yapar onlar yapar dediii kadın yaaa
aklıma soktu kurtcuklarr

eşin yanında mı dedi
yoksa yengenin yanında mı demiş anlamadım

canım bence kıskansanda belli etme. sonra eltin vs kıskandığnı anlarsa daha ço üstüne gelir. allah korusun olmayan şeyi oldururlar söleye söleye. yoktur imşallah öle bişey. olsa anlarsın zaten. her erkekte yapmaz ayrıca. bak babalarımıza abilerimize yapıyolar mı. o yaranlar tv lerde . özellikle dizilerde çok var ya alıştırmaya mı çalışıyolar nedir. ama o kadar sık değildir ya sanmıyorum.içini ferah tutmakla birlikte tedbiride elden bırakma bacım.

idareme sinir oluyorum. okulun gergin ortamından nefret ediyorum. gidebilseydim şu okuldan yaa. neyse de daha karne çıkmadı. gezmekten tozmaktan iş yapmıyolar ki. daha süsleyecem karneleri ama hepsi yarına kaldı. müdür vs yok okulda yaa. bugün 2 saat sadece yardımcı geldi o kadar.ne biçim iş ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…