- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.121
Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiniz mi hayvancağızaCanım çok sıkkın kızlar. Sanırım sinirden bu kadar çok yedim. Kedim bugün eve bir geldik ağzında salya akıyor dili dışarı çıkmış ne yapcağımı şaşırdım. Sirkeli bezle silip, tıbbi naneyle sildim sonra da ağızına ilaç sürdüm. Veteriner şehir dışındaymış. Gitmediğim yer kalmadı ama hala yavruyu iyileştiremediler. Sinirlerim iyice bozuldu.
Dün gece geçici çözümler bugün veterinere gidicez canım. Geceden beri sorun neyse ağzının içinde bağıra bağıra kendini sağa sola atıyor. Şuan dili gene dışarda bayram olması da kötü oldu yoksa çoktan çarşamba günü götürmüştük.Geçmiş olsun canım bir çözüm bulabildiniz mi hayvancağıza
Günaydın canım sana da hayırlı cumalarGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
Ayakkabı zaten yarım kilo desek kıyafetler 1 kilo gelse hatta ayakkabı bir kilo verse bence 79 dan azsındır canım. Açık havada sürekli deniz hareket hali daha çok verdiriyor.Bbnm tartı yok yanimda dışarda tartıldım üst baş ayakkabı da vardı 80.0 cıktı herhalde onlarida cikarrsak gene 79.2 filanim sanrm ama baya diyet dışı besleniyorum çok kötü gidiyor . Ama çok hareket de ediyorum sanırım esitleniyor. Haftaya ins evdeki tartıda cok cikmam . Azalticm yediklerimi ve zararli seylrri
Haftaya ikiye bölüncekmiş canım sonuçlar. Bugün sadece bildirim yapıyoruz.Bugün yarışma yok galiba
Çok yorgunum zaten bugün kemerde goynuk kanyonu diye bir yere gittik 3 yıl önce gelip yürüyüş yolunu yarıda bırakmıştık bu sefer devam ettik sonunda müthiş bir tatlı su gol yüzme kanyonuna ulaştık . Yüzdük . 2 km ormanda git gel 4 km orda yürüdük akşam da antalya merkez yat limanında 6 km yürüdük. Bugün 10 km yürümüşüz aşırı yorgunum . Sabah da plaja gidip denizde yüzüp otelin de havuzunda yüzdük. Baya enerji sarf ettikAyakkabı zaten yarım kilo desek kıyafetler 1 kilo gelse hatta ayakkabı bir kilo verse bence 79 dan azsındır canım. Açık havada sürekli deniz hareket hali daha çok verdiriyor.
Günaydın canimmmGünaydın kızlar
Kuzum ne depresyonu o yaaaaKızlar buradan uzak durmak iyi olmuyor. Konuşunca insan gaza geliyor. Hem yemeyi kesiyor hem spor yapasım geliyor.blonde ambition senin fikirlerini özledim. Beni gaza getiren mesajlarını da özledim. Sanırım ben depresyona giriyorum kızlar.
Günaydın canımGünaydın kızlar ama bayram bitti toplanın gari
Tadını çıkar canımÇok yorgunum zaten bugün kemerde goynuk kanyonu diye bir yere gittik 3 yıl önce gelip yürüyüş yolunu yarıda bırakmıştık bu sefer devam ettik sonunda müthiş bir tatlı su gol yüzme kanyonuna ulaştık . Yüzdük . 2 km ormanda git gel 4 km orda yürüdük akşam da antalya merkez yat limanında 6 km yürüdük. Bugün 10 km yürümüşüz aşırı yorgunum . Sabah da plaja gidip denizde yüzüp otelin de havuzunda yüzdük. Baya enerji sarf ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?