Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sağol canım inş o günleride görürüz
kabak olayını cumartesi pazar deneyeyim diyorum hazır iş güç derdi yok bakalım bişi çıkmaz inş

ne diyon sakın unut hemen o hayalleri gözlerini kapat düşün incecik fit vücutlu bi hatun omuşun üzerinde süperbi pudra rengi elbise
her gören ooooooo süper olmuşsun diyo
bunları o patatesleri yiyerek yapamazsın

teşekkürler canım yarın sadece karne vermek için gelecekmiş öğretmen o yüzden hazır verildi sizinkileride verim yarın gelmezsiniz dedi bizde aldık iyi oldu

tatlım miden için ılık süt iyi geliyo neden ağrıyoki stres falanmı yaptın ben stresteyken ağrır genelde

yok canım yemiyom zaten sadece hayal benimkisi

ama 70 im altına bi düşeyim kendime ödül verecem bi gün doyana kadar yiycem

iyi bari bi daha gitmezsiniz

aslında stres yapmadım nedne oldu anlamadım kabaktanmı üşüttümmü

evet biraz ılıtıp içeyim canım sağolasın

yok canım yemiyom zaten sadece hayal benimkisi

ama 70 im altına bi düşeyim kendime ödül verecem bi gün doyana kadar yiycem

iyi bari bi daha gitmezsiniz

aslında stres yapmadım nedne oldu anlamadım kabaktanmı üşüttümmü

evet biraz ılıtıp içeyim canım sağolasın

70 in altına düş ödül hakkın şekerim ama bi günlüne ona göre
70 benimde psikolojik sınırım onun altına hiç düşemiycekmişim geliyo ama bi kere düşmüştüm

iimiş ben de dün resmen nefis terbiyesi yaptım.çoktan beri fastfood tarzı bişey yemiyodum onu nası aşerdim resmen.gece bile rüyamda yiyodum kalktım hamburgerin tadı ağzımda resmenama 70 altına yani 68 olunca hemen bi günlük ödül dediğiniz gibi.ama sadece bi günlük ödül.

70 in altına düş ödül hakkın şekerim ama bi günlüne ona göre
70 benimde psikolojik sınırım onun altına hiç düşemiycekmişim geliyo ama bi kere düşmüştüm
ya sanırım hepimiz aynıyız.70den sonrası kolay gidecekmiş gibi geliyo bana da.ben de 1 kere oldum en düşük kilom da 67 idi.o da kısa bi süre için zatenama bu sefer söz 55 olmadan bırakmıycam kendi kendime ahd ettim.bi de burası trakya kızlar lokum gibi ben bile dönüp bakıyorum o kadar güzeller.veeee en önemlisi hepsi 36 beden.düşünün büyük beden diye giriyosun ve büyük bedeneler 42den başlıyo.ve her yerdeki büyük bedenler elde kalıyo.çünkü burada büyük bedeni bi tek yaşlı teyzeler iyiyo.neyse ben de bayramma 68 hedefini koyuyorum.bana katılmak isteyen arklar varsa beraber el ele halledelim bu işi.bu arada demin ayzamadım erkek kardeşim geldi ist.ten.deminden beri onunla oturuyoruz.off çok mutlu oldum ya resmen sahipsizhissediyodum kendimi buralarda yabancı gibi hissediyodum uzun zaman olmuş aileden birini görmeyeli.kardeşimi görünce anladım.neyse kızlar çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın şekerler.görüşürüz yarın.bakalım sabaha ne olacak çok merak ediyorum

slm kızlar kusura bakmayın şimdi gelebildim ve yine gitcem. arkadaş çağırdı akşama bende bu yüzden okuldan eve gelir gelmez karneleri süsledim yeni bitti. arkadaştan gelince gelirim öptüm hepinizi kocaman

yettim gari gellddiiiiiiimmmmmm sahile indik dut ağaçları vardı en az 1 kg karadut yemişimdir çok güzeldi dondurmada yedim ama öğle yemeği yerine çok güzel bir gün geçirdik oğluşla belki 1-2 saat onra anamgillere gideiz siz neler yaptınız bi bakem

ayşeeeeen banada yapsana patates köfte,şakşuka ne oluuuuuuurrrr

canım googledan kalori sepeti yaz üye ol ordan hesaplanıyor kaloricikler...

pikniğe gittim kaptan tavukcukları yedim geldim
yarın ben uğramam buralara 2 kilo almışsam fln bilinki kilo aldım

nasıldı? yarın deniycemde açö kalırım diye tırsıyorum:18:

durun karnelerimi gösterem facede bakanlar görmüştür zaten 1. dönem yaptığımın aynısı
Eki Görüntüle 211443 Eki Görüntüle 211444 Eki Görüntüle 211445 Eki Görüntüle 211446

çooook güzel olmuş örtmenim ellerine sağlık ne şanslı senin öğrencilerin......

esra biraz önce facede yazcaktım çıktın nasılsın
gizem canım senide görüyorum sen nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…