- Konu Sahibi Pinarbartu
- #319.021
Merhaba kızlar. Kedimi evden çıkardım bugün ve ağaca tırmanma merakını öğrendim. Onun sayesinde de yürüdüm bayağı. 1 haftadan sonra güzel bir kahvaltı sonrası tabii 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canim , gecmis dogum gunun de kutlu olsun. 75, 2 hafta icin zor gibi ama 77 cok rahat olabilirsin benceKızlarr ufak bir şey paylaşmak istiyorum sizinle. Ben 18 haziran salı günü 84.7 ile katıldım araniza. Ama diyetime bir gün önce 85.6 ile başlamıştım. Hedefim kendim için büyük, 50 kilo olmak istiyorum. Ama büyük hedefe ilerlerken araya da küçük hedefler sıkıştırdım. İlki doğum günümde 80 rakamını görmekti. Bu sabah tartıldım ve 80.6yı gördüm.Bundan sonraki minik hedeflerim sırasıyla 75i, 70i, 65i görmek ve 50ye kadar yolu var.
15 gün sonra evlilik yıldönümünüz. O zaman da 75i görmek istiyorum ama o kadar da değil biraz imkansız gibi.
kızım hastaydı ve bugün biraz daha iyi, tartıda istediğim rakamı gördüm ve kaçamaksız bir gün planlıyorum. Keyfim çookk yerinde. Herkese bol motivasyonlu, sağlıklı, mutlu haftasonlari diliyorum.
![]()
photoshop yapmış gerçek değil bu hıhteksasa gitsinsinler o zaman dr.now hepsini tas yapmadan once
ay bir tane kiz vardi zayiflamis nasil guzel olmus dur resmini atam
Eki Görüntüle 2283316
Ben kilomu hizli veremedim ama dogumdan once kendimi sartlandirmistim ne olursa olsun surekli ye sut olsun diyenlere aldiris etmeyecegim dedim. Oyle de oldu surekli ye kilo yapsin dediler. Kompostomu da ictim ama sekersiz sadece kuru meyvelerin kendini kaynatarak. Ama karbobhidrati cok yedigim icin yine de veremedimHoş geldinn. Kilon az kalmış. Kalanı da sağlıklı bir şekilde verirsin inşallahh. Kendini ve vücudunu da tanıyosun ne istediğini biliyorsunn. Burda da bolca motivasyon var. Gitsin fazlalıklarrr.ayrıca çok imrendim nazarım değmesin maşallah. Ben hamile kaldığım kiloya hemen inmiştim ama sonrasında da doğum kilomun üstüne çıktım. Artık ne yediysem
![]()
Teşekkür ederimmmTebrik ederim canim , gecmis dogum gunun de kutlu olsun. 75, 2 hafta icin zor gibi ama 77 cok rahat olabilirsin bence
Olsunn güzel vermişsin yine dee. Buna da şükür yanii.Ben kilomu hizli veremedim ama dogumdan once kendimi sartlandirmistim ne olursa olsun surekli ye sut olsun diyenlere aldiris etmeyecegim dedim. Oyle de oldu surekli ye kilo yapsin dediler. Kompostomu da ictim ama sekersiz sadece kuru meyvelerin kendini kaynatarak. Ama karbobhidrati cok yedigim icin yine de veremedim![]()
Ya dün sabahtan akşama temizlik yaptm hem kendi evime hem annemin evine akşamda misafir geldi yemeğe bu kadar fırsat kaldı
Hoş geldinMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum hamilelikte 18 kilo alarak 60 ile basladigim hamileligimde 78 ile doguma girdim. Yediklerime dikkat ederek su an 65 kiloya kadar geldim. Eski kiyafetlerim henuz olmuyor oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Bunun 4 kilosunu diyetisyen esliginde verdim cok guzel gidiyordum ama sehir degisikligi sebebiyle birakmak zorunda kaldim. Yani ben diyetisyenle yiyerek kilo verilebilecegini ogrendim. Devam etmek isterdim patir patir gidiyordu kilolar:) neyse birakmak zorunda kaldim ama kendim devam edicem insallah. Diyetisyene giderken onda olan tarti vucudumdaki suyu odemi olcuyordu ve orda vucudumun cok susuz kaldigini gordum. Gunde en 3 litre su icme hedefi koydum. Umarim araniza alirsiniz @htc71’e daveti icin tesekkur ederim.
Hoşgeldiniz aramızaMerhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum hamilelikte 18 kilo alarak 60 ile basladigim hamileligimde 78 ile doguma girdim. Yediklerime dikkat ederek su an 65 kiloya kadar geldim. Eski kiyafetlerim henuz olmuyor oncelikli hedefim 60 kiloya inmek. Bunun 4 kilosunu diyetisyen esliginde verdim cok guzel gidiyordum ama sehir degisikligi sebebiyle birakmak zorunda kaldim. Yani ben diyetisyenle yiyerek kilo verilebilecegini ogrendim. Devam etmek isterdim patir patir gidiyordu kilolar:) neyse birakmak zorunda kaldim ama kendim devam edicem insallah. Diyetisyene giderken onda olan tarti vucudumdaki suyu odemi olcuyordu ve orda vucudumun cok susuz kaldigini gordum. Gunde en 3 litre su icme hedefi koydum. Umarim araniza alirsiniz @htc71’e daveti icin tesekkur ederim.
Ben de pump it up videoları ile egzersiz yapıyorum. Eğlenceli yorucu ve ilk 10 dakikada teri hissedeceksiniz.Kizlar bu arada evde yapabilecegim bir spor onerebilir misiniz? Her gun yarim saat 45 dk spor yapmak istiyorum sanirim 1 saat yapamam zumba ya da leslie yapan var mi sikilmadan yapmak istiyorum.
Ellerine sağlık canım. Temizlik yapınca insan çok yoruluyor bir de iki ev diyorsun.Ya dün sabahtan akşama temizlik yaptm hem kendi evime hem annemin evine akşamda misafir geldi yemeğe bu kadar fırsat kaldı![]()
Hosbuldum canim insallahHoş geldinfazla bi kilon yok kısa zamanda kurtulursun inşallah
![]()
Hosbulduk canim tesekkurlerHoşgeldiniz aramıza
Hic duymadim canim aksam bakacagim tesekkur ederim cok zoru da yapamam ama spor gecmisim yokBen de pump it up videoları ile egzersiz yapıyorum. Eğlenceli yorucu ve ilk 10 dakikada teri hissedeceksiniz.
Valla pestilim çıkmıştıda bugün toparladm :)Ellerine sağlık canım. Temizlik yapınca insan çok yoruluyor bir de iki ev diyorsun.
Aynı kilodayizzValla pestilim çıkmıştıda bugün toparladm :)
Sende spor yapamadın diye üzülme canım hareketsiz kalmamışsın ki
Ay evetAynı kilodayizz![]()