- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.881
1,5 bardak mııışimdi denesemmiki acaba daha yemek yemedimdee
veya yarın yaparım deniceem yarın
xls medical siparişi vermiştim ya kızlar. şu kargodan dolayı gecikti.cumaya yetişse diyordum ama olmaycak galiba. heyecanla bekliyorum ya inşallah fadası olur,sporu diyetide ekleyip haplarıda kullanacam .bakalım ne olacak.
1,5 bardak mııışimdi denesemmiki acaba daha yemek yemedimdee
veya yarın yaparım deniceem yarın
ayy napam canım bende hastayım yarın oğluşun gösterisi var,cumada havuzbaşı düğün nasıl geçecek çok halsizim bilmem valla....
kızlaarr... nabersiizz.
yediklerimi yazayım.
sabah elma çeyrek ekmek peynir domates
ara 1 tane kurabiye
öğle yarım lavaş, cağ kebabı
ara yok
akşam karper peynir,1 dilim kepek ekmek,domates peynir
haşlanmış yumurta,yeşillik.
1 elma,
xls medical siparişi vermiştim ya kızlar. şu kargodan dolayı gecikti.cumaya yetişse diyordum ama olmaycak galiba. heyecanla bekliyorum ya inşallah fadası olur,sporu diyetide ekleyip haplarıda kullanacam .bakalım ne olacak.
1.5 bardak günlük kullanacan yoğurt miktarı ama
dene bence canım
geçmiş olsun cnaım
sağol canım sen nasılsın
ne lavaş kebap mı
canım sen dene sonra bütün takım deneyecek valla
sağol canım...............
anemmm benim canımda kebap istedi valla....
evet kebap yedim .günlük 50 gram et hakkım var listeye göre. 2 gündür geri diyetisyen listeme uymaya başladım. inşallah devamı gelir. ama çook açım şu anda.1.5 bardak günlük kullanacan yoğurt miktarı ama
dene bence canım
geçmiş olsun cnaım
sağol canım sen nasılsın
ne lavaş kebap mı
canım sen dene sonra bütün takım deneyecek valla
evet kebap yedim .günlük 50 gram et hakkım var listeye göre. 2 gündür geri diyetisyen listeme uymaya başladım. inşallah devamı gelir. ama çook açım şu anda.
çok mu yoruldun diyet listen kötü değil bugün
çok yürüdüm ya. şöle sölim. gülverenden abidin paşaya gittimmmm geri geldim. koşu bandım bozulunca artık sokaklara verdim kendimi.
hürrem başladı kızlarr:))
kızlar yaa eltim aklıma çomak soktu deseeeem
dün benimkinle abisi gezmeye gitti acabayla işte demişki abi hadi gel kızlar beklio die takılmış ben dedimki bilemiyorum valla
eltimde dediki her erkek yapar valla her erkek yapar onlar yapar dediii kadın yaaa
aklıma soktu kurtcuklarr
eşin yanında mı dedi
yoksa yengenin yanında mı demiş anlamadım
telefondan demiş herhalde ya eltimi kıskandırmak için takılması çokturda uff yaa hiç kıskanmazdım delircem şimdi he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?