Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay evet 😂 hatta hedefimizde aynı sayılır 59a inmek imkansız gibi geliyodu ondan 60 olsun düz olsun demiştim 😂 kaç kiloyla başlamıştın bide boyunuda sorayım bari :KK53:
73le. 1 aydır sabitim bugün ne geldiyse önüme yedim ne istediysem yedim 😂 şaşırsin meta😂😂 boy 170 171 . Pazartesi yine devam 😂😂

73le. 1 aydır sabitim bugün ne geldiyse önüme yedim ne istediysem yedim 😂 şaşırsin meta😂😂 boy 170 171 . Pazartesi yine devam 😂😂
Sen ben misin doğru söyle :KK70: :KK70: bende 72yle başladm ama buraya geldiğimde 70tim boyumda 1.71:KK70::KK70:ya bak eğer sende öyle zayıflarsan anlatma bi arkadaşımda aynı diyette kız diyeti bozup yedikçe kilo veriyo ben aç yaşıyorum kız tok haliyle zayıflıyo 😂😂

Sen ben misin doğru söyle :KK70: :KK70: bende 72yle başladm ama buraya geldiğimde 70tim boyumda 1.71:KK70::KK70:ya bak eğer sende öyle zayıflarsan anlatma bi arkadaşımda aynı diyette kız diyeti bozup yedikçe kilo veriyo ben aç yaşıyorum kız tok haliyle zayıflıyo 😂😂
Zaten varya olay o aç kalarak hayatta zayıflamaz uzun vadede 😣😣 biz eziyet ediyoz🙂 yarın sende ne bulursan ye bak nasıl olacak bakalim🙄🙄

Zaten varya olay o aç kalarak hayatta zayıflamaz uzun vadede 😣😣 biz eziyet ediyoz🙂 yarın sende ne bulursan ye bak nasıl olacak bakalim🙄🙄
Ay yok bende o hiç işe yaramıyo bayramdan önce 62.9 oldum bayramda bi yedim 64.5 mi ne oldum sonra daha yeni indim işte aynı kiloya :kızgın:

Ayyy ne garip işler ya inşallah veririz bir an önce sen ne zaman basladin diyete
İnşallah canım martın sonunda başladm ben sen ne zaman başladın
Yüzme bana spor değilde eğlence gibi geliyor. Restaurantta 3 saat durdum hiç oturmadım ama öyle koşturmacalı işte yoktu. :KK43:
Ya tabi ağır sporlar kadar yormaz ama hiç spor yapmamış gibide asla olmamışsın moralini bozma :KK15:

Tebrikler kaptin gene çok güzel vermişsin 👌 sen olmasan takım batıyormuş :KK70: iyiki varsın diyelim 👏👏 @dugi senide tebrik ederim canım herhafta güzel verdin ve kilo azaldikca verilen oranda daha az olur onun için 57 kilo biri olarak 500gram harika vermißsin bence 👏tebrik ederim
İyiki varim dimi :D sagol cnm simdi tebrik edin ilerde lanet ediceksiniz niye veremiyo diye :D

Günaydın Mutlu Umutlu
Kilo Veren
Diyet Arkadaşlarım
:KK68:
günaydinnnnnn☺️
Gunaydin kizlarrrrr pazar sabahi erkenden uyandik kayinlarim geldi kahvaltiya uzakta oturuyolarda supriz oldu biraz fazla kacirdim ama ogle yemegi yemem atirstiririm biseyler yeter anneme gidicem bugün
profilinde yazan bslangic benim kilom ve su anki kilon da ilk hedefledigim kilo. Ne kadar surede verdin neler yaptin tavsiye edecegin seyler var mi canım
Kızlar merhabaa. Dün o kadar pastanın içinden bir çatal bile almadımmm. Hatta hepsini kendim kestim, ikram ettim. Yemeyenlere de çemkirdim bitir o tabağı diye. :halay: kaçamaksız bir gün oldu çok mutluyum
onlar kilo almiyo zaten biz pastaya bakinca kilo alanlardaniz😄

Kızlar merhabaa. Dün o kadar pastanın içinden bir çatal bile almadımmm. Hatta hepsini kendim kestim, ikram ettim. Yemeyenlere de çemkirdim bitir o tabağı diye. :halay: kaçamaksız bir gün oldu çok mutluyum
Buyuk basariii bn misafir geldiginde illaki yerim yaptiklarimdan

günaydinnnnnn☺️
profilinde yazan bslangic benim kilom ve su anki kilon da ilk hedefledigim kilo. Ne kadar surede verdin neler yaptin tavsiye edecegin seyler var mi canım
onlar kilo almiyo zaten biz pastaya bakinca kilo alanlardaniz😄
Canim o eski hedeflerim simdi 61 kiloyum guncelliyeym onu ama bn uzun zmanda verdim yavas yavas

Back
X