- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.861
ya ben elime kagıt kalem alıp nicklerinizi yazıp mesajlarınızı tek tek sayıyorum nokta koyuorm adlarınızın altınadaha kolay yöntem varmı ki öle bir konu geçmiş böle baya zor oluyo kafam karışıyo umarım yanlışlık yapmıyorumdur ki dün 3 kişiyi saydığım halde yazmayı unutmusum kusura bakmayın kızlar
kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen
ben genemi cezalıyım ya
sigaramı içip kalkıcam dünya kadar iş var yengem gelmeden dolapları silme işini bitireyim
masanın üstüne yığıyorum herbişeyi yıkatı yıkatıp
kabak yemeye ne zaman başlıyoz yaw
günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.
bi kaç gündür bana noluyo ki. gece yatmak bilmiyorum sabah kalkmak. şimdi felaket uykum var ne yapsam ki:82:
kaptan ben bugün kabak detoksuna başlıyamıyorum ö.dilerim(
selam kızlar ben geldim oğlanda bende hastayım boğazım çok yanıyor oğlanda öksürüyor burnu akıyor ilaçlarınıda düzenli alıyor ama nafile yaz günü hasta olduk,kabak aldım ama hiç keyfim yok yapamam sanırım ama kabakları bugün yerim...
gözünüz aydın canım inşallah daha sonra daha iyi bir iş bulur..
bnmde göbeğimin sol tarafında bi acı gibi bişi var az birazcıkta sert :44::44:
ben şimdi çıkıcam çünkü dün bir kasa çilek beş kiloda kayısı aldırdım reçel yapıcam oğlan çok seviyor ev dandini yemek yapılacak çok iş var çok
2 kabak 1 havuç rendeledim teflon tavada pişirdim yarısından azını 2 kaşık yğurtladım yedim tadı çok güzel oldu.......
kimsecikler yok çok sessiz burası
daha kimsecikler gelmemiş oğlanın yanına yatayım dedim bir öksürük tuttu uyuyamadım allahtan yavrum uyanmadı,akşama etli bamya,düğün çorbası ve pilav yaptım.......
heyy millettt gelmiceksiniz siz.neyse ben de şanslı masa izleyip yemek yapayım bari
14 Haziran salı
aynalar 12
pinkcat 8
triptofan 15
fdm 0
roseberry 10
emidaf 27
irras 4
fatta 11
çatlak kemmik 14
selinay 10
aysen 15
prenses 8
nazco izinli(5 kere yazmıs)
ya ben elime kagıt kalem alıp nicklerinizi yazıp mesajlarınızı tek tek sayıyorum nokta koyuorm adlarınızın altınadaha kolay yöntem varmı ki öle bir konu geçmiş böle baya zor oluyo kafam karışıyo umarım yanlışlık yapmıyorumdur ki dün 3 kişiyi saydığım halde yazmayı unutmusum kusura bakmayın kızlar
slm kızlar anca girebildim nasılsınız........................
kızlarr ben geldimmm markete gittim çilek aldım böcek yemi aldım böcükler başlar artıkkk
kızlar yaaa kabakda neyin nesi nası yapılıyoo yarın yapayım bari
kızzzlllaaarrr kabağı nası yapıyoos
kızlar günaydın nasılsınız ?
üff dün burdaydım bi baktımki kapı bi açtım benimki böbreği ağrıyormuş eve gelmiş ..
yemek yedi yattı biraz sora birden iyileşti
çıktık gezdi sora benim dişim bi başladı ağrımaya sabahladım resmen
günaydın kızlar. çok hastayımm boğazlarım kulaklarım ağrıyo gece birde diş ağrısı çektim sabaha kadar dödüm durdum ağrıdan sabahta işe geç kaldım . başımı tutamıyorum kafamı koydum masaya uyuyorum bide nasıl üşüyorum size anlatamam. sanki bütün vucudum kırılmış gibi . dün en son öğlen yediğimle duruyorum canım bişey yemek istemiyo ama biraz önce zorla yarım poğaça yedim su tüketiyorum sadece. miğdem bulandığı için bişey yiyemiyorum.
bnmde göbeğimin sol tarafında bi acı gibi bişi var az birazcıkta sert :44::44:
hoşgeldin canım sağol ben iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin canım ne böcüğü bu
canım kabak 2 gün detoks
sabah diyet kahvaltısı
gün boyu sınırsız kabak
kabakları rendeliyorsun yağsız tavada kendi suyuyla haşlıyorsun tuz yok
tüm gün bunu yiyorsun yanındada tüm gün 1.5 bardak yoğurt
2 gün yapıyorsun detoks niyetine
hoşgeldin canım sağol ben iyiyim sen nasılsın
hoşgeldin canım ne böcüğü bu
canım kabak 2 gün detoks
sabah diyet kahvaltısı
gün boyu sınırsız kabak
kabakları rendeliyorsun yağsız tavada kendi suyuyla haşlıyorsun tuz yok
tüm gün bunu yiyorsun yanındada tüm gün 1.5 bardak yoğurt
2 gün yapıyorsun detoks niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?