Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

seviyorsan pes etme canım. elini elinin üstüne koy de ki. bu problemi beraber çözebiliriz biz bunun için evliyiz.. birde öpücük kondur kocaman.. çabala sen sorunlarınız her ne ise düzeltmek için. hala da olmuyorsa elimden geleni yaptım diyebilirsin en azından.

cuma günleri bnm için artık bişi ifade etmez olduç :/ boşa kürek çekiyorum sanki

aynı şeyi ben de düşünüyorum ama azmetmek gerekiyor ya..bgn konustuk kızlarla daha.çok kilo verdiğin için vücudunun buna alışması gerek buna alışınca yine verebilirsn diyorlar.ama durdu işte veremiyorum.kendimi kötü hissediorm veremediğim için size karşı.:84:

bence de karşılıklı sevgiyle herşeyin üstesinden gelebilirsiniz.ben buna inanıyorum.inşallah düzelir herşey.

aynen canım benimde geçen aylara göre aynıı yediğim halde gitmiyor. çok üzülüyorum. umudumu xl s e bağladım. zararlı değil gibi geldi. ilaç firması hazırlamış çünkü. hapım gelsin de başlayım biran önce inş faydası olur en azından şu 70 lerden kurtulana kadar spor diyet ve hap destekli bir programla bayrama 68 ile gitsemmm......

inş canım.ama ben hapa çok çok karşıyım açıkçası.neler duyuyoruz biliyorsun.benim karşı olmama ragmen aklımdan gecti kaç kere ama sağlığımdan olacağıma şişman olayım daha iyi açıkçası.sen bence kullanmadan önce bir kere daha düşün.

bende diyorum bugün haftasonu değil millet nerde diye. meğersem hemen hemen herkes fatmagülcü çıktı

Selam arkadaslar nasilsiniz?

bugunki menum

1.gun diledigin kadar meyvesuyu,3 itre su

2.gun diledigin kadar meyvesuyu,3 litre su

Irras canim gecmis olsun. Herkezin kendine gore derdi var canim. Sabirli ol ve bol bol dua et, imtihan dunyasi iste... 3,5 yil daha yeni evli sayilirsiniz, cocukta yok, balayindasiniz gibi birsey , ama bahsettigin sey saglik sorunu ve mutlaka esinin doktora gorunmesi gerekiyor. Sen nereye kadar idare edeceksin canim. Yas kacti buarada? aileler biliyormu ?

canım bende bunu duymuştum hatta bir ara bunu bir takım yapmıştı burda baya kilo vermişlerdi. eğer yanlış hatırlamıyorsam önce müsil içiliyor demi sonra tüm gün meyve suyu içilecek başla bişey yok

ellerine sağlık canım

canım odanı niye ayırıyorsun ya kavga etsenizde yatağınızı ayırmayın bence

ne güzel canım inş faydasını görürsün

fatmagül'ü izliyorum ne ........ler ya adalet madelet hak getire ......

Iyi seyirler sekerim:))

internette daha yayinlanmadi. 3 saat sonra arkadasim gelicek finali beraber izleyelim dedik malum turk tv yok :26:

buarada karne susleme isi nedir kizlar ? bu bu yil olan birseymi? yani daha onceleri duymamisitim, ama ogretmen olan arkadaslarin ellerine saglik cok begendim. Bizim zamanimizda kurdele takilirdi

21 yaşındayım eşimde 30
aileler bilmiyor ya

ya kızlar söyleyin 1,5 yıl şey için normalmi ya bişi yoook yoook

selam kızlar,yusuf gece uyumaı sürekli ağladı sabah geç kalktık kahvaltımızı yaptık tv seyrediyoruz......

geçmiş olsun canım inş şimdi iyidir

canım yaz geldi ondan millet boşladı galiba
yarında akrneleri vererim bizim seminer yarım gün olur heralde ve işimiz olmaz ben daha sık uğrayacam inş

herkese merabaaaaa kimsecikler yok geçmişi okumadım daha

ya herkes forumda kimse yok diyor aslında herkes uğruyor ama nasıl başarıyorsak hep kimsenin olmadığı zaman geliyoruz

gözün aydın canım
eşinde haklı ne diyim

gözünüz aydın canım

ya bende hapa vs karşıydım .ama bu farklı gibi geldi. ilaç firması üretmiş almanyada ve avrupada kullanılmış. 2 yıl denenmiş ve probem yok. ayrıca acai formula vs. tarım bakanlığından bu sağlık bakanlığından onaylı. ayda şu kadar vs demiyor. spor ve diyete yardımcı diyor yane. ben kendimi teselli mi ediyorum yoksa bunlarla.

oohhh ne güzel valla

kaptancım bizede karne hazırlasana süslü olsun bizimkilerde..

canım hedefinize ulaşın karneniz benden

pikniğe gittim kaptan tavukcukları yedim geldim
yarın ben uğramam buralara 2 kilo almışsam fln bilinki kilo aldım

çookkk güzeller

tşk edrm canım

çooook güzel olmuş örtmenim ellerine sağlık ne şanslı senin öğrencilerin......

iyiyim canım sen nasılsın?

sağol canım kusura bakma görmemişim iyiyim sen nasılsın

bu arada kızlar oğlumun karnesini aldım hepsi 5,gösterileri vardı bugün zeybek oynadılr süperdi tüm veliler ağladı...........

tebrik ederim canım inşallah üniversitede kep atma törenini de göstersin rabbim...

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama kendini suçlama çevremde senin yaşadığın problemi yaşayan arkadaşlarım çok bol bol dua et allah eşinin içine anlayış ve sevgi versin....

gülçin insan kocasına karşı soğabilirmi
çok sever ama yinede soğabilirmi ?

canım buralara böyle dün okudum bilim adamları açıklama yapmış güneş yavaşlamış buda dünyanın buzul çağına girmesine neden oluyormuş havalara bakınca bunun doğru olduğa inanıyor insan zaten ben 2012 ye inanmaya başladım artık :18:

canım bu konuda erkekler daha hassas oluyor galiba gururuna yediremiyor bu durumu o yüzden doktora gitmek istemiyordur

bu arada kızlar oğlumun karnesini aldım hepsi 5,gösterileri vardı bugün zeybek oynadılr süperdi tüm veliler ağladı...........

maşallah

çok güzel olmuş canım eline sağlık bizim karneler hiç süslü diildi

sağol canım ben seviyom böyle gereksiz şeylerle uğraşmayı

canım sağol zorunlu bişey değil karne hazırlamak ama bu sene 1. sınıf okuttuğum için çocukları heveslendirmek amacı ile süslüyorum karneleri

bugünkü menüm

sabah domats, salatalık, biber
3 zeytin
kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
bir kase çorba
1 dilim ekmek
salata

akşam
1 poğaça
3 kaşık patates salatası
4 sarma
2 bardak şekersiz çay

malesef su yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…