- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #31.021
bilmiyorum salıdan beri böyleyim bi huzursuzluk var içimde rahatsızlık tek başınalık
sanki kayboldum bişiyimi kaybettim onu arıyo gibiyim ..
ne zor ya hem sevmek hem sevmemek
o cesurluk bende yok işte ben onu çok seviyorum o olmasa olmaz ama olmuyo işte
cuma günleri bnm için artık bişi ifade etmez olduç :/ boşa kürek çekiyorum sanki
seviyorsan pes etme canım. elini elinin üstüne koy de ki. bu problemi beraber çözebiliriz biz bunun için evliyiz.. birde öpücük kondur kocaman.. çabala sen sorunlarınız her ne ise düzeltmek için. hala da olmuyorsa elimden geleni yaptım diyebilirsin en azından.
aynı şeyi ben de düşünüyorum ama azmetmek gerekiyor ya..bgn konustuk kızlarla daha.çok kilo verdiğin için vücudunun buna alışması gerek buna alışınca yine verebilirsn diyorlar.ama durdu işte veremiyorum.kendimi kötü hissediorm veremediğim için size karşı.:84:
aynen canım benimde geçen aylara göre aynıı yediğim halde gitmiyor. çok üzülüyorum. umudumu xl s e bağladım. zararlı değil gibi geldi. ilaç firması hazırlamış çünkü. hapım gelsin de başlayım biran önce inş faydası olur en azından şu 70 lerden kurtulana kadar spor diyet ve hap destekli bir programla bayrama 68 ile gitsemmm......
Buarada yarin yeni bir diyete basliyorum, ve iki gun ustuste istedigin kadar meyvesuyu iciyorsun. Ins dayanirim
bu zayiflama isini iyice kafama koydum, ins basaracagim, 4 yildan beri hic bukadar kafama takmamistim. Ama esim cokkk mutlu bir gorseniz. Isten gelince bana iltifatlar falan filan, yardim etmeler, bugun kahvaltiyi falan o hazirladi,bende o sirada yumurta hasladim kendime
esim evlenmeden oncede diyordu zaten kilo almani istemiyorum, dikkat edersen sevinrim diye
15 Haziran Çarşamba
aynalar 24
pink 17
emidaf 14
triptofan 13
selinay 13
çatlakkemmik 12
irras 11
aysen 10
fatta 8
roseberry 7
nazco 7
prenses 3
fdm 0
kızlar yanlışlarım var mı bilmiyorum.dediğiniz gibi yaptım profilinize girip..
kızlarrr günaydınnn
akşamki kıskançlık krizimden ben zararlı çıktım diyebilirim adam hiç aldırmadı yaaa :2:
ilk ayrı odada yatmayı denedim uyuyamadım topladım tarağımı tasımı yatağıma geçtim öyle saçma sapan şeylerle uğraştım gece boyu
bugunde pikniğe gidiyoruz kabak yalan oldu
ben artık mangal yerim yarında 1 kilo almış şekilde çıkmazsam iidir
kızlar günaydın.Bugün kabağı 2.günü.akşam çok başım ağrıdı ama snaırım değiyo çünkü sırf tuvalete gidiyorum ve acayip söktürdü.azıcık bi su içsem bile lavabodayım.Bakalım ayrın sabah faydasını göreceğiz.ben bi geçmişe baıp geliyim hemen.zaten kimseler de yokmuş.
fatmagül'ü izliyorum ne ........ler ya adalet madelet hak getire ......
Selam arkadaslar nasilsiniz?
bugunki menum
1.gun diledigin kadar meyvesuyu,3 itre su
2.gun diledigin kadar meyvesuyu,3 litre su
Irras canim gecmis olsun. Herkezin kendine gore derdi var canim. Sabirli ol ve bol bol dua et, imtihan dunyasi iste... 3,5 yil daha yeni evli sayilirsiniz, cocukta yok, balayindasiniz gibi birsey , ama bahsettigin sey saglik sorunu ve mutlaka esinin doktora gorunmesi gerekiyor. Sen nereye kadar idare edeceksin canim. Yas kacti buarada? aileler biliyormu ?
selam kızlar,yusuf gece uyumaı sürekli ağladı sabah geç kalktık kahvaltımızı yaptık tv seyrediyoruz......
kızlar ya bu aralar çok sakin forum.cuma yaklaşınca hepimizin soluğu kesiliyo sanırsam
bu arada fadik nirdesin yaa(sanırım düzelemedin ve bugün izinlisin.meraktayım.telini de bulamıyorum.mesaj kutum dolduğu için tel noyu silmişim yanlışlıkla ((nasıl ulaşırım onu da bilemiyorum.gelir gelmez bana haber verirmisin?
