- 18 Şubat 2010
- 612
- 1.198
- 313
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #318.821
gunaydin
73 / 72.5 / 0.5 / 0.68 umarim yuzdeyi fogru hesaplamisimdir
73 / 72.5 / 0.5 / 0.68 umarim yuzdeyi fogru hesaplamisimdir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah şu bağırsaklar bizi mahvediyor..yok kuzum detox yapmak istiyorum bihafta, salatalik hem cilde Hemde bagirsaklara cok iyi geldigi icin onu yapmak istiyorum… buara bagirsaklarimda cok sorun var belki düzelir düsüncesiyle bihafta yapcam… yoksa ayni sekilde düzenli ve saglikli beslenmeye devam ara ara kacamaklarla tabikide… sen napion kuzum nasil gidio?
Eski isminiz neydi? Farklı isimler takibi zor oluyor. Siz ismim şuydu şimdi bunu kullanıcam derseniz bir sıkıntı olmaz zaten. 600 gr çok güzel bir başarı kilo vermenizin devamını diliyorum.ben kendimi tanitmistim ismimi değiştirdim sadece burada herkes takma isim kullanıyor diye çarşamba günü başladım 24 yaşında evli ebeyim çocuğum yok 95 kiloyla gruba yazdım çatana günü kendimi bildim bileli kiloluyum diyet yapıp kilo alıp veriyorum.
Gunaydin canim hosgeldingünaydın herkese sabah uyanır uyanmaz tartıldım teslimin 4.günü çarşambadan beri sadece 600 gr gitmiş sabah 94.4 çıktım.
Duzeldi canimhtc71 canım kızın nasıl oldu merak ettim sizi
14.takıma yazdım sanıyordum burayadavet edilmistim:) inşallah devam edicem de tam çözemedim ilk defa giriyorumGunaydin canim hosgeldinevet biraz kendinden bahsetmissin ama 13. Takima yazmissin burayami devam etmek istersin yoksa 13. Takima mi birde hedef kilon nedir eger buradaysan senide ekleyeyim aday listemize
reglimin 4. günü ☺günaydın herkese sabah uyanır uyanmaz tartıldım teslimin 4.günü çarşambadan beri sadece 600 gr gitmiş sabah 94.4 çıktım.
eski ismim sememerveydiEski isminiz neydi? Farklı isimler takibi zor oluyor. Siz ismim şuydu şimdi bunu kullanıcam derseniz bir sıkıntı olmaz zaten. 600 gr çok güzel bir başarı kilo vermenizin devamını diliyorum.
ya kuzum iş yerinde iş çok bu araTubim sirkelen biraz aktif ol spora teşvik et bizi. zaten kaç kilo olduğunu tam olarak öğrenemedim kaptanım.![]()
![]()
canım çok saol@mermaid250 14. Takim burasi...
Kizlar yeni uye takimi bulamadi yardimci oldum... gelince sizler ilgilenirsiniz iyi akşamlar...
hadi bakalım heyecanla bekliyorum bildirimleriniziAh o büyük gün yarınnn![]()
![]()
kaçış yok artık haftaya cuma bi bakmışın yarınki cuma olmuş
tugbaFB kaptanıımmm
![]()
ay cnm dün inan çok merak ettimDuzeldi canimatesi falan kalmadi dun rahat bir sekilde uyudum
sen napiyorsun tartildin mi birde ben sorayim
![]()