- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.981
canım gözün aydın.Bu arada gerçekten halsiz bırakıyo kabak.^litreden biraz fazla içtim suyu dün.Çünkü su içtikce anca kendime geldim.Bu arada nasıl pişirdin kabağı?acaba baharat falan koydun da o mu dokundu?
sorma annem ben de agresif oluyom arada.arada da oynamaya başlıyom durup dururken du bakalım sonu ne olacak
canım burdayım ben ama çıkıcam birazdan.haftaya yaparsın kabağı.Yanlız halsiz bıraktı beni.Bi de başım ağrıyo epey.yarın sonucunu göreceğiz bakalım.aayyy bendenn de kuzuna bi kupa o zamanbi de inş üniden başarıyla mezuniyetini de görürsün
bu ara canım acyip derecede patates kızartmsı istiyo
üzeri sadece mayonezli
şöle yanında taze taze ekmek ufak parçalar haline arasına koyup koyup yemek
çok manyak hayallerim olmaya başladı benim :99::99::99::99::99:
karneyi bi gün öncedenmi aldınız
kuzunu tebrik ederim canım
açlıktan değil canım ben seviyorum yoğurtla her tür sebzeyi ama
çok fenayım habire midem için hap emiyorum o da 1 saat etki ediyo yine başlıyo
ben teflonda yağsız pişirdim yoğurdun üstüne sadeec az biraz pulbiber koydum
inşlh en az 500 gram vermişizdir yaw
ne diyon sakın unut hemen o hayalleri gözlerini kapat düşün incecik fit vücutlu bi hatun omuşun üzerinde süperbi pudra rengi elbise
her gören ooooooo süper olmuşsun diyo
bunları o patatesleri yiyerek yapamazsın
teşekkürler canım yarın sadece karne vermek için gelecekmiş öğretmen o yüzden hazır verildi sizinkileride verim yarın gelmezsiniz dedi bizde aldık iyi oldu
tatlım miden için ılık süt iyi geliyo neden ağrıyoki stres falanmı yaptın ben stresteyken ağrır genelde
yok canım yemiyom zaten sadece hayal benimkisi
ama 70 im altına bi düşeyim kendime ödül verecem bi gün doyana kadar yiycem
iyi bari bi daha gitmezsiniz
aslında stres yapmadım nedne oldu anlamadım kabaktanmı üşüttümmü
evet biraz ılıtıp içeyim canım sağolasın
iimiş ben de dün resmen nefis terbiyesi yaptım.çoktan beri fastfood tarzı bişey yemiyodum onu nası aşerdim resmen.gece bile rüyamda yiyodum kalktım hamburgerin tadı ağzımda resmenbu ara canım acyip derecede patates kızartmsı istiyo
üzeri sadece mayonezli
şöle yanında taze taze ekmek ufak parçalar haline arasına koyup koyup yemek
çok manyak hayallerim olmaya başladı benim :99::99::99::99::99:
ya sanırım hepimiz aynıyız.70den sonrası kolay gidecekmiş gibi geliyo bana da.ben de 1 kere oldum en düşük kilom da 67 idi.o da kısa bi süre için zaten70 in altına düş ödül hakkın şekerim ama bi günlüne ona göre
70 benimde psikolojik sınırım onun altına hiç düşemiycekmişim geliyo ama bi kere düşmüştüm
slm kızlar kusura bakmayın şimdi gelebildim ve yine gitcem. arkadaş çağırdı akşama bende bu yüzden okuldan eve gelir gelmez karneleri süsledim yeni bitti. arkadaştan gelince gelirim öptüm hepinizi kocaman
eşimde isyan bayraklarını çekti rejime girdiğimden beri ona değişik şeyler yapmıyomuşum
akşama ona az biraz şakşuka yapıcam birazda patates köftesi
yarında babacım geliyo bana 1 2 günlüğüne
benbugün sabah yarım simit yarım peynir
öğle dışarıda olduğum için 1 fincan 3 ü 1 arada kahve ve 1 dilim kek yedim
şimdi form çaylarımı içicem
bide siz bu kalori miktarlarına nerden bakıp yazıyosunuz banada söyleyin bende hesaplıyım
ya kızlar kimseler yok fadik de sanırım hasta.Ben kabağımı yedim.akşamı da atlatsam tamamdır.yarına hayır haber getirsem çok güzel olacak.bu arada 7 mesajı doldurmam lazım ama bitmiyo kimse olmadığı için
durun karnelerimi gösterem facede bakanlar görmüştür zaten 1. dönem yaptığımın aynısı
Eki Görüntüle 211443 Eki Görüntüle 211444 Eki Görüntüle 211445 Eki Görüntüle 211446
durun karnelerimi gösterem facede bakanlar görmüştür zaten 1. dönem yaptığımın aynısı
Eki Görüntüle 211443 Eki Görüntüle 211444 Eki Görüntüle 211445 Eki Görüntüle 211446
esra biraz önce facede yazcaktım çıktın nasılsın
gizem canım senide görüyorum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?