herkese merabaaaaa kimsecikler yok geçmişi okumadım daha
eşimde isyan bayraklarını çekti rejime girdiğimden beri ona değişik şeyler yapmıyomuşum
akşama ona az biraz şakşuka yapıcam birazda patates köftesi
yarında babacım geliyo bana 1 2 günlüğüne
ben geldim kimseler yok
bugün sabahtan beri dışarıdaydım şimdi geldim dolayısıyla kabak yine yattı
benim bakıcı su koyverdi oğlanla ilgilenmek bana kaldı sabah okul öğlen ödemiş bu saate kadar koşturduk
şükür bu gün karnemizi aldık öğretmenimiz bize teşekkür etti başarılı bir yılmış kuzucum tatili hak etti
inş canım.ama ben hapa çok çok karşıyım açıkçası.neler duyuyoruz biliyorsun.benim karşı olmama ragmen aklımdan gecti kaç kere ama sağlığımdan olacağıma şişman olayım daha iyi açıkçası.sen bence kullanmadan önce bir kere daha düşün.
yettim gari gellddiiiiiiimmmmmm sahile indik dut ağaçları vardı en az 1 kg karadut yemişimdir çok güzeldi dondurmada yedim ama öğle yemeği yerine çok güzel bir gün geçirdik oğluşla belki 1-2 saat onra anamgillere gideiz siz neler yaptınız bi bakem
kaptancım bizede karne hazırlasana süslü olsun bizimkilerde..
pikniğe gittim kaptan tavukcukları yedim geldim
yarın ben uğramam buralara 2 kilo almışsam fln bilinki kilo aldım
çookkk güzeller
çooook güzel olmuş örtmenim ellerine sağlık ne şanslı senin öğrencilerin......
iyiyim canım sen nasılsın?
bu arada kızlar oğlumun karnesini aldım hepsi 5,gösterileri vardı bugün zeybek oynadılr süperdi tüm veliler ağladı...........
benim birden olmadıki zamanla sindire sindire ...
doldum artıkkk burnuma kadar doldum içime ata ataa
3 yıllık evliyim 1,5 yıldır cinselliğim 0
abi kardeş gibiyiz ..
eşim 1 yıldır işssizdi hatta dahada uzun stresliydi vucudunun heryerinde bişiler çıktı ...
sıkıntıdaaan üstüne gitmedim işe girince düzelir dedim o sıra böbreği tuttu taş düşürmeye başladı ve şuan idrar yollarında sıkışmış bi taş var artık hiç yanına yaklaşmıyorum o manada ...
işe başladı huzurumuz yerinde ama bende yolunda gitmeyen şeler var
soğukluk
evliyim ama öylesine sanki kağıt üzerinde ..
hala doktora gitmiyor o zamanlar maddi durumumuz iyi değildi o yüzden gitmemişti ama hala gitmiyor .. 10 kere belirttim bu konuyu rahatsızlığımı istediğimi ama yokk ben iyi değilim artık
selam kızlar. veli ziyarteindeydim. mahsur kaldım. öyle bir dolu yağdı ki bugün buraya. inanın abartmıyorum ceviz kadar vardı. öff çok kötüydü yaa buzdu resmen.ve çok soğudu. şimdi tam tersi güneş açtı. sizde ne var ne yok.? neler yedim bugün
çubuk kraker
menemen çeyrek ekmek
börek 2 tane peynirli,
salata, az bitter çikolata.
yoğurtlu semizotu.
2 litre de su.
gülçin insan kocasına karşı soğabilirmi
çok sever ama yinede soğabilirmi ?
benim birden olmadıki zamanla sindire sindire ...
doldum artıkkk burnuma kadar doldum içime ata ataa
3 yıllık evliyim 1,5 yıldır cinselliğim 0
abi kardeş gibiyiz ..
eşim 1 yıldır işssizdi hatta dahada uzun stresliydi vucudunun heryerinde bişiler çıktı ...
sıkıntıdaaan üstüne gitmedim işe girince düzelir dedim o sıra böbreği tuttu taş düşürmeye başladı ve şuan idrar yollarında sıkışmış bi taş var artık hiç yanına yaklaşmıyorum o manada ...
işe başladı huzurumuz yerinde ama bende yolunda gitmeyen şeler var
soğukluk
evliyim ama öylesine sanki kağıt üzerinde ..
hala doktora gitmiyor o zamanlar maddi durumumuz iyi değildi o yüzden gitmemişti ama hala gitmiyor .. 10 kere belirttim bu konuyu rahatsızlığımı istediğimi ama yokk ben iyi değilim artık
bu arada kızlar oğlumun karnesini aldım hepsi 5,gösterileri vardı bugün zeybek oynadılr süperdi tüm veliler ağladı...........
çok güzel olmuş canım eline sağlık bizim karneler hiç süslü diildi
Iyi seyirler sekerim:))
internette daha yayinlanmadi. 3 saat sonra arkadasim gelicek finali beraber izleyelim dedikmalum turk tv yok :26:
buarada karne susleme isi nedir kizlar ? bu bu yil olan birseymi? yani daha onceleri duymamisitim, ama ogretmen olan arkadaslarin ellerine saglik cok begendim. Bizim zamanimizda kurdele takilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?