- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #317.661
Yok fistik liste ne olacak tamamlanmadi derken uyumadimonu bende karıştırıyordum ama bugün ft işlerken çok kere kayıtlarda kuruş hatası olunca iyice öğrendim unutmamam dileği ileuyudun mu bakalım
Tamam kuzum bu liste son liste o zaman saolasin ❤benim hesapladığımdan alıntıladın değil mi 2 kere hesapladım sonuçlar böyle çıktı canım
Tamam canım sizin içinde zor ben bile hoşgeldin dediğim kişiyi karıştırır oldum.Tam net degil canim gelenlerden bazıları bir iki gun yazip kayboluyor 3 4 kisi oyle yapti tam toparlayalim aday listesi yapariz
Ben ayıptır söylemesi 1.5 litre su şişesini dikliyorum sonrada yatağa dalıyorum.Ya bişey sorabilir miyim acıktığınızda akşamları ne yiyorsunuz
Evet canımIlk kez listede artıdayım . Çok üzgünüm..özür diliyorum ..
Haftaya düzelecek bu olay inşallah elimden geleni yapicam sanırım haftaya 79.9 dan hesaplanacak kilo inişim degil mi
bugünde uyuma kuzum nasıl yorgunluğu atabildin mi ?Yok fistik liste ne olacak tamamlanmadi derken uyumadim
Dinlendim fıstığım sen ne alemdesin kilon ne durumda işler nasil gidiyorbugünde uyuma kuzum nasıl yorgunluğu atabildin mi ?
Bayıldım canımEki Görüntüle 2278815
1 saattir burda oturuyorum ohhh ne iyi geldi sporumu yuruyusumu her biseyimi yaptim ✌
KızlarTamam canım sizin içinde zor ben bile hoşgeldin dediğim kişiyi karıştırır oldum.
Canım evet iyi hatırlattın F fahriyeaba 23mayıs da aramıza katılmak istedi evet buraya ara ara giriyor ama özellikle menü ve spor grubuna bildirimleri baya düzenli olmuştu ve onunda 15günlük süresi doldu aslında normal şartlarda bugün listeye girmesi gerekiyor aslında ama ben onun kilo bildirimini görmedimF fahriyeaba vardi o ne durumda yazmadi mi hic ben cok bakamadim 2 haftadır
1 haftadır az yiyince sürekli midem bulanıyor suiçin zorluyorum tabi ama bi yerde midemi bulandiriyorBen ayıptır söylemesi 1.5 litre su şişesini dikliyorum sonrada yatağa dalıyorum.
Aynen katılıyorum simdi zayıf kız resimlerine bakıp böyle olman gerekiyor diyorum kendimeY3digimiz zmnlarda en azından spor yapsaydık birikmezdi böyle işte hem bizim suçumuz napalim cezasını çekeceğiz sonucda güzel bir vücudumuz olacaksa herşey mubah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?