Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarr ufak bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Ben 18 haziran salı günü 84.7 ile katıldım araniza. Ama diyetime bir gün önce 85.6 ile başlamıştım. Hedefim kendim için büyük, 50 kilo olmak istiyorum. Ama büyük hedefe ilerlerken araya da küçük hedefler sıkıştırdım. İlki doğum günümde 80 rakamını görmekti. Bu sabah tartıldım ve 80.6yı gördüm. :KK36: Bundan sonraki minik hedeflerim sırasıyla 75i, 70i, 65i görmek ve 50ye kadar yolu var. :işsiz: 15 gün sonra evlilik yıldönümünüz. O zaman da 75i görmek istiyorum ama o kadar da değil biraz imkansız gibi. :olamaz: kızım hastaydı ve bugün biraz daha iyi, tartıda istediğim rakamı gördüm ve kaçamaksız bir gün planlıyorum. Keyfim çookk yerinde. Herkese bol motivasyonlu, sağlıklı, mutlu haftasonlari diliyorum. :KK36:
Tebrik ederim canim , gecmis dogum gunun de kutlu olsun. 75, 2 hafta icin zor gibi ama 77 cok rahat olabilirsin bence

Hoş geldinn. Kilon az kalmış. Kalanı da sağlıklı bir şekilde verirsin inşallahh. Kendini ve vücudunu da tanıyosun ne istediğini biliyorsunn. Burda da bolca motivasyon var. Gitsin fazlalıklarrr. :KK49: ayrıca çok imrendim nazarım değmesin maşallah. Ben hamile kaldığım kiloya hemen inmiştim ama sonrasında da doğum kilomun üstüne çıktım. Artık ne yediysem:skandal:
Ben kilomu hizli veremedim ama dogumdan once kendimi sartlandirmistim ne olursa olsun surekli ye sut olsun diyenlere aldiris etmeyecegim dedim. Oyle de oldu surekli ye kilo yapsin dediler. Kompostomu da ictim ama sekersiz sadece kuru meyvelerin kendini kaynatarak. Ama karbobhidrati cok yedigim icin yine de veremedim😄

Tebrik ederim canim , gecmis dogum gunun de kutlu olsun. 75, 2 hafta icin zor gibi ama 77 cok rahat olabilirsin bence
Teşekkür ederimmm :KK36: evett 75 bana da zor gözüküyor. Ama olsun ne kadar eksilirse kar benim içinn. 2 hafta içinde olmasa bile yakın zamanda görmek istiyorum o rakamı. Hatta öğleye doğru bir arkadaşım sürpriz yapmış geldi minik pastayla. Hemen eşimle ikisine paylaşırdım. Siz yiyin dedim. Az önce de kızım uyuyo hemen sporumu yapayım dedim. Ben spor yaparken eşim hemen dibimde çiskek yedi üstüne :skandal: ama yok ben yemiyorum. Bugüne kadar yediklerime sayıyorum hepsini :halay::KK71:

Ben kilomu hizli veremedim ama dogumdan once kendimi sartlandirmistim ne olursa olsun surekli ye sut olsun diyenlere aldiris etmeyecegim dedim. Oyle de oldu surekli ye kilo yapsin dediler. Kompostomu da ictim ama sekersiz sadece kuru meyvelerin kendini kaynatarak. Ama karbobhidrati cok yedigim icin yine de veremedim😄
Olsunn güzel vermişsin yine dee. Buna da şükür yanii. :KK45::KK9:

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum hamilelikte 18 kilo alarak 60 ile basladigim hamileligimde 78 ile doguma girdim. Yediklerime dikkat ederek su an 65 kiloya kadar geldim. Eski kiyafetlerim henuz olmuyor oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Bunun 4 kilosunu diyetisyen esliginde verdim cok guzel gidiyordum ama sehir degisikligi sebebiyle birakmak zorunda kaldim. Yani ben diyetisyenle yiyerek kilo verilebilecegini ogrendim. Devam etmek isterdim patir patir gidiyordu kilolar:) neyse birakmak zorunda kaldim ama kendim devam edicem insallah. Diyetisyene giderken onda olan tarti vucudumdaki suyu odemi olcuyordu ve orda vucudumun cok susuz kaldigini gordum. Gunde en 3 litre su icme hedefi koydum. Umarim araniza alirsiniz @htc71’e daveti icin tesekkur ederim.
Hoş geldin :KK3: fazla bi kilon yok kısa zamanda kurtulursun inşallah :KK200:

Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum hamilelikte 18 kilo alarak 60 ile basladigim hamileligimde 78 ile doguma girdim. Yediklerime dikkat ederek su an 65 kiloya kadar geldim. Eski kiyafetlerim henuz olmuyor oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Bunun 4 kilosunu diyetisyen esliginde verdim cok guzel gidiyordum ama sehir degisikligi sebebiyle birakmak zorunda kaldim. Yani ben diyetisyenle yiyerek kilo verilebilecegini ogrendim. Devam etmek isterdim patir patir gidiyordu kilolar:) neyse birakmak zorunda kaldim ama kendim devam edicem insallah. Diyetisyene giderken onda olan tarti vucudumdaki suyu odemi olcuyordu ve orda vucudumun cok susuz kaldigini gordum. Gunde en 3 litre su icme hedefi koydum. Umarim araniza alirsiniz @htc71’e daveti icin tesekkur ederim.
Hoşgeldiniz aramıza

Kizlar bu arada evde yapabilecegim bir spor onerebilir misiniz? Her gun yarim saat 45 dk spor yapmak istiyorum sanirim 1 saat yapamam zumba ya da leslie yapan var mi sikilmadan yapmak istiyorum.
Ben de pump it up videoları ile egzersiz yapıyorum. Eğlenceli yorucu ve ilk 10 dakikada teri hissedeceksiniz.

Back
X