Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok doğru bildin yaa utanıyorum sabah 64.4 çıktım öleyim ben

Dün akşam çok fena diyet bozdumdaaa burdayım ama yazcak yüzüm yok ahahhahaha
Yarın herkes artıda olacak galiba ben de pek artı yok şükür bugün reglem bitti 63.9 çıktm canım hatta yarın a biraz daha iner belki 63.6 geri çıkar geçen pazartesi ki kiloya inmiş olurum sanırım ama bir önceki cumaya göre şuan bile eksideyim

Ay ne güzel sen başarılı atlattında biz tosladık inşallah umduğundan daha da eksi çıkarsın canım bende reglm belki ondan bu kadar fark oldu ama bugünde çok başarılı geçmiyo ama yarından snra sıkı bi diyete gircem

Evet canım regle etkiliyor zaten benimde bugün bitti kurtuldum ama ben tatillere gidince zaten illaki artı olarak dönücem ondan burdayken ne kadar dikkat etsem kâr diye bakıyorum yaz çok tehlikeli ya eylüle kadar 62-63 ler de kalabilsek eylülde zaten veririz diye düşünüyorum yani 62 ye gitmeden ineyim bende inşallah yazın kilo almamak bile çok zor

Merhaba kızlar ben de şimdi eve girdim tabi tatilde dağıttım ama ne kadar aldım bilmiyorum tek umudum sporda bakalim
Yarın zaten pazartesi kontrol tartısı var ya canım sabah tartılırsın ve diyete spora başlarsın yeni gelen kilo hızlı gidiyor zaten merak etme kalıcı kilolar gibi olmaz ki hemen geri atarsın gider

Yarın zaten pazartesi kontrol tartısı var ya canım sabah tartılırsın ve diyete spora başlarsın yeni gelen kilo hızlı gidiyor zaten merak etme kalıcı kilolar gibi olmaz ki hemen geri atarsın gider
Inşallah canım köyde olunca dağıttım ama toparlarım inşallah

Hosbuldum canim saol, evet sorma cook kilo aldim. Yani anlamadim nasil ciktim o kiloya alistim alismasina da is hayati, ev vs. bunlara alisamadim. Sanirim rahata alismisim, zorlaniyorum Hersey birarada. Sen nasilsin, Yogada ilerledin mi ?
Dönüşler hep zordur canım.
Yoga da birazcık ilerledim reformer a gittim burda yoga eğitimi veren yer bulamamıştım. Çetin çetintaş ı takip.ediyorum eğer mersin e de yer açarsa oraya.gidicem .
Sen yapıyor musun

Oruç bittiği günden beri evimde hiç kahvaltı yapmadım . Isım kötü tarafı otelde kahvaltı saati çok erken biz de erken kalkınca yoruluyoruz öğlen yemeği ile başlıyoruz güne yeminle kahvaltı yapmayı özledim 1 haftadır aynı. Şükür yarın eve dönüyoruz . Tabi burası müthiş antalya kemerrdeyiz . Muthis guzel ama bir gun dinlenmek istiyor insan ard arda 6 7 gun Surekli gezme insani yoruyor insan eve gitmek istiyor.
Yarından sonra normal yememe ve spora döneceğim .

Göbeğim aşırı arttı kesin çok kilo aldim ben

Bu yeme olayı çok acımasız . 1 ay spor yap yeme 2 3 kilo gitsin 6 7 gun ye bütün kilolar geri gelsin umarim salı sabah şok yaşamam 81 cikacakmisim gibi geliyor . Çok korkuyorum ama merak da ediyorum . Bakalım göreceğim. Göreceğim ki sımsıkı o yoluma hedefime sarılıp devam edeceğim . O 69 u göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…